Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dynamat Extreme VS Stinger Roadkill

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה למומחים שכאן,מישהו כאן בדק את ההבדלים ביניהם ?

את האקסטרים אני מכיר ויודע,סטינגר עוד לא השתמשתי או שמעתי עליו פרטים.

למה המחיר של הסטינגר שווה פחות בחצי מהאקסטרים?

אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני קנייה,האיטום מיועד לריצפת הרכב.

Scan Speak

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא זוכר שהסטינגר עולה פחות מהאקסטרים, למען האמת המחירים מאוד קרובים.

אני בשבת האחרונה (לפני אחרונה בעצם) בודדתי לאבא שלי בדלתות (סובארו B4 10) את הדופן החיצונית עם שתי יריעות של דיינאמאט אקסרטים (אחת על כל דלת) ואת הדופן הפנימית בודדתי עם שתי יריעות של סטינגר רוד-קיל אקספרט על כל דלת.

עם יריעה נוספת בודדתי לו את דלת תא המטען ונותרה לי עוד יריעה אחת לשימוש עתידי לבתי הגלגלים במידה והרכב הזה יעבור לחזקתי בסופו של דבר.

קודם כל - היריעה של הדיינאמאט לקוחה מתוך TRUNK KIT והיא יריעה של 5SQFT - אז יריעה אחת בודדה הספיקה לי לכל הדופן החיצונית וכיסתה לי 90 אחוז מהשטח שלה.

היריעות מ2DOOR קיט של הסטינגר הן קטנות יותר - בערך כ3.5SQFT ליריעה אם אני קולע נכון (אפשר לוודא את זה) - בקיט של סטינגר לשתי דלתות יש שש יריעות אני שילמתי עליו 500 שקלים מה שאומר ששילמתי 80 שקלים ליריעה.

שני החומרים פשוט מצויינים - מעולים למען האמת!

ההבדלים הם -

הדיינאמאט קל יותר להצמדה וקל יותר לשיטוח עם הרולר אבל קשה יותר לחתוך אותו בסכין יפנית.

הסטינגר בעל שכבת אלומיניום חזקה יותר וקשיחה יותר מאשר הדיינאמאט ולכן קל יותר לחתוך אותו אבל קשה יותר להצמיד אותו.

שניהם עמידים מספיק לחום, שניהם נצמדים נהדר ושניהם משיגים את המטרה לשמה יוצרו והיא להוסיף מסה לפח הדלת ולהוריד את רזוננס הפח מתחת לתחום השמיעה.

את המחיצות הטכניות סגרתי בעזרת שכבה של קלסטר ניילון (כזה שלוקחים לשיעורי אומנות בבית ספר) - קניתי דף כזה בקרביץ ופשוט גזרתי לפי הצורה של הפתחים הטכניים - ביחד עם שכבה של סטינגר מעל שכבת הניילון (שכבה כפולה בעצם) זה יוצא מאוד קשיח ואם הייתי שם שם עוד שכבה אז כבר בכלל זה חזק דיו.

את הדופן הפנימית כיסיתי בכיסוי של כ80 אחוז בערך תוך כדי דגש על סגירת המחיצות (לא נלקחו תמונות מתהליך העבודה)

ועוד הספיק לי עוד קצת מהחומר לתת נגיעות בדיפונים בשני אזורים על כל דיפון שהיה בכלל אפשר להצמיד אליהם את החומר (אני חייב לציין שסובארו עשו עבודה מדהימה ברכב הזה על בידוד רעשים והדיפון ממוגן בצורה נהדרת עם קלקרים ובדים סופגים)

התוצאה הסופית - יש עכשיו בסובארו הזו באס קדמי מורגש ומובהק - אני צריך עכשיו להגביר לו את הסאב היות ומקודם הייתי חייב להשתיק אותו בכדי שלא יגנוב את הבאס לתא המטען - אפשר להתפרע על כוונים סוף סוף ולראות למה הסט שלו (מוראל הייבריד אוביישן) באמת מסוגל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי תודה על התשובה,ההצעת מחיר שאני קיבלתי זה 500 ש"ח לבאלק של סטינגר (36SQ)

לדיינמט אקסטרים באלק (36SQ) ב 950 ש"ח.

