Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ניסן אלמירה שנת 98 לפני כשבוע התחילה להבהב נורת המצבר לסרוגין

היום לא הצלחתי להניע את הרכב אז התנעתי באמצעות כבלים , המצבר הוחלף לפני כשלוש חודשים והיום הוא הוחלף שוב

כרגע האוטו מניע בלי בעיה ומנורת המצבר לא נדלקת ,רציתי לדעת מה הסיכוי שהאלטרנטור לא מספק את המתח הדרוש

להנעת הרכב?

ואיך אני יכול לדעת כמה הוא מספק?

פורסם

לפי מה שרשמת, נראה שהאלטנטור לא תקין. כשהמנורה של המצבר מהבהב זה סימן שאין מספיק טעינה, וזה כנראה מה שגמר לך את המצבר החדש תוך 3 חודש.

תבדוק טעינה (כשהאוטו מונע כמובן) מ 13.6 עד 14.8 זה תקין, תדליק גם אורות במהלך הבדיקה לראות שאין נפילה של טעינה.

נ.ב. בכדי לוודא שזה לא המצבר תבדוק קודם את המצבר על הבוקר שהאוטו קר ומכובה. צריך להיות לך בין 12.5ל - 12.6

פורסם

החלפתי את האלטרנטור כרגע לא חסרה טעינה למצבר אך יש לי בעיה אחרת מנורת כרית האוויר מההבת ואז המנוע כבה הוא גם לא מניע אחרי שהוא נכבה אלה רק אם אני מחכה מספר דקות ואז מניע כל הבעיה התחילה אחרי שעשו לי נעילה מרכזית באוטו וניתקו את האזעקה הקודמת שהיתה מנוטרלת מאז שהרכב נמצא אצלי האם זה יכול להיות קשור למנורת כרית האוויר המהבהבת ?

תודה רבה לכל העוזרים!!!!

• ספונסר פורום
פורסם

נורת כרית אוויר לא אמורה לגרום לכיבוי של הרכב.

יש לגשת למוסך שיש לו את הציוד המתאים לקרוא תקלות מהמחשב ניהול מנוע שנמצא ברכבך בכדי לאתר את התקלה בצורה הטובה ביותר.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון ותיקון התקלה.

• תוכן חדש...