Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קניתי רכב יונדאי I10 2009 מליסינג. הבדיקה במכון יצאה בסדר סה"כ. אבל אני לא סומך עליהם בכלל.

לכן חשבתי לקחת הרכב לבדיקה מקיפה יותר אצל מוסך שמכיר את סוג הרכב שאהיה שקט יותר בתור התחלה.

הם הציעו לי על בדיקה/הצעת מחיר 250 ש"ח - בדיקה רגילה. ובדיקה עם חיבור למחשב - 450 ש"ח. אם אני

מחליט לטפל אצלם זה מתקזז כמובן.

בכל מקרה , אני בטוח שהולכים לשחוט אותי שם במחיר....

שאלתי היא, האם נחוץ בהכרח לעשות בדיקה בחיבור למחשב? מה יכולים לגלות שלא מגלים בבדיקה רגילה?

יש לציין, שהרכב כרגע לא באמת זקוק לטיפול לפי בעייה הנראית לעין (אבל אני לא כזה מבין) ולא זקוק לטיפול תקופתי לפי הספר.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

• ספונסר פורום
פורסם

תחסוך לך את הכסף והזמן.

לדבריך:

יש ספר טיפולים מלא.

הרכב ביצע את כל הטיפולים בזמן.

אין בעיה נראית לעין.

לא רואה סיבה הגיונית לגשת למוסך.

ליתר ביטחון, כמה ק"מ היא עשתה?

פורסם

אין ספר טיפולים מלא.....לפחות לא כתוב. נאמר לי בטלפון אבל אני לא סומך כל כך (למעשה נקנה לא ישירות מחברת הליסינג עצמה ).

מדובר על 79K ק"מ

פורסם

בכמה הם שיחררו לך את הרכב ? האם קיבלת תנאי מימון ?

האם זה ידני או אוטומטי ?

באיזה חברת ליסינג מדובר ?

בשביל רכב בן 3 (ועוד קטן, עירוני) זה לא מעט קילומטרים. מקווה שההורדה במחיר רצינית.

אם לא קנית מחברת הליסינג עצמה - תיזהר, כי חברות הליסינג בד"כ מוכרות את ה"לימונים" שלהם דרך סוחרים !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מדובר בדגם אוטומט 1250 סמ"ק.

מספר הק"מ סביר. 3.5 שנים (עלתה לכביש ביוני 2009)..בממוצע 23K ק"מ לשנה. לליסינג לפי מיטב הבנתי זה סביר.

היתרון בזה שלא רכשתי את הרכב לא בחברת ליסינג עצמה:

- סוף סוף ראיתי את הרכב בעיניים בלי לשלם "דמי מקדמה" שלא היו חוזרים אליי בקלות.

- הוחלפו כל 4 הצמיגים לחדשים ומדגם לא זול - עלות של כ-1500 ש"ח. חברת ליסינג בחיים לא היתה מחליפה לדגם שכזה אלא היתה שמה לי צמיגים זולים...

- זה הרכב היחיד שמצאתי נקי ללא רבב בשילדה ועבר בדיקה טובה (על הבדיקה בשילדה אני סומך, אבל לא על שאר הדברים)

• תוכן חדש...