Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Korgan כתב:

לא. זכויות אדם וכל זה. אבל יש אנשים שלא היה מזיק להם לחצוב סלעים בנגב במשך 5-6 שנים ככה.

אין לך שום אחריות חוקית לטפל באף אחד, אתה יכול גם לעמוד מהצד ולצחוק עם חיוך על הפנים.

)אלא אם אתה פרמדיק או משהו כזה)

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אז רק קיבלתי את המצלמה (viofo a119 v3), וכבר תפסתי כמה שובבים על הכביש

מזהיר מראש שהאיכות לא משהו כי שכחתי להוריד את הפלסטיק מהעשדה של המצלמה, הורדתי רק מהפילטר הקוטבי בטעות.. בגלל זה הכל קצת כחול, חחח

עריכה: איך מעלים סרטון שאפשר פשוט לראות, זה נותן לי קישור להורדה שאני מעלה קובץ, להעלות לאתר חיצוני?

עריכה2: טוב, יוטיוב איט יז.

בראשון זה לא משהו מרגש, אבל בכל זאת.. הראשון שלי ☺️

השני דיי תפס אותי בהפתעה

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 17 שעות, Sparrow420 כתב:

אין לך שום אחריות חוקית לטפל באף אחד, אתה יכול גם לעמוד מהצד ולצחוק עם חיוך על הפנים.

)אלא אם אתה פרמדיק או משהו כזה)

חובה על אדם להושיט עזרה לאדם הנמצא לנגד עיניו, עקב אירוע פתאומי, בסכנה חמורה ומיידית לחייו, לשלמות גופו או לבריאותו, כאשר לאל-ידו להושיט את העזרה, מבלי להסתכן או לסכן את זולתו.

מתוך: https://he.wikipedia.org/wiki/חוק_לא_תעמוד_על_דם_רעך

פורסם

חזירות!!

לפחות חצו על הזברה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, ArikB כתב:

חובה על אדם להושיט עזרה לאדם הנמצא לנגד עיניו, עקב אירוע פתאומי, בסכנה חמורה ומיידית לחייו, לשלמות גופו או לבריאותו, כאשר לאל-ידו להושיט את העזרה, מבלי להסתכן או לסכן את זולתו.

מתוך: https://he.wikipedia.org/wiki/חוק_לא_תעמוד_על_דם_רעך

זה נשמע לי פשוט מגוחך, מישהו אי פעם נתבע ע"י המדינה בנושא הזה?

אתה תמיד יכול להגיד שאתה לא יודע מה לעשות\מפחד לעשות יותר נזק\השתתקת מפחד\1000 תירוצים

חוץ מזה, They're gonna have to catch me first 😜

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש מצבים בהם להתקשר לכוחות ההצלה יהווה את הפעולה הנדרשת.

מקור החוק בארה"ב, שם היה מצב שבו עוברי אורח שעברו במקום באופן מקרי והגישו עזרה ראשונה נתבעו אזרחית על ידי הנפגעים - ועל כן אנשים הפסיקו להגיש עזרה לנפגעי תאונות. החוק נועד להגן עליהם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכב צבאי? האם נסע במכוון ללא תאורה, בלי התחשבות בסכנה שבדבר?

פורסם

לפי הסימון (לבן בשוליים וצהוב בהפרדה) זה לא בארץ.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
בתאריך 27.8.2021 בשעה 21:01, Sparrow420 כתב:

זה נשמע לי פשוט מגוחך, מישהו אי פעם נתבע ע"י המדינה בנושא הזה?

אתה תמיד יכול להגיד שאתה לא יודע מה לעשות\מפחד לעשות יותר נזק\השתתקת מפחד\1000 תירוצים

חוץ מזה, They're gonna have to catch me first 😜

בטח.

לפני כמה שנים הייתה תאונה קשה ברכב עם 3 נוסעים. הנוסעת נהרגה. נהג הרכב + נוסע נוסף ברחו מהזירה. הנהג מן הסתם נתבע, אבל המדינה תבעה גם את הנוסע שברח ולא התקשר לכוחות הצלה.  

אני בטוח שיש עוד מקרים.

עריכה אחרונה על ידי Korgan
פורסם
לפני 7 שעות, Michaelr כתב:

כנראה מישהו הזמין משלוח דחוף לבית קברות:

אני רואה דברים כאלו פעמיים ביום. WOLT זה מכה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...