Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטוניה כמשל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אוכל את סיפור השונאים יהודים , היהודים ינהרו וכל אלו. וזה על אותו קו כמו ההפיכה למדינה יותר יהודית והתחזקות המפלגות הדתיות והקיצוניים משני הצדדים שבאמת מבאסת אותי כשאני חושב על הארץ.

לא הבנתי את הפסקה הזו, האחרונה.

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנעה אחורית בשלג זה פשוט מגניב אם אין קרח מתחת, לא צריך אפילו מאות כ"ס על מנת להנות. על קרח רק ניטים עוזרים אבל שלי בלי.

(אני באוקראינה למי שתהה). נוסע על "במוו לעניים" עד הקיץ :wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

סתם מתוך סקרנות, מה היתרונות של לגור באוקראינה? חוץ מדיור ומחייה זולים משמעותית מבארץ ורמת חיים גבוהה?

שנאת יהודים יש שם בשפע, כך שירחמיאל גם יכול להיות רגוע :)

פורסם

אני מתגורר כאן בגלל עבודה. אני אישית שנה 6 כאן ושנאת יהודים זרה לי ! כן, לא נתקלתי. לא יודע איך בערים אחרות אבל אני מתגורר בדניפרופטרובסק, עיר עם קהילה יהודית גדולה, לא מעט חובשי כיפה במכרז העיר ובכל שנותיי כאן, לא שמעתי על שנאת יהודים.

Veni Vidi Vici

פורסם
הנעה אחורית בשלג זה פשוט מגניב אם אין קרח מתחת, לא צריך אפילו מאות כ"ס על מנת להנות. על קרח רק ניטים עוזרים אבל שלי בלי.

(אני באוקראינה למי שתהה). נוסע על "במוו לעניים" עד הקיץ :wink:

לגמרי. זה בדיוק מה שהיה לי לפני שנתיים - 318IS שנת 1995 עם 140 סוסים במקור ואולי 100 שנשארו. עלתה 1400 יורו ונסעה בסדר גמור.

הב.מ.וו ה"חדשה" היא עשור צעירה יותר, 325 שנת 2005 עם 190 סוסים במקור ו... לא יודע כמה נשארו, אבל מרגישה די חזקה. עלתה 4200 יורו ובינתיים עושה רושם מצוין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תשמע מה שהאוקראינים עשו לנו בזמן מלחמת העולם ה-2 היה פשע מלחמה, סבא שלי מספר שהם יותר גרועים מהנאצים. אני אשמור לעצמי את "ההרפתקאות" שהוא סיפר.

אני בוודאי לא משווה להיום ולא מאלה שאומרים רק בארץ טוב, וכמה כולם אנטישמים. זה ממש לא כך אבל איפה שיש מוסלמים האנטישמיות גוברת.

אני מניח שבאוקראינה אין את זה, בטח בגלל שהיא אחת מהמדינות היותר קרות שיש באירופה. אחרי רוסיה וסקנדינביה.

אגב לי יש דרכון זר, הדבר היחידי שאני רואה שאעשה (וזה כרגע בגדר פנטזיה) זה לשכור/לקנות בית קטן באירופה לעבור לנופש בימי הקיץ החמים בארץ.

ועכשיו לענייננו, האם ידוע מה הסטטוס של אוקראינה באיחוד האירופי? הבנתי שהם הגישו בקשה לפני שנים...

אם השכירות יקרה יותר מהארץ, למה האוכלוסייה לא קונה דירות במקום? היום הריביות אפסיות והדירות שם לא קרובות למחירים שלנו בארץ.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

בוא לא ניכנס עכשיו למה שהיה במלחמת העולם ה-2.

כיום, איפה שאני מתגורר, לא נתקלתי באנטישמיות במשך 6 שנותיי כאן.

לגבי האיחוד האירופאי - הגישו בקשה. אחת הסיבות (יש כמה) לסכסוך עם רוסיה - הרוסים נגד כניסת אוקראינה לאיחוד. נכון להיום, הם לא באיחוד.

Veni Vidi Vici

פורסם
לא הבנתי את הפסקה הזו, האחרונה.

ישראל הופכת למדינה עם פחות ופחות אוכלוסיה נורמטיבית (חילונית מערבית שואפת קידמה , עובדת ותורמת למדינה).

אני מרגיש שחלק גדול מזה זה היצר לאומניות שמלובה מאוד בשנים האחרונות (משני צדדי המתרס) והגידול באוכלוסיות האלו מבחינת ילודה והתרחבות ההשפעה שלהם אל מול האחוז מהאוכלוסיה שהייתי רוצה סביבי (ללא קשר לאם הם ימין ושמאל).

זו אחת הבעיות הקשות שלי עם לגור בארץ (בעיקר לטווח הרחוק) כשאני לא רואה נירמול של זה קורה בעתיד הנראה לעין אלא רק החרפה.

בהתייחס למה שסרוניס אמר - אכן לבוא לארה״ב עם משפחה לכמה שנים בשביל להתעשר - כנראה לא יקרה , אבל איכות החיים יותר טובה.

מרוויח יותר - בממוצע מוציא יותר.

ההפרשים אבל בקניות הגדולות בחיים (רכב, דירה) הם משמעותיים אבל ורמת החיים (גם מבחינת האיכות של דברים קטנים וגם מבחינת הרוגע! פאקינג רגוע פה) שלטעמי גבוהה יותר - שווים את זה.

ספציפית אני גר באיזור ששינאת יהודים יהיה משהו משעשע - בהתחשב בזה שזו שכונה דיי יהודית עם יותר דתיים מאיפה שגרתי בארץ :) ובכלל איזור מלא יהודים וישראלים לשעבר דיי מסודרים (טנפליי, פיירלון וגלן רוק 5 דקות ממני לכל כיוון , הכנסה חציונית פי 3 גבוהה מהממוצע בארה״ב), אבל עדיין יש גם את פטרסון ש30-40% מוסלמים ומשם יצאו 2 מהמפגעים ב9/11. כנראה תלוי איפה אתה מסתובב.

הם לא באים לפה , אנחנו לא הולכים לשם (חוץ מקפיצות לחומוס טוב ... מצרך נדיר משום מה במחוזותי) והכל בסדר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מבין שאפשר לומר מברוק על הרכב החדש\ישן?

תתחדש ותהנה.

רכב אופטימלי לתנאי מזג האויר שם (מתאר לעצמי שמוכרת לך הבעייתיות של רכב חזק בתנאים רטובים\שלג- לא קל להאיץ... ).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתחדש רוני.

אחלה בחירה. נראה לי גם הרבה יותר כלכלי להחזיק רכב אחד שמתאים לכל השימושים מאשר שניים שונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה. דווקא לא נראה לי שזה רכב אופטימלי. רכב אופטימלי יהיה SUV עם הנעה כפולה, אבל ביום שתתפוס אותי בעלים של כזה אחד אתה יכול לירות בי.

מצד שני, זה רכב אופטימלי לעשיית שטויות, שבזה אתה יכול לתפוס אותי בקלות :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם תשאל את אישתי לעמדתי בנוגע ל-SUV היא תצטט את המשפט הקבוע שלי:

ימות העולם ואני לא אקנה רכב כזה.

אז היא שואלת "אבל מה אם יהיו לנו 4 ילדים?".

אני כמובן עונה "מאוד פשוט- ילד אחד איתי ברודסטר ועוד 3 איתך במונית".

מכל הבחינות SUV זה רכב אופטימלי, פשוט לא בשבילי.

וזה כולל קאיין GTS ושות'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...