Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Michaelr כתב:

הפיאט אולי לא תכנן טוב את הנסיעה שלו

לפני 6 שעות, Michaelr כתב:

הפולו גם כן לא תכנן נכון את הנסיעה

תכננו יופי, מבחינתם. להשיג כמה שיותר מכוניות קדימה לפניה (כנראה גם בעיקר כשהם הבחינו במשאית).

ואז כשזה לא עבד אז הם נדחפו ימינה "בהזדמנות הראשונה".

גם אם נתיב הפניה החל 10 מטרים אחורה, הם היו צריכים להיות בנתיב הימני, ולהיכנס לנתיב הפניה כשהוא נפתח.

אבל עדין מסכים שפחות עדיף להילחם על המרחב שם.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 9 שעות, Tom_22 כתב:

תכננו יופי, מבחינתם. להשיג כמה שיותר מכוניות קדימה לפניה (כנראה גם בעיקר כשהם הבחינו במשאית).

ואז כשזה לא עבד אז הם נדחפו ימינה "בהזדמנות הראשונה".

גם אם נתיב הפניה החל 10 מטרים אחורה, הם היו צריכים להיות בנתיב הימני, ולהיכנס לנתיב הפניה כשהוא נפתח.

אבל עדין מסכים שפחות עדיף להילחם על המרחב שם.

היו צריכים להיות בנתיב הימני? כן. נדחפו ימינה? לא ממש.

זה לא נתיב שהוא רק לפניה ימינה, זה גם נתיב השתלבות מכביש 531 ל40, זאת אומרת שכבר יש שם רכבים וחלקם צריכים לעבור שמאלה בשביל להמשיך ישר. במקרה כזה התעקשות להשתלב כשהנתיב רק "נפתח" סתם תעכב את התנועה. מחפשים מרווח פנוי ומשתלבים, זה מה שעשו הרכבים בסרטון, הם לא נדחפו בראשית התור.

• רעיון טוב! 1
פורסם

רצועת הכביש הזו אורכה כ-200 מטרים. אתה אומר שהצילום מתחיל כ-10 מטרים אחרי הפניה.

לא זיהיתי רכב אחד שעבר מימין לשמאל במהלך הקטע המצולם (וגם אם היה אז משתלבים בזיג-זג).

כן זיהיתי שני רכבים שמגיעים בנתיב השמאלי, חוצים נתיב ונכנסים לנתיב מימינו, כאשר הפולו לפחות יחסית בחדות ומאט בצורה שנראית משמעותית.והפיאט, לא יודע מה קרה איתה בסוף, ויכול רק להניח שהיתה נדחפת לפני המשאית (או מקום אחר קדימה יותר) ומשאירה לו מרווח בלימה מקוצר במידת הצורך. אבל בסדר, הם לא היו הכי חצופים בעולם והלכו לקדמת התור, חמודים. ;) 

• אהבתי 2
פורסם

רוב האנשים נוסעים במסלול קבוע ויודעים מתי ולאן הם צריכים לנסוע.

אלה שמשתחלים באמצע נתיב השתלבות או לקראת סופו יודעים בדיוק מה הם עושים, או שהם נהגים ממש גרועים עם דימנציה ושוכחים מה היה אתמול בדיוק באותה השתלבות.

ובימינו עם וויז/MAPS אחוז האנשים שבאמת מתבלבלים קטן מאוד

• אהבתי 3
פורסם

טעות או חוצפה?  בכביש עירוני פקוק, נהגת עוקפת תוך חציית קו הפרדה רצוף ונסיעה בנתיב נגדי

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעתיים, YoJ כתב:

יותר כמו טיפשות וחוצפה, השילוב הכי גרוע

לא רק בכביש, בכל מקום.

או כמו שאמר טיריון על ג'ופרי: "היו לנו מלכים אכזרים, וגם מלכים טפשים כבר היו לנו, אבל מעולם לא היה לנו מלך שהוא גם אכזר וגם טיפש. איך קוללנו!"

• אהבתי 2
פורסם

אני לא מבין מה יוצא דופן פה, לצערי כל יום אני רואה את זה.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)

השרשור מתמקד בסרטונים של דבילים, לאו דווקא יוצאי דופן.

זה שאתה רואה את זה הרבה לצערינו, זו כנראה הסיבה שהשרשור הזה הפך לשרשורפלצת.

עריכה אחרונה על ידי Daewoo_Racer
  • אהבתי 1
פורסם

מר חמוד החליט שעבורו תמרור "תן זכות קדימה"  הוא סתם משולש הפוך בדו מה ל%$^ של האמאמאשלו.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בתאריך 23.6.2021 בשעה 22:33, Michaelr כתב:

בנושא האשמה צריך לראות עוד 20 שניות לפני מה שמוצג בסרטון, לדעתי יש סיכוי דיי גבוה שהיא הייתה תקועה בשטח המת של נהג המשאית במשך זמן רב ובכלל לא היה לו מושג שיש שם רכב.

נהגת פח אשפה עם 0 מודעות למה שקורה סביבה.

במקרה, הנהגת הזאת היא אחות של אישתו של חבר. 

היא אומרת שהנהג משאית היה מאחוריה בנתיב ההאצה. הרכב הוא קיה פיקנטו ויכול להיות שבאמת הנהג משאית לא ראה אותה. 

• מעניין 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...