Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי דבל דין לרכב מסוג ZED והתקנתי אותו ושאני רוצה לראות סרט זה אומר לי שצריך להשים אמברקס .

ומהדבל דין מאחורה יש חוט שיוצא שצריך לחבר אותו לאמברקס ורציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותו למקום אחר כך שאני לא יצטרך להשים אמברקס כל פעם שאני ירצה לראות סרט . ואם אפשר את זה אז לאן ? .

פורסם

התשובה היא כן , חבר אותו ל - או ל + בהתאם למה שצריך לחבר ב בלם היד . שים לב ! יש סוגים מסויימים שזה לא מספיק ! ואז צריך ממש סוג של ממסר לכך

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
מציק לי שאתה ממשיך ואומר אמברקס. זה הנד ברייק- בלם יד. מה הקשר אמברקס :| .

אמברקס-arm brakes?

לנושא, תבדוק איך עובד הכפתור הזה ותנסה להדביק איזולירבנד או משהו, כדי שיתפוס את הכפתור שיחשוב שהוא נוסע עם אמברקס משוך.

פורסם
מציק לי שאתה ממשיך ואומר אמברקס. זה הנד ברייק- בלם יד. מה הקשר אמברקס :| .

ומה עם וינקר ..(ימינה שמאלה..) ? , אגזוז..? , סופאפים ?(מצרפתית הפעם ) וישר ? (ע"ש דודו וישר..הזמר לא ?:shock:) , מניפול...

יש עוד מלא עוד מימיי המנדט... לא זכור (דווקא יכול להיות אחלה שרשור .)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...