שני המוצרים לפני מע"מ,לכן אני שואל למה המחירים כאלה שונים,לא חשבתי לרגע שהסטינגר לא טוב.

בעיקרון אז בשבילי אם זה לטובת ריצפה של רכב זה לא כזה קריטי אם יהיה דביק יותר טוב או פחות טוב,אני אדביק ויעבור על כל זה כמובן,זה מקום שתמיד דורכים עליו עם רגליים אז אני מאמין שעם המן הוא יהיה עוד יותר "מעוך" בפנים.

חיזקת לי את המחשבה על סטינגר כרגע.

Scan Speak

פורסם

נשמע לי זול מידי אבל לא ממש טרחתי לברר מחירים, קניתי קיט במחיר שהיה נראה לי תקין.

יתכן ויצאתי פראייר, לפחות העבודה כבר נעשתה אז לומדים.

אפשר לדעת אפילו בהודעה פרטית מהיכן ההצעה? אולי בעתיד ארצה להוסיף שם עוד שכבה בשביל חוזק מבני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תוודא רק שמדובר בסטינגר רוד-קיל אקספרט ולא בחומר פשוט יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

וגם המחיר שהוא קיבל לסטינגר כנראה בכלל לא מתייחס לבאלק.

באלק פאק הכי זול שמצאתי באיביי לסטינגר עולה 104 דולר לפני משלוח וזה יהיה משלוח יקר ככל הנראה והמחיר יצא גם כן איפשהו באזור ה800 עד 1100 שקלים לדעתי וזה עוד לפני מיסים אם יהיו.

סטינגר רוד קיל הוא חומר תואם לדיינאמאט אוריגינל לפי מה שאני רואה\מבין רק עם יתרון אחד - לא צריך לחמם אותו בשביל אקסטרא גמישות והוא יצמד טוב יותר.

האקספרט רוד קיל דומה לאקסטרים והמחיר של הרוד קיל הרגיל נראה זהה עד כמעט זהה לאקספרט שלהם אז אין שום טעם לרכוש אותו, מילא היה זול יותר - באזורים שבהם גם ככה אתם מתכוונים לשים עוד טיפול ביריעות ספוג\קצף באמת היה אפשר לחסוך כאן על שכבת האלומיניום שנוספת לאקספרט\אקסטרים כחסם רעש נוסף - אבל הבדלי המחיר לא קיימים כאן וזה הופך לחסר טעם, פשוט תקנו את החומר הטוב יותר - האקספרט

לאזורים שצריך בהם גמישות חומר רבה - האקסטרים נוח יותר לעבודה אבל באופן כללי דווקא יותר אהבתי את המוצר של סטינגר מבחינת חוזק - אז נכון, פחות נוח לעבוד איתו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא זוכר שהסטינגר עולה פחות מהאקסטרים, למען האמת המחירים מאוד קרובים.

אני בשבת האחרונה (לפני אחרונה בעצם) בודדתי לאבא שלי בדלתות (סובארו B4 10) את הדופן החיצונית עם שתי יריעות של דיינאמאט אקסרטים (אחת על כל דלת) ואת הדופן הפנימית בודדתי עם שתי יריעות של סטינגר רוד-קיל אקספרט על כל דלת.

עם יריעה נוספת בודדתי לו את דלת תא המטען ונותרה לי עוד יריעה אחת לשימוש עתידי לבתי הגלגלים במידה והרכב הזה יעבור לחזקתי בסופו של דבר.

קודם כל - היריעה של הדיינאמאט לקוחה מתוך TRUNK KIT והיא יריעה של 5SQFT - אז יריעה אחת בודדה הספיקה לי לכל הדופן החיצונית וכיסתה לי 90 אחוז מהשטח שלה. אדי היריעה היא בגודל 4 sqf.

היריעות מ2DOOR קיט של הסטינגר הן קטנות יותר - בערך כ3.5SQFT ליריעה אם אני קולע נכון (אפשר לוודא את זה) - בקיט של סטינגר לשתי דלתות יש שש יריעות אני שילמתי עליו 500 שקלים מה שאומר ששילמתי 80 שקלים ליריעה. יריעה של הרוד קיל היא 2sqf הקיט שמגיע עם 6 יריעות {בקרטון קטן בצבע צהוב} כל הקיט הוא 12 sqf משמע שאם שילמת על קיט כזה 500 שקל יצאת חציל :oops: .

