Jump to content

eli22

  • הודעות

    24
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של eli22

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. רכשתי את הצמיגים של TOYO proxes cf2 205/60/16 92v אחלה של צמיגים, נסיעה מאוד נעימה וגם יציבה. קניתי אותם בטייר דיל במחיר 439 ש"ח לצמיג (אני חושב שזה מחיר סביר) תודה רבה לכולם שעזרתם לי להחליט.
  2. בזמן הקרוב אני צריך להחליף צמיגים ברכב שלי (מיצובישי לנסר 2011), מידת הצמיגים: 205/60/16 92V קיבלתי המלצה לצמיגי TOYO דגם PROXES CF2. אני רוצה לקבל בבקשה חוות דעת על החברה זו וגם על הדגם בספציפי הזה תודה
  3. הרכב שלי עבר 38000 ק"מ והצמיגים הם בני 3 שנים.(מקוריים של DANLOP) בזמן הנסיעה יש לי תחושה של קשיחות יתר. האם זה נובע מזה שהצמיגים יבשים ועבדו מהגמישות שלהם (מתחילים להראות סדקים קטנים)
  4. ברכב שלי מותקנים צמיגים עם סימן מהירות H (רשום גם ברשיון רכב), האם אני יכול להתקין צמיגים עם סימון V? האם זה נכון שצמיגים (V) יותר רכים מאשר צמיגים (H). דרך הגב - הרכב שלי הוא מיצובישי לנסר 2011, מנוע 1500, גודל הצמיג 205/60/16
  5. אני נוסע בשנה כ-15000 ק"מ ונסיעות משולבות (בעיר ובחוץ) השאלה היא: האם יש הצדקה להשקיע בשמן יקר (5W30) או להסתפק בשמן פחות יקר (10W40) שגם יכול להספיק
  6. אני רוצה לדעת מהו השמן מנוע המומלץ למיצובישי לנסר שנת 2011 (מנוע 1500 סמ"ק). האם אני יכול להשתמש בשמן אחר ממה שמשתמשים במוסכי החברה (לדוגמא: 10W40). תודה.
  7. לפי המפרט זה צבע לבן. אמרו לי שנורות אלו לא מחזיקות הרבה זמן והן נשרפות. האם זה נכון.
  8. ברשותי מיצובישי לנסר שנת 2007. קיבלתי נורות לד לפנסים ראשיים ורציתי לדעת אם זה תקני וחוקי?
  9. ברשותי מיצובישי לנסר שנת 2007 הגעתי לטיפול 90000 ק"מ ואני צריך להחליף פלגים כחלק מטיפול. נאמר לי במוסך שאני צריך לשים פלגים מסוג אירידיום (כל טיפול 90000),אך לפי ספר הטיפולים יש לי אפשרות לשים גם פלגים רגילים (כל טיפול 45000). הבדלי מחירים ביניהם מסתכמים במאות אחוזים השאלה שלי היא, האם אני ארגיש הבדל בביצועי המנוע אם ארכיב פלגים רגילים במקום אירידיום?
  10. מנוע בנפח 1600 סמ"ק הפילטר תוצרת יונדאי (אני חושב ) מבחינת הרכבה אין בעיה, הוא מתאים השאלה האם הוא מתאים מבחינת התפקוד שלו (הסינון)
  11. קניתי פילטר שמן תחליפי שמתאים ליונדאי / קאיה לפי המוכר בחנות הפילטר מתאים גם למיצוביש (למרות שהוא עבה יותר) המוכר טוען שאין הצדקה לשלם 85 ש"ח עבור מסנן מקורי שאפשר לשים מסנן תחליפי (הדומה באיכות) שעולה 35 ש"ח רוצה לקבל חוות דעת בנושא.
  12. תגידו לי בבקשה איזה פלגים הולכים במיצובישי לנסר 2007. במוסך אמרו לי שזה פלגים אירידיום ומחליפים כל 90000 ק"מ, אבל בספר מציינים את הפלגים הרגילים שמחליפים כל 45000 ק"מ. אני צריך מידע איזה סוג ואיזה יצרן מומלץ (אם אפשר גם מחיר ואיפה קונים במחיר שפוי)
  13. תמליצו לי בבקשה איזה שמן מנוע כדאי להשתמש?
  14. איזה בלמים כדאי להרכיב ברכב (איזו חברה) קדימה ואחורה כדי שלא יהיו רעשים בזמן הבלימה. השאלה מתייחסת גם לצלחות וגם לרפידות. ואם אפשר גם לקבל מידע איפה לקנות ומחיר באזור נתניה.
  15. קראתי את זה בחוברת טיפולים שמגיע עם הרכב (חוברת מקורית)
×
×
  • תוכן חדש...