Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צריך עצה לבחירת רכב מליסינג, יש אפשרות לקחת אחד מרכבים הבאים:

סקודה סופרב 1.8

פיז'ו 1.6 508

אופל אינסיגניה 2.0

סיטרואן C5 1.6

כמובן כל הרכבים לבחירה עם גרסאות אבזור בסיסיות.

בינתיים הספקתי לעשות נסיעת מבחן על C5 ולא התלהבתי.

מה דעתכם על 3 הרכבים הנותרים ?

פורסם

פיג'ו והסיטרואן חולקות מכלולים זהים (מנוע,גיר וכד'),ממה התאכזבת בC5?

האינסיגניה של אופל צרכנית גדולה של דלק אבל אני מניח שזה לא מעניין אותו אם הוא בעל דלקן מהעבודה,בגלל עיצובה היא די נמוכה ליושבים במושב האחורי,הגיר של הינו 6 הילוכים פלאנטרי (אוטו' קלאסי) אבל ארוך מאוד ולכן לא מרגיש נמרץ במיוחד.

הסופרב הינה חביבית הפורום היא מציעה המון מרווח ,אבזור נאה גם בגרסאות הבסיס ,מנוע וגיר רובוטי (אם הם חזרו לשווקה עם הגיר הנ''ל) מצויינים שפשוט מספקים את הסחורה.

פורסם
פיג'ו והסיטרואן חולקות מכלולים זהים (מנוע,גיר וכד'),ממה התאכזבת בC5?

האינסיגניה של אופל צרכנית גדולה של דלק אבל אני מניח שזה לא מעניין אותו אם הוא בעל דלקן מהעבודה,בגלל עיצובה היא די נמוכה ליושבים במושב האחורי,הגיר של הינו 6 הילוכים פלאנטרי (אוטו' קלאסי) אבל ארוך מאוד ולכן לא מרגיש נמרץ במיוחד.

הסופרב הינה חביבית הפורום היא מציעה המון מרווח ,אבזור נאה גם בגרסאות הבסיס ,מנוע וגיר רובוטי (אם הם חזרו לשווקה עם הגיר הנ''ל) מצויינים שפשוט מספקים את הסחורה.

לגבי C5, לא אהבתי את הדינמיקה של הרכב, תאוצות היו דיי חלשות לא מרגישים את הנהיגה... אפילו סקודה 1.2 שיש לי כרגע מרגישה חזקה יותר...

לגבי סופרב הוא מיגע עם גיר אוטומטי, ה- DSG רק 2.0

פורסם

השיקולים בבחירת רכב ליסינג הם שונים מאשר בקניית רכב פרטי. אמינות, סחירות, צריכת דלק (ברוב המקרים) - כל אלו לא רלוונטיים.

תעשה נסיעות מבחן על המכוניות (ככל שיתאפשר לך) ותבחר את זאת שהכי מצאה חן בעיניך (שזה כמובן שיקול מאוד סוביקטיבי) ומתאימה לצרכים (מרווח ונוחות לנהג, נוסעים מאחור, תא מטען), כולן מכוניות ראויות.

פורסם

לא ציינת את הדרישות שלך, איזה איבזור חשוב לך, אם אתה מחפש נוחות, התנהגות או ביצועים? לכמה נוסעים הרכב מיועד? מה תוואי הנסיעה וכמות הנסיעות.

פירוט כזה יכול לעזור לכוון אותך לרכב המתאים.

בהצלחה.

פורסם

לא יודע בנוגע ל-C5, אבל נהגתי ב-508 ואין מה להשוות את הרכב לסקודה 1.2TSI.

הרכב מאיץ טוב מאוד ויושב טוב על הכביש. שקט ונעים.

האופל מאיצה מעולה, אבל לא סלחנית. ההגה יכול למשוך בפראות אם לא מחזיקים אותו חזק.

לי נראה שהייתי בוחר בסופרב, למרות שהיא הכי פחות מאובזרת.

מנוע בעל פוטנציאל שיפורים מעולה (מבלי שחברת הליסינג תדע בכלל), התנהגות כביש עדיפה, אך שוב, כנראה הכי פחות מאובזרת (לשיקולך).

פורסם

פגיעה של הגיר הפלנטרי בסופרב 1.8 היא מעט בביצועים והרבה בצריכת הדלק (שלהבנתי אינה פרמטר כאן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקום פותח הדיון (אחרי אכזבה מיכולת דינמית של סיטרואן), הרכב הבא שהייתי בוחן זה אופל אינסיגניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לך שני כלי רכב מהרשימה שעל פי מה שרשמת יתאימו לך:

האופל והסקודה,

סע בשתיהן תתרשם והרכב שיהיה לך הכי נוח קח אותו.

