Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

באיזה מהירות אתם נוהגים להתנהל בכבישים בין-עירוניים, כאשר הכביש ריק?  

443 הצבעות

1. 1. באיזה מהירות אתם נוהגים להתנהל בכבישים בין-עירוניים, כאשר הכביש ריק?

• במהירות המותרת (90 או 100)
    • 110 עד 120, גם ככה הספידומטר מזייף
    • 120 עד 150, אני אדם עסוק \ חובב מהירות
    • 150 עד 180, אני אדם עסוק מאוד \ חובב עוד יותר מהירות
    • 180+, כי לא קיבלו אותי לקורס טייס
    • 240+, אני אופנוען נטול פחד, עטוי בגדי עור, ובעל יחס הספק \ משקל שהפחיות רק חולמות עליו
    • 70, בנתיב השמאלי, המאותת הימני פועל, והמגבים מנגבים בשיא המרץ למרות שלא ירד גשם מאז 1872

פוסטים מומלצים

פורסם

גרשון המשפר]אמן !

mazda626 כתב:

תקשיב,

אם החוק היה מתיר נסיעה במהירות כזו, אז כן. אני גם הייתי נוסע במהירות כזו.

אבל כיום, לא ממש מתחשק לי לאבד את רישיון הנהיגה שלי+מזומנים רבים, ולכן אני אסע כמו שמתיר החוק. מה לעשות, תגיד שאנחנו מדינת עולם שלישי(בכל מה שקשור לתחבורה), תגיד שהמהירות זהה לזו שלפני 30 שנה, אין מה לעשות! זה החוק, ולצערנו הרב אנו אמורים לציית לו ולא לעבור עליו.

adarjedi

אה ,אז עכשיו זה כבר לא מסוכן -אם החוק היה מתיר זאת 130 זה בסדר...

אמן,כן יהי רצון במהרה בימנו.....בקרוב אצלנו...

radarjedi

תראה נראה לי שהוא התכוון שאם הם קבעו 90 סימן שזאת המהירות הבטוחה במקום ההוא...

הבעיה שכולם מאיצים גם ל120 שזאת המהירות הממוצעת כאן והוכחה לכך היא בשרשור הזה...כמו שאמרת...

אתה גם יכול לראות את זה ביום יום בעקיפות...

עדיין 120 אפשר ליסוע כמעט כל הזמן ברוב הכבישים שציינת ובלילות אםשר גם יותר,הרבה יותר...

הבעיה כולם כאן מאמינים לכל הבולשיט שמספרים להם בתקשורת וקונים אותם בכלום בנושא הזה

אגב כתבתי כבר באיזשהו מקום,לא זוכר אם פה,שמתם לב שהתחילה מודעות קטנה לפחות לנושא של עד כמה המהירות מסכנת באמת?

צביקה

תוספת

אם נשרשר כבישים בלי סיכונים כחולים, כחולים יקראו את זה וידאגו שיהיו סיכונים. לא נשמע לך הגיוני?

נשמע לך הגיוני שהכחולים יודעים איפה הם לא נמצאים?

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע לך הגיוני שהכחולים יודעים איפה הם לא נמצאים?

[/right]

יש מקומות שאין בהם מארבים כי פשוט אין טעם. מקומות שאנשים לא נוהגים בהם מהר, מכל מיני סיבות. עכשיו מישהו בפורום יספר על מקום כזה, לא ינהרו לשם אנשים לנהוג במהירויות של350+ קמ"ש?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

יש מקומות שאין בהם מארבים כי פשוט אין טעם. מקומות שאנשים לא נוהגים בהם מהר, מכל מיני סיבות. עכשיו מישהו בפורום יספר על מקום כזה, לא ינהרו לשם אנשים לנהוג במהירויות של350+ קמ"ש?

אתה צודק לחלוטין. אם היו מספרים לי על מקום כזה הייתי ברגע זה יוצא ונוהג שם במהירות של לא פחות מ-376 קמ"ש, ואני ממליץ לכל בעלי היפניות-1600-אוטומט לעשות כמוני. כדאי לכם זה מנקה את המנוע (אבל זכרו, לא פחות מ-375.34 קמ"ש, פחות מזה זה לא אפקטיבי)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני מצטער,האוטו שלי לא מסוגל לסגור יותר מ374.55 קמ"ש..לכן לצערי אני לא יכול להשתתף בחגיגה. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
אני מצטער,האוטו שלי לא מסוגל לסגור יותר מ374.55 קמ"ש..לכן לצערי אני לא יכול להשתתף בחגיגה. :lol:

נדפקת :lol:

אגב, באותו נושא פחות או יותר, אבא שלי מנסה לשכנע אותי שלהיות בסל"ד גבוה יחסית זה בריא למנוע. יש בזה אמת?

חחח "אבא שלי מנסה לשכנע אותי" נשמע מוזר.

בכל אופן זה לא ממש שייך לכאן אבל עקרונית הוא צודק. המנוע מאופן פעילותו צובר פיח על הבוכנה ובתאי השריפה. עליה מבוקרת לסל"ד גבוה פעם בכמה זמן עוזרת מעט לנקות את הצטברויות הפיח האלה.

