Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקרבים לדטרויט - לקסוס IS החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר מידי מד"ב ועתידנות עשו רק טוב לרכב, פה לצערי, מדובר בסמים קשים! :wink:

1959-Cadillac2.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דוגמא נפלאה שמדגישה את ההבדל בין המשקל שהאירופאים נותנים למסורת/שושלת/קו מקשר לאורך השנים בין הדגמים, מה שמאוד מקל לקשור בסיס לקוחות לאורך זמן,

לבין היפנים שמדי פעם פשוט נראה שלא סגורים על עצמם - מי הלקוחות שלהם, מה האופי שלהם...

חבל, כי לייצר הם יודעים מצויין.

השאלה היא האם לקוח ממוצע של ה IS הקודמת מתחבר לעיצוב הזה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הפרופיל ממש מחריד עם הקו שעולה ממתחת לדלתות ועד ל...פנס האחורי? הפרופורציות מעלות לי לראש ישר את המאזדה 2 סדאן, וזאת לא מחמאה.

הגריל קצת מוגזם וגם הפגושים כנראה בגלל שבתמונות מדובר ברמת גימור F ספורטיבית.

אני את הדימיון לדגם הקודם דווקא רואה אבל אני ממש לא מחבב את התוצאה, הקודמת הייתה אלגנטית ומוקפדת ולדעתי דווקא כן שידרה תחושה ספורטיבית, זאת פשוט מכוערת.

פורסם

מה שהכי מפריע לי בגריל הוא לא העיצוב עצמו של הגריל אלא הניגוד המוחלט בין העיצוב של הגריל לבין קהל הלקוחות הפוטנציאלי של הרכב.

בעוד שאני עוד איךשהוא מבין גריל כזה על, סתם לדוגמא, הונדה קופה, קצת קשה לי לראות מנהלי חברות מגיעים לגייס משקיעים בשוק ההון עם הגריל הזה:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תא הנוסעים נראה מדהים,אך לטעמי ההגה קטן מידי,דבר אחד אני לא מבין,

אם לקסוס רוצים להתחרות בגרמניות,מדוע הם אינם מוסיפים עוד עצה של דגמים כמו דגמי דיזל למשל?

Porsche 944 turbo

פורסם
דווקא זה הפרט שהכי אהבתי בחיצוניות:

אני איתך.

אני אוהב את הקו הזה, ובעיקר את זה שהפנס משוך ומשתלב עם הקו.

בכלל החלק האחורי מעוצב מאוד יפה לדעתי.

פורסם

אני דווקא אהבתי את הלוח שעונים שלקחו מהLFA.

יהיה מעניין לראות את הרכב במציאות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...