Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת מהו השמן מנוע המומלץ למיצובישי לנסר שנת 2011 (מנוע 1500 סמ"ק).

האם אני יכול להשתמש בשמן אחר ממה שמשתמשים במוסכי החברה (לדוגמא: 10W40).

תודה.

פורסם
אני רוצה לדעת מהו השמן מנוע המומלץ למיצובישי לנסר שנת 2011 (מנוע 1500 סמ"ק).

האם אני יכול להשתמש בשמן אחר ממה שמשתמשים במוסכי החברה (לדוגמא: 10W40).

תודה.

לפי הוראות היצרן אתה יכול להשתמש בשמן 5W30 או 10W40 ברמת איכות SN לפחות . רצוי מחברה ידועה ומוכרת.

ה5W30 הוא שמן סינטטי מלא והוא משובח יותר.

פורסם

אני נוסע בשנה כ-15000 ק"מ ונסיעות משולבות (בעיר ובחוץ)

השאלה היא: האם יש הצדקה להשקיע בשמן יקר (5W30) או להסתפק בשמן פחות יקר (10W40) שגם יכול להספיק

פורסם

100 ש"ח לשמן איכותי יותר זה מה שישבור אותך?

אני עם ס. לנסר ולאחר מחשבה והרהור כמו שלך, הגעתי למסקנה ששמן סינתטי שווה להשקיע 250 ש"ח לטיפול שנתי.

יוצא לך פחות משקל ליום. ושווה את ההשקעה.

נ.ב יש בשוק שמנים 5W30 איכותיים יותר ממה שמשתמשים במוסך מיצובישי, ובד"כ יעלו אותו הדבר או לפעמים פחות. במוסך מורשה מיצובישי שאבא שלי היה ממלא, תמיד היו לוקחים ממנו מחיר מופרז לחצי סינטטי 10W40 מחיר של כ 240 שח לטיפול! ב 240 ש"ח אני קונה רויאל פרפל סינטטי מלא שעדיף פי כמה וכמה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...