Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dynamat Extreme VS Stinger Roadkill

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבדוק את הרזוננס עצמו - הייתי מחבר את הפח של הדלת ישירות למיקרופון ואחרי זה מודד אותה עם שכבת בידוד.

ברגע שאתה מודד בעזרת RTA את פנים הקבינה יהיה לך מאוד קשה לבודד רעשי רזוננס בלבד - אתה קורבן גם של החזרים רבים אחרים.

יחד עם זאת זה בוודאי אפשרי אני רק חושב שRTA שמודד בשליש אוקטבה לא יצליח להראות לך את זה. אתה צריך לפחות רבע אוקטבה RTA.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי עשיתי חישוב קל והחומר שקנית של סטינגר (12SQ) לבידוד הוא לא יספיק,אשמח לשמוע איך שמת על כל החלקים שציינת וזה הספיק להכל.

Scan Speak

פורסם

אם אתה מדבר על השטיח - לא קניתי 12SQFT, קניתי 24SQFT...

אם אתה מדבר על הדיינאליינר לדלתות קניתי גם כן 24SQFT

ועוד 12 SQFT של הודליינר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן.

רעשי הרצפה ובתי הגלגלים הם מהבולטים ביותר ברכב.

למשל על בידוד תא המנוע - כל עוד לא מדובר ברכב עם מנוע דיזל רועש, למען האמת, לא חובה בכלל, אולי קצת דיינאמאט באזורים הכי רועשים וזהו זה.

ובידוד תא המטען - רק את דלת תא המטען הייתי ממש טורח לבודד, רצפת תא המטען פחות קריטית.

בגג הרכב - אם אתה מקיש עליו ואין רעש של פח עירום, חבל על המאמץ שלך, יותר מידי טירחה בשביל מעט מאוד תמורה במקרה שכזה.

אם אתה מקיש על הגג ואתה מרגיש שמדובר בפח עירום נטו - תבודד!

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על ההקפצה.

אדי אני לפני הזמנה של ה HOODLINER,ניסית אותו אצלך ברכב? יש שיפור משמעותי בעניין הרעשי מנוע/כביש?

החומר הנ"ל כבד? (ביחס לאיטום 12SQ של דינמאט אקסטרים)

המחיר שמצאתי הכי זול ומשולח שכבר הזמנתי ממנו והוא מעולה זה 60+משלוח 40.50,המחיר סביר ?

Scan Speak

פורסם

המחיר לדיינאמאט הודליינר כאן בארץ הוא באזור ה350 שקלים - לא רואה מה הטעם לקנות מחו"ל ב100 דולר.

בכל מקרה - יום שישי האחרון העברתי את הרכב טסט ועשיתי לו טיפול ובמסגרת הזו גם החלפתי לו את תושבת מנוע ימין שהרעישה.

מה אני אגיד.

הרכב עכשיו ב-א-מ-ת שקט כמו איזו לקסוס.

לא שומעים מנוע ב-כ-ל-ל למעט פתיחה חזקה ברמזור ואני מדבר אתכם על בדיקה בזמן שהמערכת כבויה :-D

בקיצור - כל חומרי הבידוד האלה, במינון הנכון, במקומות הנכונים -> עושים עבודת קודש לאיכות הנסיעה של הרכב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...