Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי לאישתי רכב חדש השנה הבטחתי לעצמי שאני אנקה לבד ואשמור, לצערי זה לא ממש קורה

אני לא רוצה להכניס למנהרות שטיפה כי אני מבין שהם די לא טובים לצבע, אשמח להמלצות על מקום באזורי שאפשר לסמוך על השטיפה שלהם (ידוע לי שזה בד"כ פחות טוב מעבודה עצמית)

תודה

ערן

פורסם
כשקניתי לאישתי רכב חדש השנה הבטחתי לעצמי שאני אנקה לבד ואשמור, לצערי זה לא ממש קורה

אני לא רוצה להכניס למנהרות שטיפה כי אני מבין שהם די לא טובים לצבע, אשמח להמלצות על מקום באזורי שאפשר לסמוך על השטיפה שלהם (ידוע לי שזה בד"כ פחות טוב מעבודה עצמית)

תודה

ערן

יש לך בקניון לב חדרה בחניון שטיפה ידנית שנקראת "בריל"

לפעמים הוא עובד עם כפפת שטיפה ולפעמים עם מטאטא :shock: ולכן צריך לדרוש לעבוד עם כפפה.

בנוסף הם נוהגים למרוח איזה חומר.. סוג של לכה על הצמיג.. משהו דביק ומסריח וממש לא נחמד.. אז תגיד להם לא למרוח!

במידה ואתה מסוג האנשים שיש להם המון חפצים בפנים הרכב ממליץ לך לפקוח עיניים על העובדים, מדובר בילדים וכבר היו מקרים שהם ניסו להעלים דברים.

יש גם בחור ממש רציני ומקצועי בפרדס חנה שאני לא זוכר את שמו אבל הוא עושה עבודה טובה ודי יסודית, בסביבות ה80-70 ש"ח.

ישנם חברה שפתחו שטיפה ידנית בחניון של קניון M הדרך ( 6 דקות מחדרה )- לא ניסיתי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הקטע עם המטאטא והכפפה אצל 'בריל' זה בתשלום; תוספת של 5 שקלים על השטיפה הרגילה תקבל טיפול עם כפפה.

(יש להם אתר דרך אגב http://brill-shtifa.co.il)

הבעיה היא שהם מאוד אגרסיביים. אפילו שהזזתי בעצמי את האוטו דרך המסלול הצליחו להזיז לי את הכיסא ולהרוס לי את כיוון המראות.

מעבר לזה ששתי גומיות קטנות בדלת הנוסע נעלמו לי (תוצאה של ניגוב סף הדלת במהירות וחוסר זהירות).

מומלץ? לא יודע, הם עובדים שם כמו פס ייצור.

רס"ן שמועתי סיפר שיש שטיפה ידנית איכותית בקניון עיר ימים בנתניה.

אישית לא הייתי שם, לא יודע, אבל אם המקום ברמה של kleancar אולי יש טעם לעשות את המרחק הזה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בנוסף הם נוהגים למרוח איזה חומר.. סוג של לכה על הצמיג.. משהו דביק ומסריח וממש לא נחמד.. אז תגיד להם לא למרוח!

WTF?

אין מצב...אולי "דמוי סילקון"?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
WTF?

אין מצב...אולי "דמוי סילקון"?

אני לא ממש יודע מה זה.

זה חומר זול שהם קונים בבאקה והוא מבריק את הצמיג בצורה מוגזמת, בנוסף הוא גם נוזל ולא נדבק טוב ולכן יש חשש שהוא יגיע למרכז הצמיג ויגרום לרכב להחליק.

אני מניח שאתה צודק וזה לא באמת לכה.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

מסכים איתך שדברים בלתי מזוהים כאלה "אינם תורמים לבריאות".

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש גם בחור ממש רציני ומקצועי בפרדס חנה שאני לא זוכר את שמו אבל הוא עושה עבודה טובה ודי יסודית, בסביבות ה80-70 ש"ח.

מישהו יודע פרטים נוספים על הבחור הזה?

פורסם

עוד לא שמעתי על בעיות במנהרת שטיפה.

לדעתי הפתרון הטוב ביותר רק במידה ואתה לא שוטף לבד את האוטו.

אני חייב לצין שזה כנראה משתנה ממברשת למברשת, אבל סך הכל היא עושה עבודה טובה.

באמת נכנסתם לשם וראיתם שריטות מטורפות פעם על האוטו?לא נראה לי.

נהרס לכם משהו עקב שטיפה אגרסיבית במנהרת שטיפה?לא נראה לי- כי זה לא אנשים.

פורסם

לא שריטות מטורפות.

מדובר על סווירלים, מה שזה באמת עושה. אין על כך ויכוח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אז רק שתדע שכן, הפאביה של אבא שלי בצבע כחול מטאלי וגג לבן, רכב שנת 2009, מעולם לא שטפנו אף רכב במכונת שטיפה, וגם את הרכב הזה לא העזנו להכניס, במיוחד בגלל הצבע.

אבא שלי הכניס את הרכב למוסך לטיפול רגיל ושנתי, מכיוון שמכירים את אבא שלי שם הם רצו "לפנק" אותו ולהחזיר לו את הרכב נקי, לקחו את הרכב למכונת שטיפה ומאז ועד היום במשך כול השנים האלה אני ואבא שלי פשוט מתעצבנים כול פעם שאנחנו מסתכלים על הרכב בשמש, כמו סווירלים מטורפת, הרכב ממש מלא בהם,

ולמי שמכיר בפאביה יש את הקורות השחורות האלה מקדימה ברכב, בצדדים של השמשה הקדמית, הם היו חדשות לגמרי, אחרי המכונה הם שרוטות כאילו גירדו אותם בצמר פלדה.

פורסם
מישהו יודע פרטים נוספים על הבחור הזה?

שמו של הבחור ולאדיסלב.

תעשה חיפוש בגוגל על שטיפת רכבים בפרדס חנה, בטח תמצא 2/3 מקומות,תתקשר תשאל האם זה המקום של ולאדיסלב.

יצא לי להכיר פדנטים של ניקיון שהיו מוכנים לנקות רק אצל הבחור הזה וגם אני התרשמתי ממנו לפני מספר שנים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני שוטף בהרבה מקומות וניסיתי בקניון M הדרך בחניון למטה, בחורים מאוד פדנטים שוטפים מהלב מפנקים בקפה הכל כמו שצריך, ולא יחס של מאנייקים כמו ברוב השטיפות , כדאי לכם לנסות

• תוכן חדש...