Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

באיזה מהירות אתם נוהגים להתנהל בכבישים בין-עירוניים, כאשר הכביש ריק?  

443 הצבעות

1. 1. באיזה מהירות אתם נוהגים להתנהל בכבישים בין-עירוניים, כאשר הכביש ריק?

• במהירות המותרת (90 או 100)
    • 110 עד 120, גם ככה הספידומטר מזייף
    • 120 עד 150, אני אדם עסוק \ חובב מהירות
    • 150 עד 180, אני אדם עסוק מאוד \ חובב עוד יותר מהירות
    • 180+, כי לא קיבלו אותי לקורס טייס
    • 240+, אני אופנוען נטול פחד, עטוי בגדי עור, ובעל יחס הספק \ משקל שהפחיות רק חולמות עליו
    • 70, בנתיב השמאלי, המאותת הימני פועל, והמגבים מנגבים בשיא המרץ למרות שלא ירד גשם מאז 1872

פוסטים מומלצים

פורסם

בממוצע כשאני לבד והכביש מוכר לי ובמצב תקין, עד 160 קמ"ש

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש קצת שטח מת בסקר. המספרים לא חופפים.

נאמר שאני נוסע בין 130-120 איפה אני לוחץ.

אהבתי את ההגדרות אבל החפיפה צריכה להיות כפי שרשם דניאל.

הלא כן?

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

במצב סטנדרטי 110-120, ליד מצלמות ב-100.

אם מדובר על כביש שאני מכיר, והכביש פנוי עם שדה ראיה טוב, ואפילו מזג אוויר מצוין, אז עד 160.

אני לא רואה סיבה טובה לעבור את ה-160, זה לא מונטה קרלו, ואני לא מרגיש ביטחון במהירויות כאלו גבוהות בכבישי הארץ הגרועים :-D

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

ב98% מהמקרים,בכביש מהיר וריק לא עובר את ה140-150...

ב2% הנותרים,מהירויות שהשתיקה יפה להן...(צריך לבדוק למה האוטו מסוגל,כן?! :lol: )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

צריך לשנות את ה "150 עד 180, אני אדם עסוק מאוד (ומהיר)", כמה כבר אפשר לחסוך בזמן בנסיעה במהירות גבוהה, לפחות אני לא נוסע כך כי אני ממהר למקום כלשהו...

לרוב אני לא עובר את ה- 140קמ"ש, בכבישים עם תנועה זורמת בדר"כ לא עובר את ה- 120.

בכבישים ריקים מהירים שאני מכיר השמים הם הגבול (כמובן שלא מעבר למהירות שאני כבר לא מרגיש בטוח בה).

וכמובן תלוי באיזה רכב.

בישורת של גהה (ממורשה ועד לגשר), הוולבו סוגרת סקאלה ללא מאמץ.

Finger's gonna kill me.

פורסם

אני עם צוקרמן, מטורפים לגמרי במדינה הזאת, יותר מ-70 קמ"ש לנסוע, זה פשוט טירוף, אני בהלם שאנשים עוברים את ה-70 קמ"ש. [באסה שהמגבים לא עובדים אצלי באוטו..]

נתפסתי מספיק על מהירות מופרזת [גם הבליינדר כבר לא עזר לי] בפעם האחרונה , היו לי 3 תיקים שאוחדו לתיק אחד [כולם על מהירויות של 40 מעל המותר], השופט איים עלי שהוא יכניס אותי לכלא, אז החלטתי לאמץ מעשה, אני עם הזקנים שקונים מכוניות גדולות ונוסעים בכוונה לאט בנתיב השמאלי כדי לעכב את כל התנועה.

כמובן שכל זה נכתב בהלצה. [למעט הקטע עם השופט]

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אצלי בסביבות ה100-130 מקסימום.

זה לא הכי חכם לנסוע בכבישי ארצנו הקטנטונת (מדיי) על יותר מ150 קמ"ש.

ובמיוחד עם רכב בן 15 (לאונה) שנולדה הרבה לפני מבחני הריסוק, עדיף לא להתגרות בגורל.

הייתי רוצה לראות את עצמי באיזו אימפרזה טורבו STI משייט להנאתי באיזה כביש ריק על 200....

חבל שזה לא יתאפשר בגלגול הקרוב ולו רק בגלל מצב הכבישים\משטרת התנועה\המצב הכלכלי (בעיקר).

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני אישית לא מוצא סיבה טובה לעבור את ה120 , טוב אוקיי אז אם אני אסע על 160 מה זה יתן לי :קצת הנאה (גם לא בטוח), הרבה ביזבוז דלק , סכנה ממשית לחיים , סכנה ממשית לרישיון .

בקיצור מקסימום 120 וגם , רוב הזמן על 110 ככה בכבישים פתוחים , אני אישית מעדיף לשמוע מוזיקה טובה ולהרגע , אם הייתי גר בגרמניה והיתה לי איזה אס 2000 אז זה כבר משהו אחר כי שם אפשר להרביץ ולראות למה האוטו מסוגל .

דוגרי אם אין סיבובים ודברים כיפים אז מה נותנת נסיעה מהירה חוץ מחד פעמי כדי "לבדוק מה האוטו מסוגל" .

ים long time no

פורסם

טוב אני בחרתי את ה120-150. לרוב המהירות שלי בכביש ריק תהיה סביב 120-130. נדיר שאני אהיה קבוע מעל המהירות הזו. כמובן שגם זה משתנה לפי תנאי הדרך, זה לא שאני מתאמץ להיות קבוע על ה120-130. לא פעם אפשר לראות אותי נוסע גם על 90-100 בימני. (גם שאני על 120-130 אני בימני).

מה שכן, כמו שאמר Falou גם אני לא נוסע מהר כי אני ממהר, אלא בשביל הכיף.

גיא

פורסם

המכונית שלי, אחד הדברים שאני הכי אוהב.

הרשיון שלי, אחד הדברים שמאפשרים לי לנהוג על המכונית שלי.

מהירות סבירה בגבולות הקנס, אחד הדברים שמאפשרים לי לשמור על הרשיון שלי.

מסקנה:

מהירות סבירה=המכונית שלי

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

באיזור 130 עד 150, עם גיחות קצרצרות ל+170, אם הכביש ריק לחלוטין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני הצבעתי 150-180 קמ"ש. אבל זה רק בלילה וכשיש כביש ריק. לא תמיד יש הזדמנות לנהוג במהירות גבוהה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...