Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו,? עכשיו הוא מבקש להישפט

האם אותו שוטר ספציפי מגיע למשפט? הוא מישהו מטעם המשטרה?

נגיד והשוטר מגיע למשפט, זה על זמנו הפרטי?

פורסם

1. הנהג מבקש להישפט.

2. הישיבה הראשונה נקראת ישיבת הקראה שבה השופט שואל את הנאשם האם הוא מודה בעבירה או לא.

במידה ומודה, ינתן פסק דין. במידה ולא מודה, יזמנו לעדות את השוטר שרשם את הדו"ח ואת העדים אם יש.

3. הישיבה השניה נקראת ישיבת הוכחות ובה מופיע גם השוטר ומתנהלת שמיעת עדויות שלאחריה השופט מחליט האם זכאי או אשם ולאחר מכן תינתן הכרעת הדין.

כמובן שבמהלך כל הישיבות נוכח גם התובע מטעם המאשימה (מדינת ישראל).

פורסם

אני הגעתי להסדר טיעון, כי לא היה לי כח פשוט לרוץ וכאבי ראש אבל נעזרתי בעורך דין שאמר בדיוק מה יקרה במידה ונתחיל לרוץ ולהוציא דוח שיחות וכו..., שכן "אין לשוטר סיכוי לנצח במשפט כזה".

צרפתי זה הכי אחי

פורסם
אני הגעתי להסדר טיעון, כי לא היה לי כח פשוט לרוץ וכאבי ראש אבל נעזרתי בעורך דין שאמר בדיוק מה יקרה במידה ונתחיל לרוץ ולהוציא דוח שיחות וכו..., שכן "אין לשוטר סיכוי לנצח במשפט כזה".

גם כן עו"ד. מי ש"מנצח" או "מפסיד" זה לא השוטר אלא מדינת ישראל.

פורסם

לי כרגע ישנו דוח דומה על זה שדיברתי כביכול בטלפון - אך בפועל - לא.

נרשם לי דוח 1000 ש"ח.

ביקשתי לבטלו או להמירו לאזהרה - נענתי שלילית.

כמו כן יש לי ברכב דיבורית אלחוטית בלוטוס עם מעמד טעינה קבוע, אך השוטר לא היה מעוניין לשמוע זאת.

מה שכן קרה שהוא רשם דוח בתאריך אחר 3 חודשים לאחר יום בו באמת רשם את הדוח.

כמו כן אני אכן החזקתי ביד - מכונת גילוח כשעמדתי ברמזור, הוא חשב שזה טלפון.

כרגע אני מחכה למשפט

אני יודיעה שבעבירה כאן לכל היותר הינה 250 ש"ח על זה שלא החזקתי שתי ידיי על ההגה - כביכול.

אין לי עבירות קודמות כלל ואני נוהג מעל 20 שנה.

נראה מה יהיה במשפט - ואני ממש עצבני על המשטרה של מדינתינו - תחושה שהם פשוט רוצים לשחות אותך במסגרת החוק!!!

בושה !!!

כבר יותר מ-חצי שנה אני מחכה ועדיין כלום!

כמה זמן יש לחכות למשפטים מסוג זה ומה צפוי לי במשפט?

אני פחות או יותר יודיעה אך דעה וניסיון נוסף אשמח לשמוע...

תודה מראש

המשך נסיעה טובה ובטוחה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי בפורומים שאי אפשר לבקש פירוט שיחות נכנסות אם אין לי צו מבית משפט, עוד לא יצא לי לדבר עם חברת פלאפון, זה נכון?

מה אפשר לעשות במצב כזה?

בהנחה וזה נכון והם לא יבטלו לי את הדו"ח ואבקש ללכת לבית משפט, זה מקובל לבקש בידקה על ידי מכונת אמת? או שהשופט יעייף אותי מהאולם?

פורסם

אני מאמין שיעיף אותך בטיל מהאולם , צריך הוכחות, לכן מבקש במשפט , טופס להוצאות שיחות ניכנסות ויוצאות, משווים את זה עם הדוח, כי רשום שעה של השיחה, ורואים מי דובר אומת ומי שקר.

צרפתי זה הכי אחי

• תוכן חדש...