קובי

:-)

פורסם
לא יודע בנוגע ל-C5, אבל נהגתי ב-508 ואין מה להשוות את הרכב לסקודה 1.2TSI.

הרכב מאיץ טוב מאוד ויושב טוב על הכביש. שקט ונעים.

האופל מאיצה מעולה, אבל לא סלחנית. ההגה יכול למשוך בפראות אם לא מחזיקים אותו חזק.

לי נראה שהייתי בוחר בסופרב, למרות שהיא הכי פחות מאובזרת.

מנוע בעל פוטנציאל שיפורים מעולה (מבלי שחברת הליסינג תדע בכלל), התנהגות כביש עדיפה, אך שוב, כנראה הכי פחות מאובזרת (לשיקולך).

אני הבנתי שדגם בסיסי של סופרב הוא יותר מאובזר מדגמים בסיסיים של אופל ושל 508...

לא ציינת את הדרישות שלך, איזה איבזור חשוב לך, אם אתה מחפש נוחות, התנהגות או ביצועים? לכמה נוסעים הרכב מיועד? מה תוואי הנסיעה וכמות הנסיעות.

פירוט כזה יכול לעזור לכוון אותך לרכב המתאים.

בהצלחה.

אני מחפש בעיקר איבזור וביצועים.כמובן, גם התנהגות כביש ונוחות חשובים אבל בעדיפות משנית.

הרכב מיועד ל 2 נוסעים ולכן אין חשיבות רבה למקום ישיבה מאחורה.

פגיעה של הגיר הפלנטרי בסופרב 1.8 היא מעט בביצועים והרבה בצריכת הדלק (שלהבנתי אינה פרמטר כאן)

ביצועים דיי חשוב , צריכת דלק פחות.

אני מחכה לנסיעות מבחן כדי להרגיש את הרכבים.

פורסם

אם אתה מחפש אבזור וביצועים אז האופל תעשה את העבודה. היא פשוט משאירה מאחור את כל המתחרות (בעיקר בסעיף הביצועים).

אם מרווח חשוב לך אז הסופרב תצא עם ידה על העליונה.

לדעתי צמד הצרפתיות ממש לא עומד בצמרת של הקטגוריה וזה לא סתם שכמעט ולא רואים כאלה על הכביש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מדובר באמת בעניין של העדפות אישיות.

אני למשל, התרשמתי הכי לטובה דווקא מהסופרב ומהפיג'ו.

שתיהן רחבות ומרווחות, זריזות (הסופרב יותר) ונוחות.

תתרשם בעצמך ותחליט.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

T25,

מאחר וזהו רכב ליסינג על כל המשתמע מכך, לטעמי האופל צריכה להיות המתמודדת העיקרית ונותר רק לקבוע עם אתה מעדיף את העיצוב, ניהוג ונוחות של ה508 על פני האופל.

סופרב - ייתכן ומציעה אבזור קצת יותר טוב (אני לא יודע באיזה מפרט מוצעים הרכבים הנ"ל במסגרת ליסינג), אך היא פחות נוחה, בעלת התנהגות כביש בטוחה ומשעממת ולבסוף בתחום העיצוב מסיימת אחרונה.

C5 - כתבת בעצמך שלא ממש מצאה חן בעינייך למרות שאני אישית לא הייתי פוסל אותה מהר.

לפי מה שרשמת, אין לך צורך אמיתי ברכב גדול ולכן תרשה לי לשאול אותך האם יש באפשרותך לבחור ברכב קטן יותר? אלפא ג'ולייטה, סיטרואן DS4 וכו'.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
T25,

מאחר וזהו רכב ליסינג על כל המשתמע מכך, לטעמי האופל צריכה להיות המתמודדת העיקרית ונותר רק לקבוע עם אתה מעדיף את העיצוב, ניהוג ונוחות של ה508 על פני האופל.

סופרב - ייתכן ומציעה אבזור קצת יותר טוב (אני לא יודע באיזה מפרט מוצעים הרכבים הנ"ל במסגרת ליסינג), אך היא פחות נוחה, בעלת התנהגות כביש בטוחה ומשעממת ולבסוף בתחום העיצוב מסיימת אחרונה.

C5 - כתבת בעצמך שלא ממש מצאה חן בעינייך למרות שאני אישית לא הייתי פוסל אותה מהר.

לפי מה שרשמת, אין לך צורך אמיתי ברכב גדול ולכן תרשה לי לשאול אותך האם יש באפשרותך לבחור ברכב קטן יותר? אלפא ג'ולייטה, סיטרואן DS4 וכו'.

כרגע אני נוסע באוקטביה 1.2 ולמען האמת אני דיי מרוצה. אבל אני רוצה לשדרג את הרכב למשהו גדול ומאובזר יותר ויש לי אפשרות כזאת כרגע.

• תוכן חדש...