Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר למכונת שטיפה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מכונת שטיפה ביתית לרכב ,עכשיו יש לי בעיה בחיבור של הצינור ,אחרי איזה דקה הצינור פשוט מתנתק מהחיבור של המכונה ,החיבור הפלסטיק נשאר במכונה רק הצינור בורח, מישהו יודע איזה מחזיק טוב יש לצינור שלא יברח לצינור תודה רבה לעוזרים .

אני משתמש כרגע בחיבור הזה

Cat_80319_(41).jpg

החיבור נשאר במכונה אבל הצינור בורח .

פורסם

יש לי את אותה בעיה עם מתקן מסבובב שגרם לשטפונות בבית.עשיתי דבר פשוט

ניתקתי את כל החיבורים כמו בתמונה וחיברתי ישירות את הצינור לברז בהברגה.

פורסם
יש לי את אותה בעיה עם מתקן מסבובב שגרם לשטפונות בבית.עשיתי דבר פשוט

ניתקתי את כל החיבורים כמו בתמונה וחיברתי ישירות את הצינור לברז בהברגה.

זה לא בדיוק ברז זה חיבור שתופס בקליק מפלסטיק תראה ב0:28 את החיבור ותבין

http://www.youtube.com/watch?v=TI7y612vGF4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

תוכל להדביק את הצינור לתבריג שלו עם דבק אפוקסי או פרופוקסי (הראשון נוזלי ומגיע בטיובות, השני "פלסטלינה", שניהם עשויים משני רכיבים), הוא יותר לא ייצא משם. היתרון של הפרופוקסי הוא שהוא ניתן לשבירה עם מברג ופטיש כשאין בו יותר צורך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תוכל להדביק את הצינור לתבריג שלו עם דבק אפוקסי או פרופוקסי (הראשון נוזלי ומגיע בטיובות, השני "פלסטלינה", שניהם עשויים משני רכיבים), הוא יותר לא ייצא משם. היתרון של הפרופוקסי הוא שהוא ניתן לשבירה עם מברג ופטיש כשאין בו יותר צורך.

ויחד עם האפוקסי תשבר פיית הפסלטיק.

פתרון הבנד מתכת עדיף.

רצוי לשלב את הבנד מתכת יחד עם המתקן הכתום כך שתנועה הסיבוב סביב הציר של המחבר תשמר.

פורסם

ללא עקרוני מה סוג המכשיר -אלו אותם סוגרים בעייתים שנפתחים בלחץ מים.

ניסיתי כמה דברים להדק ביניהם כולל בנד ללא הצלחה

מה שכן הצלחתי (לפני שפרקתי את המכשיר לגורמים...) היה בנד אחד עוטף כל חיבור בניפרד (בסה"כ 2)

2 בנדים נוספים לאורך מחוברים לבנדים שתופסים את ההבסיס,וזה יותר זה לא התפרק.

פורסם

תודה רבה על העזרה, אני יקנה את הברזל ויבדוק את זה, שבוע טוב לכולם .

ובקשר לדבק, אני לא הולך על הדבק בגלל שיש לי אחריות על המכשיר שנה, ואני חושב שזה יפגע באחריות המוצר .

ניסיתי כמה דברים להדק ביניהם כולל בנד ללא הצלחה

מה שכן הצלחתי (לפני שפרקתי את המכשיר לגורמים...) היה בנד אחד עוטף כל חיבור בניפרד (בסה"כ 2)

2 בנדים נוספים לאורך מחוברים לבנדים שתופסים את ההבסיס,וזה יותר זה לא התפרק.

יש לך אולי תמונה של מה שעשייתה כי לא בדיוק הבנתי באיזה תופסים להשתמש ואיפה בצינור .

פורסם

שמע,

מתאם הפלסטיק שלך הוא מאיכות נמוכה, אולי אם תקנה מתאם כזה של חברה טובה, הוא יחזיק את הצינור.

כמו כן, יכול להיות שאתה משתמש בצינור פלסטיק בקוטר נמוך לעומת מתאם הפלסטיק.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
שמע,

מתאם הפלסטיק שלך הוא מאיכות נמוכה, אולי אם תקנה מתאם כזה של חברה טובה, הוא יחזיק את הצינור.

כמו כן, יכול להיות שאתה משתמש בצינור פלסטיק בקוטר נמוך לעומת מתאם הפלסטיק.

איזה מתאם יש לך להמליץ לי השתמשתי ב5-6 מתאים שיש לי בגינה .

יש איזה חברה מסוימות שאתה מכיר ?

והשתמשתי בכמה צינורות בגודל שונה .יש לי בגינה 3 צינורות .

פורסם

גם אצלי זה קורה מידי פעם.

הפיתרון שלי הוא לחתוך את הקצה של הצינור ב- 5-10 ס"מ ולחבר מחדש.

זה מחזיק כמה חודשים וחוזר חלילה.

צינור הגינה מורכב משני שכבות אם רשת בניהם, עם הזמן בקצה הצינור שני השכבות האלו ניפרדות אחת מהשניה וההידוק של המחבר לא תופס אותם כמו שצריך.

תבדוק, מקסימום הלך לך 510 ס"מ צינור.

גם אני עובד עם ג'רניק, רק עם הדגם התעשייתי, ואין לי בעיות אם המחברים אלו (גם הפשוטים), למעט בעיות עם הצינור שציינתי.

• תוכן חדש...