Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים! וואלה זה הודעה ראשונה שלי בפורום למרות שאני כבר המון זמן קורא כאן ועוקב אחרי כל תנועה פה בפורום..

אני חייל מאזור חדרה שנוסע כבר שנתיים על פיאט פונטו S60 חמודה..שלאחרונה עברה לבעלותי מאבא עם צ'ופר מאוד יקר! פאנל של קלריון DXZ765MP עם זוג רמקולים 9*6 של pioneer ששילבתי על מדף מאחורה שבאמת נותנים לי לנהוג ולהרגיש בעננים :)

אבל כמובן תמיד יש אבל חחח..לאחרונה בדקתי באתר זאפ וכמובן כאן בפורום וראיתי שלמערכת יש עוד יכולות חוץ מאנימציות מגניבות ושינוי צבעי תאורה..ראיתי שיש גם חיבור AUX וחיבור IPOD עם changer מתאים! 8)

הייתי ברדיו סנטר בחדרה בתקווה שיארגן לי כניסת AUX כי באמת שכבר נמאס לי מדיסקים..ואין לי זמן לצרוב..ותמיד ניקרה בי השאלה איך יכול להיות שפאנל כזה יוקרתי ויקר(1500 שקל חדש) לא מגיע עם חיבור USB ו AUX סטנדרטיים? :\

לצערי הרב, הבן אדם אמר לי שיש לי 3 יציאות למגבר אם אני ירצה לשדרג תמערכת ולהוסיף בבגאז מגבר+סאב אבל כל משו שקשור לAUX ולIPOD(גם יש לי בבית) יצטרך changer שעולה מאוד מאוד יקר :cry:

פה בפורום ראיתי שהמידע שהוא מסר לי שגוי..וכן יש כניסת אוקס..אז אם תוכלו לעזור לי ולעשות סדר בבאלגן אני אשמח! כבר כמעט מכרתי את הפאנל וקניתי פיוניייר פשוט ב400 שקל רק בשביל חיבור AUX חחח..

תודה רבה רבה אני אשמח להמלצות בנוגע לפאנל וגם למערכת עצמה..אם להוסיף טוויטרים מקדימה במקום הרמקולי 3.5 הישנים של הפיאט או עוד קומפוננט 8 בדלתות מקדימה..שבוע טוב אנשיםם!~

פורסם

יש לי את הרדיו דיסק הזה ויש לו כניסת AUX זה פשוט מאחורה, אם תוציא את המערכת אתה תראה שיש לך 4 זוגות RCA:

האפור יציאה קדמית

השחור יציאה אחורי

הסגול יציאה לסאב

האדום כניסת AUX

מקווה שעזרתי :)

Pioneer 80PRS Genesis Profile Four Hybrid AudioLegatia L6SE+L1PRO DD M2a Sundown SA15's

XSPoweR D2700

• תוכן חדש...