Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על: קבל דיגיטלי AUDIOQUART דגם 2.0F

הבנתי שאני יצטרך קבל.. אז אני מקציב לזה 600 שקל ככה

מצאתי אחד שנשמע הצעה טובה..

מוכרים אותו בערוץ הקניות.. ובוואלה שופס..

רושמים עליו שהוא עד 2000 וואט מסוגל להחזיק..

המחיר שלו הוא 600 שקל.. מה אתם אומרים שווה או לא?

יש הצעה יותר טובה? לקבל יותר טוב?

פורסם

תתחיל עם זה שתרכיב מערכת ואחרי זה תשאל אם אתה צריך קבל

רוב הסיכויים שלא ,גם במידה ותרצה להתקין קבל לאחר מכן זה עניין פשוט מאוד.

חבל סתם להכנס להוצאות בטרם עת.

פורסם

אז מה? אני עם 3 מגברים ובלי קבל בכלל. לרוב הוא גם לא ממש פורת את הבעיות חשמל,רק מחליק אותם. לבעיות חשמל פתרונות אחרים

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

3 מגברים??

איך זה הגיוני..? השאלה אם אתה שומע בעוצמות גבוהות..

והשאלה גם אם אתה שומע מוזיקה כשהאוטו לא מונע..

אתם אומרים שכרגע לא להוסיף קבל.. אלה לראות אחרי שהמערכת מותקנת לראות שהיא עובדת טוב בלי קבל?

מעניין כמה זמן המערכת יכולה להחזיק בלי מנוע דולק..

הבנתי גם קבל הוא משפר את הסאונד ברכב ומגביר את הוואטים

זה נכון?

פורסם
3 מגברים??

איך זה הגיוני..? השאלה אם אתה שומע בעוצמות גבוהות..

והשאלה גם אם אתה שומע מוזיקה כשהאוטו לא מונע..

זה הגיוני ולא קשור לכמות המגברים, עדיף שלמד קצת את הנושא ולא תרוץ לבזבז כסף על רכיבים סתם.

אתם אומרים שכרגע לא להוסיף קבל.. אלה לראות אחרי שהמערכת מותקנת לראות שהיא עובדת טוב בלי קבל?

גם אם יהיו בעיות חשמל קבל הוא לא הפתרון כמו שאמרו מעלי, תפקידו הוא לא לפתור בעיות חשמל, יכול להיות שבהתקנת אחד זה יסווה את הבעיה אבל יגרום לנזק גדול יותר.

מעניין כמה זמן המערכת יכולה להחזיק בלי מנוע דולק..

אל תנסה אפילו, הדבר יקצר את חיי במצבר שלך משמעותית גם אם תטעין אותו אחרי זה

הבנתי גם קבל הוא משפר את הסאונד ברכב ומגביר את הוואטים

זה נכון?

חלק מתוצאות התקנת קבל הן סינון רעשים, אבל ספק גדול שעם הציוד הנוכחי שלך תרגיש בהבדל.

פורסם

קבל יעשה נזק? או שלא הבנתי נכון?

המצבר שלי עכשיו הבנתי שהוא חדש בין חודש אבל לפי דעתי זה שהוא חדש לא אומר שהוא חזק

קבל לא יעזור אם אין מספיק אנרגיה למגברים?

קצת מידע על הקבל אני ישמח מאוז

פורסם

הנושא נטחן עד דק בפורום- בקצרה- קבל לא פותר את בעיות החשמל במידה ויש, והדרך הכי מומלצת היא שדרוג מערכת החשמל מהבסיס (שלושת הגדולים- החלפת \ שיפוץ אלטרנטור, מצבר[ים], וחיווט איכותי).

במידה ויש הרבה נפילות מתח אני מאמין שמיותר לציין שהקבל רק יעמיס על המערכת (תמיד הוא יעמיס, אבל זה יבוא לידי ביטוי בצורה בולטת אם החשמל נופל הרבה, כי כשיש נפילת מתח, הקבל "לא מאפשר זאת"- הוא פורק את הכוח שיש ברשותו ואז הוא צריך להטען, בזמן שהואנ טען יכולה לבוא עוד נפילת מתח, שתורגש הרבה יותר כי בזמן שהקבל נטען יש עוד נפילת מתח, מכאן אתה יכול להבין שיהיה עומס מיותר מאוד על המערכת חשמל הנוכחית וכך בגדול יפגע הקבל לטווח הארוך במערכת החשמל שלך, אתה כבר יכול להבין לאן אני חותר).

אני רוצה לציין גם שאני מחזיק 2 מגברים בלי שדרוגים במערכת החשמל אין נפילות, תיקח בחשבון שלא בטוח שתצטרך, עצה לדרך- הייתי ממליץ לך להתייעץ פה לפני קניית המערכת.

JL Audio

פורסם

שמע הבנתי את העיניין פה..

אני מעריך לעצמי שכדי לשאול מישהו בעל מקצוע משתלם או לא משתלם הדבר הזה..

וחוץ מזה מה שיש ברשותי זה 2 מגברים אחד 4X100 RMS והשני זה 1X600 RMS

פורסם

רוב בעלי המקצוע יענו לך תשובה שתכניס להם עוד כסף, וזה מנסיון מר של חברי הפורום, בזמנו כשגם אני הייתי חדש בעניין ניסו לדחוף לי קבל למרות שאני בכלל לא צריך.

אגב אם באת לפה להתייעץ, אמרו לך במפורש לא לקנות קבל, למה אתה בכל זאת מערער, אנשים מדברים פה מנסיון של שנים על גבי שנים.

JL Audio

פורסם

בעלי מקצוע? כמה יש כבר שבאמת יודעים ולא חושבים שיודעים? זה שהם מתקינים חיישני רוורס ומצלמות לא אומר שהם מבינים. ידע בחשמל? לרוב הוא פחות מבסיסי וידע במערכות יותר מסובכות מבסיסיות גם לא גדול. אם יש לך יותר ממגבר אחד, זה לא אומר שאתה צריך קבל! יש לי באותו מונו של 500 rms, 2 ערוצים של 150 ו 4 ערוצים של 50. אז מה? שני אוהב ווליום. אז אני צריך קבל? די להמין לכל דבר שאתם שומעים ממתקינים. חוץ מזה שהם מעוניינים למכור לך.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יש לי 3 מצברים.. :) אבל אין לי קבל.

זה סתם גימיק הקבל הזה, כל מתקין בסיסי שתשאל יגיד לך שצריך מכמה סיבות פשוטות:

1. הוא לא יודע מה זה באמת עושה

2. אין לו שמץ של מושג איך המערכת טעינה עובדת

3. הוא רוצה לעשות כסף

אני עובד עם הספקים של 3000 וואט ומעלה רק על הסאב שלי ללא בעיות.

עברנו על הנושא הזה מספיק פעמים. ואגב אין כזה דבר קבל דיגיטלי, כל מה שדיגיטלי שם זה הצג.

• תוכן חדש...