Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטוניה כמשל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצורך הוכחה, הנה
, בגרסה המקורית שלו. מומלץ לראות את כל הסרטון ולהתרשם במיוחד מהשמאלית (למרות, ואולי בגלל הרווח בשיניים), ואז להגיע ל-40 שניות האחרונות ולשמוע אותה מדברת... ועכשיו תדמיינו אותה עוד 10 שנים.

מה שאתה שומע שם זה רוסית של שוק, עם כל האינטונציה וההגייה הרלוונטית. זה לא באמת רוסית, כמו שבערוץ 24 לא באמת מדברים עברית ובטלנובלות לא באמת מדברים ספרדית. לא רוצה ללמוד - סבבה, לגיטימי לחלוטין, אבל לא צריך להיסחף.

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא "כוסית" אבל הקול שלה באמת מזעזע,נשמע ש 2 קופסאות ביום עושות יופי של עבודה.

תגיד,הבנות שם מעשנות או לא?

ואני מחכה לתמונות רוני,אתה לא תתחמק ממני

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לדעתי הן מעשנות קצת פחות מבארץ אבל לך תדע אם זה באמת נכון. כן נראה שיש פה מודעות קצת יותר גדולה לכושר ואורח חיים בריא, אבל אולי זה רק נדמה לי.

בקשר לתמונות - כמה קריפ אני נראה לך, תגיד לי? :lol: כנס לגוגל, כתוב estonian women או משהו בחיפוש התמונות ותראה מה זה לוק אסטוני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לדעתי הן מעשנות קצת פחות מבארץ אבל לך תדע אם זה באמת נכון. כן נראה שיש פה מודעות קצת יותר גדולה לכושר ואורח חיים בריא, אבל אולי זה רק נדמה לי.

בקשר לתמונות - כמה קריפ אני נראה לך, תגיד לי? :lol: כנס לגוגל, כתוב estonian women או משהו בחיפוש התמונות ותראה מה זה לוק אסטוני.

יש לך את הגלריה שלך בטלפון על מי אתה מנסה לעבוד? :wink:

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה עם סיפורון משעשע:

היום היה היום האחרון של אחד העובדים אצלנו (מישהו שהתפטר, לא פוטר). מתכנת שעבד בחברה לפחות שנתיים, בצמוד לצוות של כ-30 איש.

בשעה 17:00 הייתה מין מסיבת יומולדת קבוצתית שבה כולם עמדו ביחד, אכלו עוגות וקשקשו (בשקט, כי הם אסטונים). הוא לא אמר מילה.

בשעה 17:34 הוא שלח אימייל בזו הלשון (רק באנגלית): היי, היום זה היום האחרון שלי. תודה לכולם.

בשעה 17:35 הוא היה מחוץ לדלת.

זהו. כאילו לא היה מעולם.

בארץ, היו מביאים עוגה במיוחד, העוזב היה עובר אחד אחד (כולה 30 איש) ואומר שלום. אולי היו יוצאים בערב לאיזו מסיבונת פרידה בפאב. פה - כלום. ממש כאילו השנתיים האחרונות לא היו קיימות מבחינתו.

שלא יתפלאו שאני חושב שהם לא אנשים אמיתיים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני עובד במקום כזה בארץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל כך אופייני לאסטונים.. הקרירות הרגשית והריחוק מטורפים. שבועיים אני עבדתי בטארטו וכלב מת לא דיבר איתי מילה אחרי העבודה, לא כל שכן הציעו להפגש, לצאת משהו... שתרקב לבד במלון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כל כך אופייני לאסטונים.. הקרירות הרגשית והריחוק מטורפים. שבועיים אני עבדתי בטארטו וכלב מת לא דיבר איתי מילה אחרי העבודה, לא כל שכן הציעו להפגש, לצאת משהו... שתרקב לבד במלון.

טוב, טארטו זה כזה חור שגם עם עצמם הם לא מדברים. מדהים אותי איך יש שם חבורת ישראלים שאשכרה נהנית לגור במקום הזה.

איזה דיכאון. אני עובד לבד וחש יותר חמימות.

טוב זה לא חוכמה, אני יוצא מנקודת הנחה שאתה די מחבב את עצמך :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היום היה היום האחרון של אחד העובדים אצלנו (מישהו שהתפטר, לא פוטר). מתכנת שעבד בחברה לפחות שנתיים, בצמוד לצוות של כ-30 איש.

בשעה 17:00 הייתה מין מסיבת יומולדת קבוצתית שבה כולם עמדו ביחד, אכלו עוגות וקשקשו (בשקט, כי הם אסטונים). הוא לא אמר מילה.

בשעה 17:34 הוא שלח אימייל בזו הלשון (רק באנגלית): היי, היום זה היום האחרון שלי. תודה לכולם.

בשעה 17:35 הוא היה מחוץ לדלת.

זהו. כאילו לא היה מעולם.

נשמע כמו חלום - יחסי עבודה נטו בלי התחנחנות מיותרת, נימוס מזוייף וסמול טוק מייגע. יש אנשים שמאד מתחברים לזה (בעיקר אינטרוורטים למיניהם). ישראלים בד"כ לא וזה בסדר, אבל נראה לי שאתה לוקח את זה קצת קשה מדי.

פורסם

אני לא באמת לוקח את זה קשה. הוא לא היה מספיק חשוב או מעניין בשבילי בכדי שארגיש משהו על הנושא חוץ מתחושת ניכור קלה, שזה בעצם המצב הקבוע שלי פה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כמו שרוני תיאר קודם לכן אי שם באמצע בשרשור, זה קוטבי:

לפני ואחרי אלכוהול. הרבה אלכוהול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...