שני החומרים פשוט מצויינים - מעולים למען האמת!

ההבדלים הם -

הדיינאמאט קל יותר להצמדה וקל יותר לשיטוח עם הרולר אבל קשה יותר לחתוך אותו בסכין יפנית.

הסטינגר בעל שכבת אלומיניום חזקה יותר וקשיחה יותר מאשר הדיינאמאט ולכן קל יותר לחתוך אותו אבל קשה יותר להצמיד אותו.

שניהם עמידים מספיק לחום, שניהם נצמדים נהדר ושניהם משיגים את המטרה לשמה יוצרו והיא להוסיף מסה לפח הדלת ולהוריד את רזוננס הפח מתחת לתחום השמיעה.

כמו שאמרת הדיינמאט יותר דביק {שזה גם יתרון וגם חיסרון:-) }

הסטינגר בידיוק ההיפך פחות דביק {שזה גם יתרון וגם חיסרון:-) }

דן אם יש לך באלק ב-500 שקל תביא לי 10 באלקים.

אדי אם עשית לאבא שלך בידוד יותר מ-25% אתה פראייאר :-P .

שני החומרים יעשו את אותה עבודה שניהם מעולים על מה שלא תלך משניהם אתה לא נופל בזה.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כנראה שהטעו אותי החנות והתכוונו לקיט דלתות שמשום מה אמרו שזה באלק,לכן לא האמנתי ואמרתי שאני רוצה את זה למחר,אדי אמר שזה לא ממש הגיוני המחיר ביחס ולכן התקשרתי שוב ואכן הם טעו ומזל שלא הזמנתי ובזבזתי זמן בשביל זה.

בסוף קניתי 5 יריעות דיינמאט.

Scan Speak

פורסם

ישראל

לא חציל ולא נעליים הסטינגר פשוט יקר יותר לפי מה שזה נראה ולא ההפך.

מהאתר של סטינגר

http://stingerelectronics.com/productDetails.aspx?ProductId=543&CategoryID=12

Expert RoadKill Published Specifications

Minimum Thickness 0.080in

Minimum Weight 0.65bs/ft2

Aluminum Layer- 6 mils

Dynamat Xtreme Published Specifications

Minimum Thickness 0.067in

Minimum Weight 0.45bs/ft2

Aluminum Layer- 4 mils

Hushmat Published Specifications

Minimum Thickness 0.059in

Minimum Weight 0.453bs/ft2

Aluminum Layer- Not Specified

כמו שאתה רואה הסיבה לכך שהסטינגר קשיח יותר היא בגלל ששכבת האלומיניום שלו עבה יותר והעובי המינימלי המובטח הוא גדול יותר - לא סתם הסטינגר הרגיש לי כבד יותר וקשה יותר לעבודה.

וכן אתה צודק - 25% שטח כיסוי במרכז הרעש זה כל מה שצריך בכדי להפחית את הרזוננס אבל בכדי לסגור פתחים טכניים הייתי צריך לכסות הרבה מעבר לזה.

בדופן החיצונית גם באזורים שאין בהם כיסוי - אין הבדל ברזוננס כשאתה מקיש עליו הייתי יכול לעצור את השכבה בדופן החיצונית עם פחות חומר אבל החלטתי להשתמש ביריעה על כל דלת - סה"כ 5SQFT לכל דופן חיצונית.

בסופו של דבר סטינגר נותנים לך יותר חומר לעבוד איתו ואתה גם משלם על זה יותר - תבדוק מחירים באיביי ואתה תראה שזה בכלל לא יוצא זול יותר.

דיינאמאט הרבה יותר נוחים לעבודה.

אבל כל זה נכון לגבי יריעות בוטילן.

בקצפים לעומת זאת סטינגר באמת זולים יותר אבל כאן דיינאמאט מציאים חומרים שיש בהם יותר שכבות, יותר עובי לחומר וזה מסביר שוב הפרשים במחירים.

