Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך הכתבה.

"

במילים אחרות, אפשר להאשים את הוועדים בהרבה מאוד דברים כמו חוסר גמישות או יד קלה לעתים על השאלטר, אבל עדיין לא נמצא מודל טוב יותר שמאזן את הכוחות מול המעסיק. מי שהעלה את שכר המינימום והיטיב את תנאיהם של עובדי הקבלן הם לא שרי הממשלה אלא הוועדים הגדולים, "המושחתים", אלה שלכאורה דואגים רק לעצמם. אז מה הפלא שהגורמים שמכירים יותר טוב מכולם את המספרים והעובדות רוצים שתשנאו אותם."

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000812116

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הועדים לא רעים מיסודם אבל הם חייבים ריסון.

מה שעוד חשוב להבין זה שאם יש מערחת חקיקה סוציאלית נכונה ואכיפה חזקה אז לא צריך ועד.

הכתבה מסתכלת על הועדים רק בנושא השכר אבל המצב היום הוא שהועדים הגדולים קובעים את מי מעסיקים, כמה אנשים מעסיקים ומה האנשים האלה עושים. עם כל הכבוד הם ועד ולא מנהלי המקום.

אם בחברת החשמל הועד דורש שהמבקר יהיה כפוף לו אז זה כבר מעיד על יכולתו לתפקד, אם בנמל לא רק שאני משלם תוספת גשם אלא גם לא פורקים לי את המכולה ואני משלם אכסון אז יש בעייה, אם חברת החשמל קורסת אבל חגיגות ההטבות ממשיכות אז יש בעייה קשה. אפשר להמשיך לעוד גופים דומים ולראות מה הועד גורם.

עם כל הרצון לתת לכל עובד את המקסימום צריך לזכור שבסופו של דבר אם נהיה יקרים בשקל אחד לא נמכור כלום וממילא כל העובדים ילכו הביתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...