Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

בתקופה האחרונה בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה,

או לחילופין אם אני מבצע כיבוי כהלכה ומדליק לאחר מכן (לא משנה כמה זמן בין כיבוי להדלקה) מופיעות 2 ההודעות שבשחור.

ניסיתי ללכת לBIOS ולשחק שם עם ההגדרות של הBOOT לא עוזר.

איך אני מדליק את המחשב בכל זאת ? מדליק מכבה ריסטרטים מנתק מהחשמל נכנס לביוס יוצא בערך חצי שעה עד שהוא עולה פתאם בסדר.

מעצבן? כן ! כמה ? , שברתי את המארז ואת המסך מעצבים לפני שהצלחתי להדליק אותו עכשיו ואני כותב את הפוסט הזה.

בבקשה עיזרו לי תודה רבה !.

20121214170236.th.jpg

20121214170223.th.jpg

20121216220513.th.jpg

20121216220520.th.jpg

פורסם

הייתי מהמר שמדובר בהרד-דיסק שימיו קצובים או ספק כוח שהתחרפן.

תחליף ספק ותראה מה קורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נסה לנתק את כל כונני האחסון [DVD,CD] פרט להארדיסק[HDD] , אם המחשב עולה בהצלחה בכל פעם - הספק קרוב להזדכות על אבקת החשמל באפסנאות.

אם התופעה נמשכת , מדובר בדיסק קשיח שעשה את שלו ורק רוצה להיות מסופח לרמ2.

הייתי ממליץ לגבות מידע חשוב על USB צעיר.

• תוכן חדש...