Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב! היום בשעה 8 בערב נסעתי בכביש המקביל לקניון הזהב,פניתי שמאלה וראיתי שוטר העומד על הצומת.לאחר הפניה שוטר אחר עוצר אותי ומבקש רשיונות. ולאחר כדקה השוטר מהצומת מגיע ושואל"אתה יודע למה עצרתי אותך ? " אמרתי לא שלא,הוא אמר שעצר אותי כי עברתי באור אדום מלא! אמרתי לו שבחיים לא עברתי באדום וגם שראיתי אותו ולכן זה נשמע מגוחך שהעבור באור אדום כשיש שוטר על ידי. הוא רשם לי 1000 שקל קנס ו10 נקודות.

בחיים לא עברתי באדום והדוחות היחידים שקיבלתי שהיו ליפני הרבה שנים היו על מהירות.

אמרתי לו שאם זה נכון אז למה לא נגרמה תאונה? הוא אמר שהוא לא מכיר אותי ואין לו סיבה לשקר.

אותי זה מאוד עיצבן ואחרי קבלת הדוח שמתי לב ל3 טעויות בדוח

1 צבע לא תואם לרכב.

2 הוא רשם שיש לי פולקסווגן ואני בכלל נוסע על סיאט

3 יש קישקוש\תיקון במקום שבו השם שלי מופיע

אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה מסיבה אחת ברורה- לא ביצעתי עבירה!

מה אפשר לעשות בכדאי לבטל את הדוח הזה? בית משפט או שהטעיות הוא ביצע מספיקות ?

פורסם

מהר לגשת לצומת לראות אם יש מצלמות של בקרת רמזורים (מצלמות לבנות ארוכות שעומדות מעל הרמזור ומצלמות בווידאו). אם קיימות, לגשת לעירייה הרלוונטית ולבקש את הצילומים (הם נשמרים ל24 שעות)

אולי רואים שם את הרכב וזה יעזור לך לצאת מהדו"ח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אוקי,עכשיו חזרתי משם ולצערי אין שם מצלמה.

אני יודע מה תיהיה הקניה הבאה שלי :-( ,רק חבל שזה מאוחר מידי.

יש למשהו עוד הצעות?

פורסם

לצערנו קורים יותר מדי מקרים כאלה, לדעתי עדיף לך להישפט על המקרה אולי השוטר לא יגיע או יגיד שהוא לא זוכר פרטים המקרה.

פורסם

לצערי, קורים יותר מדי מקרים של נהגים שלא מודעים בכלל לזה שעברו ברמזור (התבלבלו והסתכלו על רמזור אחר, חלמו וכו') וכאשר השוטר עוצר אותם הם חושבים שהוא מפיל עליהם תיק.

נכון שיש עשבים שוטים במשטרה אך רוב רובם של השוטרים ישרים ולא יפילו תיק על נהג.

הסיכוי הגבוה יותר הוא שפותח השרשור עבר באדום מבלי משים לב מאשר שהשוטר רשם לו דו"ח בגלל העיניים היפות שלו.

ואכן כדאי לרכוש מצלמת דשבורד כדי לראות להבא מי צודק ושתהיה ראיה חד משמעתית לנהג (לטוב ולרע).

פורסם

1 צבע לא תואם לרכב.

2 הוא רשם שיש לי פולקסווגן ואני בכלל נוסע על סיאט

3 יש קישקוש\תיקון במקום שבו השם שלי מופיע

רק לי זה נראה מוזר? יותר מידי טעויות.

השעה המופיעה על הדו''ח תואמת לשעת העבירה שביצעת כביכול?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני, כמו גבי מעליי, חושב שהדו"ח נכתב במקור למישהו אחר וכנראה ויתרו לו, אז תיקנו עם השם שלך...

לדעתי ניתן לטעון בבית משפט שהשוטר ראה רכב אחר והתבלבל בינו לבינך וכראיה להציג את דגם הרכב והצבע השונה שבדוח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פותח השרשור,

תבדוק טוב אם שאר הפרטים נכונים: מס' ת.ז, מס' רשיון נהיגה, כתובת, מס' רכב.

מה נכתב ב"דברי הנהג" ?

באיזה רחוב נסעת ולאן פנית ?

האם היית לבד ברכב ?

היכן היה מקומו של השוטר (זה שעמד בצומת) והאם ממקום עמידתו ניתן לראות את שני הרמזורים בכיוון נסיעתך ?

אתה יכול לסרוק את הדוח ולעלות לכאן, אולי נמצא שם עוד כשלים.

פורסם

אני מאוד קפדן בנושא הנהיגה ובמיוחד ברמזורים ותמרורי עצור,זה לא שווה את הסתכנות של תאונה.החיים שלי חשובים לי ואני לא אסתכן בך שאחצה רמזור באדום.

לגבי שעת דוח,רשום 20:00 בדיוק אז זה פחות או יותר השעה שהוא עצר אותי,מרוב עצבים אני לא שמתי לב לשעון :(

בגדול מה שאתם ממליצם זה ללכת לבית משפט? ושהטעויות בדוח לא מבטלים אותו ?

