Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אשמח לשמוע המלצות על סקודה פאביה או I20.

הרכב ישמש כרכב שני בבית וישמש בעיקר לנסיעות לעבודה (20 ק"מ כל כיוון)

צריכה תא מטען יחסית מרווח (שיתאים לעגלה).

תודה רבה

פורסם

מבחינת תא מטען ומרווח הפאביה לוקחת מבחינת טיפולים ודלק הI20 לוקחת.(הטיפולים הם בהפרש לא רציני וגם הדלק לא אמור להיות שיקול מכיון שהרכב לא יסע הרבה).

אני יותר התחברתי לפאביה בגלל המראה החיצוני והפנימי והמנוע הרגיש לי יותר חזק, אבל זה שיקולים שכל אחד ומה שמתאים לו אז לך לסוכנויות תיכנס לרכבים ותראה בעצמך תזמין נסיעת מבחן ותיקח את מי שיותר אהבת כי מבחינה כללית הם די דומות ולכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

האם מדובר ברכבים חדשים? באילו דגמים? ומה התקציב? יש לזה חשיבות בנושא צריכת הדלק והטיפולים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני ממליץ על הפאביה.

איכות שאף חברה קוריאנית לא תיתן.

אני הצלחתי להכניס הליכון של בנאדם מבוגר לתא מטען.

פירקתי את המגש (אני חושב שלא חייב) וגם אם כן, זה בידיוק 3 שניות לפרק אותו.

פורסם
תודה, השאלה אם שתיהן עונות על הצרכים. נגיד חסכון בדלק וטיפולים

בדרך כלל רכבים קוריאנים אוכלים דלק ביחס לרכבים באותה קבוצה .

אבל פאביה חסכונית ביחס לרכבים בקבוצה שלה.

פורסם

אקספלורר, הסטריאוטיפ שלך על רכבים קוריאנים כבר לא קיים בעידן הרכב המודרני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אקספלורר, הסטריאוטיפ שלך על רכבים קוריאנים כבר לא קיים בעידן הרכב המודרני.

אני יודע שהם התקדמו בצורה ניכרת אבל עדיין לא נהפכו לחסכוניות בדלק אלא אם מדובר בגיר ידני.

• תוכן חדש...