Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה חברים,

הגיע הזמן לשפוך,

אני מחפש דיטיילר טוב ואשמח לשמוע המלצות, גם לחיצוני ובמיוחד לפנימי.

לשם השוואה, מי שעושה ווקס בשטיפה ידנית בזמן שכל הזמן מים נתזים מרכבים ליד, זה לא דיטיילר:wink:

ועוד שאלה,

הרכב שלי עבר תאונה ונאלצתי להחליף טמבון קדמי, הצביעה איכותית בתנור אבל עדיין, צבע חדש מקדימה.. מה ההמלצות לגבי שטיפה בתקופה הקרובה ובכלל? אני כן רוצה להבריק את הרכב ברמות הגבוהות ביותר, אבל מודאג מירידה של הצבע.

אחלה ערב,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
יאללה חברים,

הגיע הזמן לשפוך,

לשם השוואה, מי שעושה ווקס בשטיפה ידנית בזמן שכל הזמן מים נתזים מרכבים ליד, זה לא דיטיילר:wink:

אחלה ערב,

נאור

ציטוט של חבר אחר בפורום :

"כאשר מחפשים דיטיילר טוב, אז בצפון יש את ולדי מהמחלקה לקוסמטיקה בקריות, ויש את דורשיין בחיפה.

במרכז יש את יעקב אלטר מ alt design בפתח תקוה, את אמיר מקלין קאר, גם כן בפתח תקווה, ואת יבגני מ ness detail בראשון לציון."

אני לא מכיר אף אחד מהם באופן אישי, אבל לאחר זמן רב בפורום והתעניינות בתחום הדיטיילינג אני חושב שאלו הם פחות או יותר האנשים הכי מוכשרים בארץ שעוסקים בתחום בצורה רצינית ( לא חסר חובבנים מקצועיים כמובן )

בהצלחה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הציטוט הוא שלי.

למען האמת באותו שרשור, ביקשתי המלצה על דיטיילר טוב בצפון היותר צפוני, איזור צפת ליתר דיוק, ופשוט רשמתי את אלו המוכרים כמומלצים בכל הארץ. לא קיבלתי המלצה על מישהוא אחר, לכן כרגע מבחינתי, אלו הם המומלצים, לפחות עד שיוכח אחרת.

בציטוט הנ״ל ציינתי את השמות של כולם פרט לבחור מדורשיין, לכן אציין כאן שקוראים לו יוסי, ולפיכך יש את יוסי מדורשיין.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• ספונסר פורום
פורסם
יאללה חברים,

הגיע הזמן לשפוך,

ועוד שאלה,

הרכב שלי עבר תאונה ונאלצתי להחליף טמבון קדמי, הצביעה איכותית בתנור אבל עדיין, צבע חדש מקדימה.. מה ההמלצות לגבי שטיפה בתקופה הקרובה ובכלל? אני כן רוצה להבריק את הרכב ברמות הגבוהות ביותר, אבל מודאג מירידה של הצבע.

לגבי הדיטיילר - לא ציינת מקום בארץ אז מלבד בעלי המקצוע הטובים שהוזכרו כאן כדאי להזכיר גם את אלמוג דיטיילינג שעובד באזור המרכז ומגיע עד לבית הלקוח כדי לבצע את העבודה.

לגבי הטמבון - במידה וחלפו כמה ימים מהצביעה ניתן לשטוף ללא כל חשש. עם פוליש או ווקס אגרסיבי הייתי ממליץ לחכות עוד כחודש ימים, ליתר ביטחון בלבד.

פורסם

שכחתם את הוותיק שבדיטיילרים בארצנו הקטנה שיש לו פה כמה שרשורים

ENVY CAR STUDIO

דרך אגב הוא זה שמוכר מוצרי מגווירס אמנם במחירים מופקעים אבל הוא מוכר.

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם
שכחתם את הוותיק שבדיטיילרים בארצנו הקטנה שיש לו פה כמה שרשורים

ENVY CAR STUDIO

דרך אגב הוא זה שמוכר מוצרי מגווירס אמנם במחירים מופקעים אבל הוא מוכר.

איפה בדיוק הוא מוכר את המוצרים ?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
איפה בדיוק הוא מוכר את המוצרים ?

אצלו בבית , או שהוא מגיע עד אליך לעשות דיטיילינג והוא גם מוכר חומרים למי שרוצה

הרבה ביקשו ממני את המספר שלו אז אם תרצה אני אשלח לך בפרטי

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

• תוכן חדש...