Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי את תגובה מספר 11 שלך, נראה לי שאתה צריך לשווק את עצמך בדומה למה שאורן זריף עושה.

אני מתכוון ברצינות ולא בצחוק.

מודעות בעיתונות המקומית עם תמונות של אנשים שטיפלת בהם, עם סיפורי הצלחה וכאלה.

אולי אייטם בתוכנית בוקר שעוסקת בבריאות - נדמה לי שיש איזה אחת או שתיים.

עוד אפשרות היא פרסומת ברדיו המקומי.

שיהיה בהצלחה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

sperial - נזקי עישון הסיגריות אינו חדש בכלל! אני בטוח שכל אדם שמעשן מודע להם טוב מאד! "המצחיק" כאן זה שהרבה מהמטופלים שלי לא עישנו בחייהם, הרבה אנשים זה מחלות מלידה\שאיפה של חומרים אחרים\עבודה במפעלים וכדומה.

מובן שאין בכך כל חידוש, נזקי העישון מוכרים לפחות 60 שנה, מה שהולך ומתקדם הוא הידיעה כמה קטנה החשיפה הדרושה לגרימת נזק - אפילו מה שנקרא "יד שלישית".

וכמובן שבאיזור חיפה והצפון עם תעשיה כבדה ומחצבות מובן שיש לא מעט חשיפה תעסוקתית לחומרים מזיקים.

לגבי אפשרויות הפרנסה שלך קיימת שאלה האם המערכת הציבורית מוכנה לשלם לך תמורת שירותיך, ובשלב הבא - האם השכר סביר. יהיה עליך להביא הוכחות שהשיטות בהן אתה משתמש יעילות (ולא מדובר בסיפורי חולים אלא במחקרים בעיתונות המקצועית), וכמובן קיים המחסום אם הטיפול אינו נכלל בסל שירותי הבריאות.

לגבי רפואה פרטית - אתה מדבר על טיפולים במחיר 150 ש"ח לשעה, אני מניח שמדובר במספר פגישות בשבוע, כך שהעלות לטיפול הפרטי מגיעה לאלפי ש"ח בחודש. לא רבים הם היכולים לממן עלות כזו, בודאי לאורך זמן, במיוחד החולים הקשים שאיבדו את מקור פרנסתם. לכן יש לך מגבלה עד כמה אתה יכול להתבסס על עבודה פרטית - יהיה עליך לנסות להגדיל גם את עבודתך במסגרת הציבורית. מעבר לכך - עבודה במסגרת הציבורית מגדילה את חשיפתך ללקוחות פוטנציאליים במסגרת הפרטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכל מי שענה עד כה, הייתי קצת עסוק (לא בעבודה למי שתוהה) אז אגיב:

Eowyn - תודה על תגובתך, לא ציינתי קודם אך רמב"ם זהו מקום עבודתי, בקשר למה שכתבת אני יודע בדיוק מי הם קהל היעד שלי, השאלה שלי זה איך אני אמור לפנות אליהם? אני מעוניין ביותר היקף שעות עבודה אם זה כשכיר או עצמאי, מה שיביא יותר הכנסה.

sperial - בדיוק שכתבת, אני לא יכול להסתמך על מטופלים פרטיים לטווח ארוך, כמו שכתבתי בתחילה, אנשים נפטרים,חולים יותר\פחות ובגדול לא יציבים, וגם אם הכל פיקס רובם לא יכולים לעמוד בתשלום של X -פעמיים עד שלוש בשבוע כפול חודשים עד שנים.

לכן אני לא חושב שלטווח הארוך פרטיים זה הכסף (למרות שההכנסה גדולה יותר משם) ויותר לעבוד בבתי חולים אחרים וקופות חולים.

צביקי - אותה אני מכיר מביה"ח בו אני עובד ואפילו נפגשתי עימה מספר פעמים, אשמח להמשיך איתך בפרטי.

עוד תגובות?

אוהד.

פורסם

אתה הולך סחור סחור ומפספס את העניין.

תקרא שוב את מה שאיציק רשם לך.

אתה רוצה תגבה 50 ש"ח לשעה כולל מע"מ - זה ממש לא העניין.

אתה צריך להחליט באופן מידי על 2-3 פעילויות שווקיות/עיסקיות עבור עובדה אחת פשוטה - איך יודעים שאתה קיים?

אז נניח שאתה אדם צעיר/מקסים/ישר/הגון/איש מקצוע מצוין. עכשיו איך אתה מספר על זה לעולם?

(כמו שכתבו) תבנה עמוד אנטרנט פשוט ואיכותי, תעשה כרטיסי ביקור, תבצע פרסום נקודתי בעיתונות מקומית או מקצועית,

לכל הפעילות הזאת תקצה סכום שאתה מוכן להקריב נגיד 3,000 ש"ח מאד סביר שזה יחזור אליך ואם לא כנראה שאין לך ביקוש.

תעזר באנשים בפורום שכבר הציעו לתת לך עזרה והנה קבלת אחלה חשיפה.

ותזכור דבר נוסף, השעת עלות שלך היא לא מסוג הדברים שיכאב יותר מדי לאנשים בכיס אם בכלל.

אדם שילם 300 ש"ח, את השרות הוא מקבל במקום ומיד הוא יודע אם זה עזר לו או לא..

עזר? מצוין, הוא יקרא לך שוב ויהיה מוכן לשלם יותר. לא עזר לא נורא מחר הוא כבר ישכח את זה.

(העיקר שזה לא "פלזמה" שעלתה 5000 ש"ח ונדפקה אחרי שעתיים :wink: )

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...