Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בא לי סלט: Morel ברוטב Infinity

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כרגע יש לי 2 סטים של קומפוננטים:

Infinity Reference 6030cs

Morel Hybrid Ovation 6 II

מחפירות שעשיתי קיבלתי את הרושם שהוופר של ההייבריד לוקה מעט בחסר (בעיקר בטווח המיד) לעומת זאת קראתי שהוופרים של הרפרנס דווקא מאוד בשרניים ומהנים.

חשבתי להתקין את הסט של מורל עם הוופרים של האינפיניטי, מה אתם חושבים על השילוב?

תודה.

Bimmer

פורסם

הרבה משלבים את הטווטרים של מורל עם וופרים של אחרים.

אצלי זה היה מורל סופרימו + וופרים של פוקל אוטופיה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני אישית ממש לא אוהב את הטווטרים של אינפיניטי ואני אפילו מגדיר אותם כטווטרים שלא נועדו לאוזני בני אדם , ככה שכל טוויטר יהיה עדיף על פניו ..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

לאינפיניטי (קונצרן הרמן) יש מלא סוגים של טוויטרים.. אגב JBL ממש דומים. (עם לא זהים לגמריי.)

ולכן התשובה שלך בעייתי מעוד.

אגב ריבונים של אינפיטי זה לא טוב? או טיווטרים משי?

אז מה תגיד על טיווטריםשל פוקל ? או רוקפורד (דגמים מסויימים) ? שהם פשוט זוועה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
שלום חברים,

כרגע יש לי 2 סטים של קומפוננטים:

Infinity Reference 6030cs

Morel Hybrid Ovation 6 II

מחפירות שעשיתי קיבלתי את הרושם שהוופר של ההייבריד לוקה מעט בחסר (בעיקר בטווח המיד) לעומת זאת קראתי שהוופרים של הרפרנס דווקא מאוד בשרניים ומהנים.

חשבתי להתקין את הסט של מורל עם הוופרים של האינפיניטי, מה אתם חושבים על השילוב?

תודה.

הייתי, עשיתי - שילוב לא רע בכלל דווקא

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...