Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לעשות חיפוש ממה שאני זוכר מצאתי 1 בראשון והשני בהרצליה אולי תשאל אותם בפרטי מה נסגר אצלהם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407695&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A8+%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=392316&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A8+%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D

פורסם

תודה ענקית על העזרה!!!

בקרוב אעלה את הדוח כך שאולי תגלו נתונים שיכולים לעזור לי לביטול או משפט אם הדבר יהיה אפשרי.

פורסם

לפי דעתי תלך למשפט ותטען שאם השוטר טעה בסוג ובצבע הרכב אולי רכב אחר עבר באדום.

אני לא רואה בעיה מיוחדת ברישום הדו"ח אולי מישהו אחר רואה בעיתיות.

פורסם

זה רק אני או שהשוטר לא כתב בכלל שהוא ראה את הרכב עובר באדום?

יכול להיות שפספסתי שם משהו.

בכל מקרה גם לא כתוב האם השוטר ראה אותך חוצה את קו העצירה המסומן ונכנס לצומת באור אדום.

לא כתוב שהוא בדק שמופע הרמזור תקין.

השוטר שעצר אותך לפי הנסיבות הוא לא זה שרשם את הדוח והוא היה צריך להיות רשום בתור עד ולצרף מזכר (אף על פי שאיפה שהוא עמד הוא באמת לא יכול לראות את העבירה).

בקיצור, אני אומר שהדו"ח הזה לא חזק במיוחד ובקלות אפשר בבית משפט בחקירה נגדית קלה לצאת ממנו בנזק מועט בהרבה מהסכום המקורי.

יכול להיות שכאשר תגיע למשפט (במידה ותבקש), לפני המשפט תדבר עם התובע ותומר לו שקיימים כשלים רבים בדו"ח ואולי התובע יסכים לשנות את הסעיף לכניסה לצומת לא פנוי אך אני חושב שאפשר אף לצאת זכאי.

עריכה: אני רושם מה כתוב בנסיבות: "נעמדתי במעבר החציה המפריד ברח' אברהם בר בין הנתיבים צפון לדרום ובין הנתיבים המיועדים לנסיעה דרום צפון מתחת לרמזור וצופה בשני הרמזורים הצמוד אלי. וזה מעבר לצומת במרחק כ-10 מטרים ממני ראיתי את הרכב הנ"ל שהוא האחרון בתור הרכבים שפנו שמאלה (מערבה) לרח' ילדי טהרן. אותתי לשוטר שני שהיה במרחק של כ-15 מטר ממני ועצר את הרכב במרחק של כ-20 מטר מהצומת ברח' ילדי טהרן. ברכב נהג בודד. כאמור הרכב היה האחרון בתורו לפנות שמאלה *** הייתי בקשר עין רצוף עם הרכב עד לעצירתו המלאה. בכביש ישנה תאורה רחוב תקינה. אין אפשרות לבצע בדיקת מסוף".

לדעתי, דו"ח חלש מאוד.

פורסם

תענוג לפתוח ככה את הבוקר,האמת היא שגם אני לא שמתי לב ותמיד טוב עוד זוג עניים רעננות :)

אם תשימו לב לעוד דברים מעניינים אשמח לשמוע,ומה אתה מציע,בקשה לביטול או משפט ?

פורסם

לצערינו בארץ אתה חייב מצלמה לרכב! אני קניתי באיביי מצלמה ב 50$, פשוט אבל טובה מספיק כדי להוציא אותי זכאי מכל הדוחות שהשוטרים מנסים להכניס לנו בכוח.

אם היה לי מצלמה קודם הייתי חוסך לי חודש שלילה ו 5000ש"ח עו"ד.

פורסם

עדיף לשמור את הקלפים קרוב לחזה ולא לבקש ביטול אלא לגשת לבימ"ש.

אתה טוען ובטוח שלא עברת באור אדום ואם אתה מוכן להילחם על צדקתך אז יש לך הרבה כלים למשפט.

בהקראה הראשונה ישאלו אותך האם אתה מודה. אתה תכפור ולכן יזמנו את השוטר הרושם למתן עדות. כמובן שאתה יכול לדבר לפני כן עם התובע ולומר לו שיש מספר גדול של כשלים בדו"ח ותרמוז לו שכדאי שיחזרו בהם מכתב האישום. יכול להיות שלאחר שהתובע יראה עד כמה הדו"ח חלש הוא אכן יחזור בו מכתב האישום.

אם מגיעים להקראה השניה יגיע השוטר (זה מתנדב, דרך אגב, שאני מאוד מעריך אותם על פועלם אך לצערי רובם רושמים דוחות חלשים מאוד מכיוון שלא עברו הסמכה נורמלית) שרשם את הדו"ח ואתה תוכל לחקור אותו ולשאול אותו דבר ראשון האם הוא זוכר את המקרה.

בשבילך הכי טוב שהוא יענה שהוא לא זוכר או זוכר במעורפל (שזה כנראה מה שהוא יגיד שנה וחצי אחרי האירוע...)

לאחר מכן תבקש ממנו להקריא את הנסיבות שרשם ותשאל אותו מדוע החליט שעברת באדום ואין כל התייחסות לאור ברמזור ואין התייחסות לכך שחצית את קו העצירה ונכנסת לצומת וחצית אותה כאשר ברמזור דולק אור אדום.

תשאל אותו האם הוא בדק שמופע הרמזור תקין לפני שאכף שם.

תשאל אותו האם היה עוד שוטר איתו ואם הוא יענה שכן תשאל מדוע הוא לא זומן לישיבה ושיכול להיות שעדותו היתה משנה דבר מה לטובתך.

בקיצור, ככל הנראה הוא לא יוכל לענות על השאלות הנ"ל ואתה תיצור ספק סביר שלא ישאיר לשופט ברירה אלא לזכות אותך.

פורסם

כיף לשמוע שאפשר להילחם בשקרים ובמכות שהמשטרה ניסתה להשחיל לי,תודה רבה על העצה ובימים הקרובים אשלח בקשה להישפט. האם הדוח ונקודות לא נרשמים עד להחלטת השופט ?

פורסם

אכן כך.

עד שאין הרשעה (ע"י בימ"ש או תשלום הקנס) אין רישום תעבורתי.

אני לא בטוח שהמשטרה משקרת ומנסה להכות אותך ויתכן שאכן עברת עבירה אך לפי הנסיבות קיים ספק סביר וכשיש ספק אז אין ספק.

נהגים רבים שלא מצייתים להוראת הרמזור וחוצים צומת באור אדום משוכנעים במאת האחוזים שעברו בירוק. הדבר נפוץ במיוחד אצל "גונבי הרמזורים" שתמיד אומרים עברתי בכתום ולא באדום (שזו בעצם הודאה באשמה).

לשמחתך אכן ישנם כשלים רבים בדו"ח שיבואו לטובתך וכנראה שתזוכה בגלל שככה עובדת מערכת המשפט שלנו ואם ישנם ליקויים בעדות השוטר אז ישנו ספק.

כבר היו לא מעט מקרים שבהם הנאשם זוכה רק בגלל כשלים טכניים (למשל בשכרות) כאלה ואחרים על אף שלא היה ספק לכל שאכן נעברה העבירה.

עריכה: שמתי לב עכשיו שגם סוג הרכב שונה (וכבר כתבת את זה). אמנם מדובר באחיות לקונצרן (סיאט לעומת פולקסווגן) אך כדאי להעלות גם את הנושא הזה בחקירת השוטר כדי להראות שאולי הוא גם התבלבל ברכב שעבר את העבירה.

• תוכן חדש...