היו שם כאלו שאמרו"ואלה תפסת אותי וקיבלו את הדוח בחיוך " אותי זה מאוד עיצבן שהוא אמר שנתתי לך 10 נקודות ועוד 2 אתה מאבד את הרשיון והולך לנהיגה מונעת בחצי חיוך..אחר כך מתפלאים למה שונאים אותם..

פורסם

לגבי סוג הרכב - השוטר רושם את מה שמופיע ברישיון כתוצר המנוע ומכאן הבלבול לכאורה. תסתכל ברישיון של סובארו רשום פוג'י בשברולט ג'י אם וכו'.

לגבי הצבע הוא צריך לרשום את הצבע שמופיע ברישיון הרכב. במידה ולא רשום או שאין התאמה בין הרשום למציאות, הוא צריך לרשום את הצבע שנראה לו. אם לא רשום ברישיון הרכב ולצורך העניין הרכב שלך שנהב והוא כתב לבן, אז זה קביל. אם הרכב שלך שחור והוא רשם לבן יש לו בעיה ולך עילה לדרוש ביטול.

לגבי השם המחוק, יכול להיות שהוא התבלבל, יכול להיות שהתחילו לרשום דו"ח למישהו לפניך והפסיקו בהתחלה. בכל מקרה זה לא ממש משנה את העובדות כל עוד השם שלך רשום על הדו"ח.

לגבי הטיעון שלך - "אם עברתי באדום, אז איך זה שלא היתה תאונה". אבוי לנו אם כל "גניבת אדום" היתה מסתיימת בתאונה שכן אז לא היו נשארים תושבים בישראל. זה וודאי שלא טיעון שמחזיק מים ואל תשתמש בו בבית משפט.

מדובר במילה של השוטר נגד המילה שלך. אין לשוטר סיבה להתנכל לך אלא אם תוכיח אחרת וחובת ההוכחה שלא עברת באדום מוטלת עליך. השוטר מצידו טוען שכן עברת.

תתיעץ עם עו"ד לגבי כשירות הדו"ח אבל ה"טעויות" שציינת הן לא עילה לביטולו וסביר להניח שעו"ד חוץ מלקחת לך שכר טרחה לא ממש יוכל לבטל את רוע הגזרה אלא אם כן הוא ימצא נסיבות שלא ציינת.

היסטוריה של הרשעות גם לא עומדת לזכותך אלא אם כן מדובר על כמה שנים נקיות אחרוה ואז אומרים לשופט שהיית צעיר וקל דעת וכיום אתה בוגר אחראי ומקפיד.

אני יכול להבין את התיסכול שלך כי זה קנס כבד ובעיקר הנקודות שמקרבות אותך מאוד לנהיגה מונעת אבל תחשוב שאולי באמת עברת בלי לשים לב (חמור לכשעצמו מבחינה בטיחותית) ותגיד תודה שנגמר בקנס ונקודות ולא בפגיעה ברכוש ונפש.

בהצלחה

פורסם

אם זכרוני לא מטעה אותי היה בדיוק סיפור כזה כאן בפורום המשפטי ובאותו מקום בראשון לציון.

אולי מישהו זוכר את המקרה או שתנסה לעשות חיפוש מתקדם ולבדוק מה נסגר שם.

פורסם

מאוד מעניין מה שאתה אומר,מקווה שזה לא משהו קבוע שקורה שם בראשון.לצערי אני עדיין לא הצלחתי למצוא משהו בפורם על זה,מקווה שאיך שהוא אצליח לצאת מזה. מרגיז אותי איך שוטר בלי למצמץ יכול לרשום לי דוח וכל מערכת ה"צדק" איתו,הריי ברור שהוא צודק ושאני עבריין תנועה.לעזאזל עם כל העבריניים הלבושים בכחול שעושים מה שבא להם ואי אפשר\קשה מאוד להילחם בהם.

ללכת למשפט יעלה לי הרבה יותר כסף כי צריך לערב עורך דין וגם במקרה כזה לא בטוח שיבטלו את הדוח כי היד של השוטר על העליונה.הבנתי שבנוסף לכול,השופט יכול לתת לי תנאי ולהגדיל את הקנס. אני כבר לא יודע מה לעשות?!

מערכת הצדק בישראל עושה צדק רק למי שיש לו כסף.:-(

פורסם

דבר ראשון תיסרוק רק את נסיבות המקרה ותעלה לפורום.

דבר שני- מניסיוני הדל אני אומר לך בוודאות כי המון נהגים נכנסים לצומת באור אדום, בהיסך הדעת ובחוסר עירנות ומודעות לכביש.

דבר שלישי- תכניקת שני השוטרים זה הדבר הכי נכון לביצוע האכיפה: השוטר הראשון שעצר אותך עומד אחרי הצומת ומשמש כאתת לצורך עצירת הרכב, השוטר השני שהגיע לאחר זמן זה אותו שוטר שעמד לפני הצומת - ראה בברור את העברה והוא זה שרושם לך את הדו"ח,

דבר רביעי-הכביש המוביל ממשה דיין לקניון הזהב נקרא אברהם בר, זהו כביש שבכל צומת (ילדי טהרן ורוזנסקי)- נהגים מבצעים עברות של רמזור, נתיבים ועקיפה לפני צומת.

• תוכן חדש...