תנסו להשוות את הקראפט (שטיח) של סטינגר לדיינאפאד של דיינאמאט - שני עולמות אחרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

תיקון קטן (לא יכלתי לערוך) נכון - גודל היריעה הוא 4SQFT במקום 5.

Pioneer TS-X150

פורסם

מנהלים - סליחה על הקפצה נוספת אבל זה משהו מעניין.

ישראל (ג'וניור) הנה משהו בשבילך -

Deadener:

Second Skin Audio

36.5 Sq. Ft. Damplifier Pro (25% Coverage Method)

90 Sq. Ft. Overkill (Everywhere)

90 Sq. Ft. Luxuary Liner (Everywhere)

36 Sq. Ft. Luxuary Liner Pro (Floor Pan)

1 Gal. Spectrum Sludge (Exterior Fender Wells)

זה לקוח מתוך אשכול של התקנת מערכת ביונדאי סונטה 2011 (בארה"ב לא קוראים לה I40 ) שני ליטר טורבו והבן אדם שם מציין במפורש שהוא מכסה בעזרת דאמפליפייר פרו של סקנד סקין בשיטת כיסוי 25% השטח.

עכשיו זה בן אדם שציין שם שהוא מתקין מערכות SPL בדרך כלל והפעם הוא מתקין מערכת SQ.

שרשיר בניה של שמונה עמודים ותשים לב שעיקר החומרים שם הם בכלל ספוגים, ויניל ו"גי'פה" - 90+90 SQFT של אוברקיל שזה ספוג ולאקז'רי ליינר שזה בטנת ויניל ועוד גלון אחד של ספריי - התזה של חומר מבודד לבתנות בתי הגלגלים.

וכן - להפתעתינו הגמורה רק 36 SQFT כלומר באלק אחד של יריעות בוטילניות לרכב בגודל של ספינה קטנה.

מה לעשות - איפה שאין ידע, זורקים כמו מפגרים שלוש שכבות בכיסוי 100 אחוז על כל דלת!

ובדיוק כמו במאמר שדיוויד העלה - פעם מערכות SPL היו מורכבות מקיר של רמקולים בתיבות אטומות כשמתברר שאפשר להביס את הקיר הזה עם סאב וופר 15 אינטש בודד כשהוא בתיבה הנכונה ובמיקום הנכון.

אני מקווה שאתה תמשיך לעומת זאת לשפוך לחברי פורום שלוש שכבות של חומר בידוד בוטילני על כל דופן של הדלת וגם על הדיפון - זה טוב לפרנסה לא?

אז זהו - שהפרנסה כאן גם לא נפגעת ואתה יכול לעשות את אותו הכסף גם בלי זה ולא רק זה, לתת בפועל תוצאה הרבה יותר טובה ללקוחות שלך, כי צריך להשקיע בחומרים אחרים במקום ושטח הכיסוי ישאר עדיין שטח כיסוי גדול - רק שצריך להשקיע בחומרים הנכונים, במקומות הנכונים ובכמויות הנכונות.

וזה לא מיועד רק אליך כמובן - זה מיועד לכל בעל מקצוע שקורא את זה.

זה מיועד לכל חובבן אודיו שאוהב DIY אשר קורא את זה.

ח-ב-ל על הכסף שלכם! תשקיעו אותו נכון

בחומרים הנכונים

בכמויות הנכונות

במקומות הנכונים

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי העובדות שלך אולי נכונות אבל אתה מדבר שטויות.

ביום שאתה תהיה מתקין ואתה תצטרך להתעסק עם לקוחות ועם הבקשות שלהם אז תשפוט את הבן אדם!

נראה אותך מבזבז חצי שעה עם דן בטלפון רק בשביל שהוא יעשה לך טובה שהוא קונה ממך 5 יריעות.

אפשר לחשוב כמה כבר ישראל הרוויח מכל הסיפור..

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אוהד

לפני שאתה אומר למישהו שהוא מדבר שטויות תבדוק את עצמך.

הדברים שאני אומר מגובים בהוראות של היצרנים בתעשייה - שטויות? לא הייתי אומר.

זה שמתקינים ולקוחות בארץ עושים שטויות זו העובדה שעליה אתה מדבר.

ולא - ממש לא הפניתי את זה כלפי ג'וניור, אני מפנה את זה כלפי כל מי שקורא בפורום.

