Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז לחץ...וקליפרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

1. אני קצת מוזר אני ממש ממש אוהב את המראה של אגזוז לחץ

אבל אני לא רוצה אגזוז לחץ

אני אוהב את הרעש אבל לא בדיוק אצלי אני מתכוון לזה שמתי שמושכים את ההילוך והכול הרעש ממש יפה

אבל בנסיעה רגילה אני ממש לא רוצה את זה ( גם אמא שלי לפעמים נוסעת באוטו וזה לא ממש מתאים )

בכול מקרה אני רוצה רק קה אגזוז אבל משהו יפה ולא הפשוטים שנראים כמו קופסאת שימורים ! משהו בסגנון הזה !

norm_EEEF3BF552694C01B9058E55BDFA9FC7.JPG

norm_DD1A9E5894794833BD99C350305E15F0.JPG

יש לכם אתר או חנות שמוכרים משהו כזה או שאני ידע מה לבקש ?

2. קליפרים ( אני חשוב שככה קוראים לזה אבל לא בטוח !)

אני רוצה עלשות משהו כמו בתמונה יש סיבה שלא כדאי לעשות את זה ?

לא יודע למה אני פשוט שואל...

norm_1BDB4C78C7764F629EDB6D83023DD9CF.JPG

3. בקשר למכסה של הדלק מישהו מכיר אתר אינטרנט שמוכר את זה ?

norm_8C0B1157CD6E4168BCB94BBC982F0B30.JPG

כול התמונות שיכות ל pug 206 xs

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?userid=650

תודה רבה לו...

טוב אני יודע שזה שאלות קצת מפגרות עשיתי חיפוש אין לי תשובות מדויקות

ולא קישורים לא חנויות אני אשמח לקבל עזרה

תודה רבה

פורסם

בקשר לאגזוז יש פשוט תוספות יופי לאגזוזים, יש לך תוספות פשוטות בחנויות כמו אופיס דיפו ותוספות מיוחדות בסדנאות.

בקשר לשאלה השנייה, אתה יכול פשוט לצבוע אותם ודיברו על זה בפורום, כולל הסברים והוראות מדוייקות איך.

מקווה שעזרתי.

פורסם

1. אגזוז ספורטיבי אתה יכול למצוא בכל חנות שיפורים - אל תסים את הסיומת המגעילה הזאת שקונים בהום סנטר.

2. צביעת קאליפרים ניתנת לביצוע לבד,היו על זה מדריכים בטכני. אני לא הייתי ממליץ לאדם שלא בטוח בעצמו להתחיל לפרק ברקסים, תעזר באיש מקצוע.

3. באינטרנט יש אתרי מכירות באתרי מכירות יש מוצרים לכלי רכב שם תמצא את מבוקשך, אני הייתי קונה את זה באוטו דיפו או משהו כזה (בעצם לא הייתי קונה את זה :-P )

4. יובל סחטיין על הפירסום, וחן חן על הסלאלום.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
בקשר לאגזוז יש פשוט תוספות יופי לאגזוזים, יש לך תוספות פשוטות בחנויות כמו אופיס דיפו ותוספות מיוחדות בסדנאות.

בקשר לשאלה השנייה, אתה יכול פשוט לצבוע אותם ודיברו על זה בפורום, כולל הסברים והוראות מדוייקות איך.

מקווה שעזרתי.

אולי התכוונת לאוטו דיפו? :?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...