מה ששוב מביא אותי להסבר למה כ"כ חשוב לנסוע במהירויות של 376 לפחות. תראה למשל את VW RaCiNg, מסכן יש לו מכונית חלשה והוא לא מצליח להגיע למהירות שיוט סבירה שכזאת. אפשר להגיד על המנוע שלו שדינו נחרץ. מסכן.

:lol:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

110-120 זה די והותר לדעתי, פעם ב... יותר מזה -130 קמ"ש ככה, ו-140-150 זה מה שהמכונית שלי (סובארו ג'אסטי) סוגרת בערך... (פעם נסעתי 180 על המכונית של ההורים [יונדאי אלנטרה...] רק כדי להרגיש איך זה ולראות כמה האוטו סוגר). הבעיה מתחילה שאני נוסע עם החברה שלי. אם אני טיפה חורג מהמאה אז כבר מתחילות הצעקות... ממש מרגיז. בכלל כול ההתערבות שלה בנהיגה שלי זה משגע אותי, זה כמו לשבת עם שוטר תנועה באוטו - "למה עקפת ככה? למה פנית ככה, למה לא אותתת?" וכו' וכו'.

אבל אני לא רוצה להגזים בנהיגה כשאני איתה, כדי לא לעצבן אותה כי היא מתנדבת במשא"ז, שלא תיתן לי דו"ח באיזה נסיעה...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שמעתי היום בחדשות בבוקר שתפסו חניך מקורס טיס שנסע ב-190 קמ"ש על כביש החוף.

ישר נזכרתי ב"180+, כי לא קיבלו אותי לקורס טייס", אבסורד משהו :)

למישהו יש לינק לכתבה? לא מצאתי ב-Ynet...

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
110-120 זה די והותר לדעתי, פעם ב... יותר מזה -130 קמ"ש ככה, ו-140-150 זה מה שהמכונית שלי (סובארו ג'אסטי) סוגרת בערך... (פעם נסעתי 180 על המכונית של ההורים [יונדאי אלנטרה...] רק כדי להרגיש איך זה ולראות כמה האוטו סוגר).

אוטו חמוד לאללה אלנטרה השיא הראשון שלי במהירות עשיתי איתה שזה היה 180 אז בכביש איילון באמצע הלילה......עד להודעה החדשה השיא עומד על 230 וקצת וזה על אוטו לא אופנוע.

בקשר לשאלה של הסקר : 100 - 140 הכי הרבה, תלוי בכביש תלוי בי תלוי בתנועה ותלוי באוטו.

אתמול נסעתי על 140 כל הדרך מחיפה לנתניה בכביש החוף ב12 בלילה ו90 אחוז מהמכוניות שנסעו איתי נסעו באותה מהירות והיו גם הרבה שעקפו.

פורסם

בכללי אני נוסע ככה 110 120 אפילו 100 ככה שומר על החוק אבל

כביש ריקקק אני מרביץ עד הסוף של האוטו ככה 194

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אם האוטו היה מגיע ל-180 אז למה לא.

בדרך כלל בנסיעות בין-עירוניות נוסע בין 120-160, כמובן רק בכבישים ללא מצלמות ורק שהכביש ריק.

ויש לי הערה קטנה בקשר לחוק של הגבלת המהירות (110).

אני חושב שזה חוק חכם במדינתנו, ואתם יודעים למה? זאת מדינת ישראל חברה, אנשים פה עוברים טסטים בקומבינה, אנשים לא מטפלים ברכבים שלהם שנה, לא מחליפים צמיגים, לא עושים כלום בכדי לשמור על האוטו תקין, פשוט מאוד "האוטו זז? יאללה ניסע, אז מה אם יוצא עשן שחור מהאגזוז ונוזל לי שמן מהמנוע". ולכן, לפי דעתי אם יעלו את הגבלת המהירות בוא נגיד ל-200, כל יום יהיה איזה 10-20 תאונות, והכל בגלל רשלנות של אנשים, בנושא הטיפול במכוניות שלהם.

כמובן שיש את חסידי הנהיגה, כמונו המשתתפים (הפעילים) בפורום ועוד אנשים אשר רוצים לשמור על החיים שלהם, שאכן שומרים על המכונית תקינה, מבצעים את הטיפולים הנחוצים, בודקים שמן ומים כל בוקר שנכנסים לרכב, ואפילו מחליפים מידי פעם שצריך צמיגים.

אבל בסך-הכל זאת הייתה דעתי, מי שחושב אחרת מוזמן להגיב :)

פורסם

דעתי היא שאתה פשוט ******* שהקפצת ת'רד מלפני שנה וחצי!!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה רציני? חשבתי שזה מלפני כמה ימים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא שמתי לב לתאריך

אופס טעות שלי סליחה :)

וואי 18-09-2004

לא נורא בקטנה לא קרה כלום

למה לא נועלים תסקרים?!

פורסם

קודם כל, חחחח זו לא מילה.

מה שמדהים אותי זה איך חשבת שזה מלפני כמה ימים, כאשר ברור לחלוטין שהגעת לת'רד הזה בעקבות הלינק בת'רד החדש שפתחתי כאן.

ובכל זאת - מכיוון שהסקר עדיין פתוח ורלוונטי, אתם מוזמנים להגיב ולהצביע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...