עלות בידוד מקיף לרכב זה דבר מאוד יקר - רק חבל שלא עושים אותו כמו שצריך אז זה בסופו של דבר פחות יעיל ואם כן תוסיפו את כל החומרים שכן רצוי לעשות איתם כיסוי מלא - זה כבר יהיה יקר שבעתיים.

חבל.

Pioneer TS-X150

פורסם

:-P

מנהלים - סליחה על הקפצה נוספת אבל זה משהו מעניין.

ישראל (ג'וניור) הנה משהו בשבילך -

Deadener:

Second Skin Audio

36.5 Sq. Ft. Damplifier Pro (25% Coverage Method)

90 Sq. Ft. Overkill (Everywhere)

90 Sq. Ft. Luxuary Liner (Everywhere)

36 Sq. Ft. Luxuary Liner Pro (Floor Pan)

1 Gal. Spectrum Sludge (Exterior Fender Wells)

זה לקוח מתוך אשכול של התקנת מערכת ביונדאי סונטה 2011 (בארה"ב לא קוראים לה I40 ) שני ליטר טורבו והבן אדם שם מציין במפורש שהוא מכסה בעזרת דאמפליפייר פרו של סקנד סקין בשיטת כיסוי 25% השטח.

עכשיו זה בן אדם שציין שם שהוא מתקין מערכות SPL בדרך כלל והפעם הוא מתקין מערכת SQ.

שרשיר בניה של שמונה עמודים ותשים לב שעיקר החומרים שם הם בכלל ספוגים, ויניל ו"גי'פה" - 90+90 SQFT של אוברקיל שזה ספוג ולאקז'רי ליינר שזה בטנת ויניל ועוד גלון אחד של ספריי - התזה של חומר מבודד לבתנות בתי הגלגלים.

וכן - להפתעתינו הגמורה רק 36 SQFT כלומר באלק אחד של יריעות בוטילניות לרכב בגודל של ספינה קטנה.

מה לעשות - איפה שאין ידע, זורקים כמו מפגרים שלוש שכבות בכיסוי 100 אחוז על כל דלת!

ובדיוק כמו במאמר שדיוויד העלה - פעם מערכות SPL היו מורכבות מקיר של רמקולים בתיבות אטומות כשמתברר שאפשר להביס את הקיר הזה עם סאב וופר 15 אינטש בודד כשהוא בתיבה הנכונה ובמיקום הנכון.

אני מקווה שאתה תמשיך לעומת זאת לשפוך לחברי פורום שלוש שכבות של חומר בידוד בוטילני על כל דופן של הדלת וגם על הדיפון - זה טוב לפרנסה לא?

אז זהו - שהפרנסה כאן גם לא נפגעת ואתה יכול לעשות את אותו הכסף גם בלי זה ולא רק זה, לתת בפועל תוצאה הרבה יותר טובה ללקוחות שלך, כי צריך להשקיע בחומרים אחרים במקום ושטח הכיסוי ישאר עדיין שטח כיסוי גדול - רק שצריך להשקיע בחומרים הנכונים, במקומות הנכונים ובכמויות הנכונות.

וזה לא מיועד רק אליך כמובן - זה מיועד לכל בעל מקצוע שקורא את זה.

זה מיועד לכל חובבן אודיו שאוהב DIY אשר קורא את זה.

ח-ב-ל על הכסף שלכם! תשקיעו אותו נכון

בחומרים הנכונים

בכמויות הנכונות

במקומות הנכונים

אדי אם זה היה טוב לעשות שלוש שכבות על כל דלת הייתי ממזמן עושה אצלי {אני עם שכבה על כל דופן}.

לגבי פרנסה חסמה עליך:-).

אף פעם לא טענתי או שיכנעתי מישהו לעשות שלוש שכבות אתה יכול לשאול את רועי fastgt כמה אני שכנעתי אותו שזה מיותר.

אתה יוצא עליי ותוקף אותי כאילו מה אמרתי עליך בס"הכ תיקנתי את המידות שרשמת.

נ.ב אדי לגבי אוהד הוא חבר טוב שלי אבל יש לו קצת בעייה בראש אנחנו מכירים את הבעייה שלו:-)

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...