Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרופת סבתא ותיקה אצלנו בבית, עוזרת מצויין.

חותכים בצל לקוביות גסות, מניחים בצנצנת זכוכית ומכסים בדבש ולסגור עם המכסה.

נותנים לזה ל"נוח" כ 12 שעות ושותים כף מהמיץ שנוצר מספר פעמים ביום (כארבע פעמים, או בהתאם לצורך).

דרך אגב (בעיני) זה טעים, טעם הבצל כמעט ולא מורגש.

פורסם

נותנים לזה ל"נוח" כ 12 שעות ושותים כף מהמיץ שנוצר מספר פעמים ביום (כארבע פעמים, או בהתאם לצורך).

פחחחחחחחחחחח.. עאלק לא מורגש...(בהומור כן..לא בקטע של להעליב :-) ) לי זה גורם בחילה של כמעט להקיא...ואין לי בעיה עם בצל בכלל, הבנות שלי לא מוכנות לגעת בזה למרות שהם חולות על דבש.

אבל!!! זה בפרוש עוזר לשיעול.

פורסם

אחת מתרופות הסבתא הטובות שנתקלתי בהן!

יש הטוענים שבצל, שום ודבש זה האטיביוטיקה של הטבע.

גם אני לא מוצא את השילוב הזה מגעיל.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תרופת הסבתא הטובה ביותר לשיעול וצינון תהיה שילוב של מה שהצעתם עם הדבש והבצל יחד עם אינהלציה של אדים שניתן להוסיף להם עשבים שונים ש-"פותחים" את דרכי הנשימה, כמו מרווה, שיבא וכו'

לגבי איך לעשות את האינהלציה - פשוט צריך למלא קערה עמוקה במים רותחים, לזרוק פנימה את העשבים ולשבת מעל ולנשום את האדים

פורסם

התרופה הרוסית/קווקזית שגדלתי עליה, works like magic, disgusting as sh*t.

גם אינהלציה טבעית (לא בעזרת המכשיר של חולי האסטמה), פשוט לוקחים סיר, מרתיחים בו את הצמח שאתם מסניפים, מגבת מעל הראש, ויאללה להכניס אדים לאף. לא לשכוח להכין הרבה טישו צמוד, כי אתם הולכים לנזול כמו שירותים ציבוריים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אף אחד לא הציע תה עם לימון וקצת דבש?!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...