Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מאז שרכשתי את הרכב בקיץ , הבחנתי שהמים שאני שם נגמרים מהר מאוד (כמה ימים) וכל פעם אני ממלא, לפני חודש וחצי הרכב עבר בדיקת מים בלחץ ונמצאה נזילה מהמנוע, להערכתו של אבא שלי (מנהל מוסך בהווה ומכונאי זה שנים רבות) אין שום פתרון אחר חוץ מלפתוח את המנוע ולהתחיל לשפץ, לאחרונה גם ניסיתי לבדוק אופציה של התקנת מנוע מחברה אחרת (סובארו) אבל הבנתי שאין הדבר חוקי בארצנו, לכן השאלה שלי היא כזאת, איזה פתרונות אחרים קיימים כיום חוץ מפתיחת מנוע ושיפוץ שיסתכם בכמה אלפי שקלים טובים?

transporter.jpg

רכב טיולים ופאן : 1989 Volkswagen T3 Caravelle GL

רכב יום-יום : Mitsubishi Lancer Executive 2006

פורסם

מאיפה בדיוק הנזילה? המחלה של הדגם היא נזילה מראשי המנוע בגלל חכמולוגיות של בעלים ששמים חומר איטום למרות שלא צריך ושימוש בנוזל קירור המכיל זרחן.

אם זו הבעיה כל מה שצריך הוא להוריד ראשים ליישר אותם ולהחזיר אותם ולמלא נוזל קירור ללא זרחן.

תעשה חיפוש על leaky boxer

• תוכן חדש...