Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 907

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין אין מחיר ל-907,הפיג'ו תוצג בתערוכת פריז בסוף ספטמבר ואז ניראה לי יתחילו לתת פרטים לגבי ייצור הפיז'ו. ולגבי ייבוא לארץ ממש לא ניראה לי וגם אם כן מי יוכל לקנות רכב כזה?!

אין לך מושג מה המחיר.. אז למה אתה אומר "מי יוכל לקנות רכב כזה?"

חוצמזה שה907, נכון לעכשיו, אינו עומד להיות רכב לייצור סדרתי, אלה רק קונספט שמתוכנן

להראות את קו העיצוב העתידי של פז'ו (כמו שצוקרמן רשם, הקונספט הזה מרמז על ה407 קופה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אין לך מושג מה המחיר.. אז למה אתה אומר "מי יוכל לקנות רכב כזה?"

כי פשוט לא ניראה לי שרכב עם מנוע של 6.0 ל' ו500 כ"ס יעלה פחות מכמה מיליונים טובים.
פורסם
וואו!!!

יש לבונבון הזה אתר? יבואן? מחיר? משהו?

נראה כמו צילום של דגם :-o

אגב, זה רק אני או שיש על הקידון סמל של פג'ו? :shock:

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

איך אני אוהב שכל אחד אומר שזה חיקוי עלוב וכו' וכו'.. אבל כל אחד כאן וכל אחד בלי יוצא מן הכלל לא היה מתנגד שאחת כזאת תשב אצלו בחנייה..חיקוי או לא חיקוי אני בטוח שבאותו הרגע הוא יגיד שזה הרכב הכי מדהים שבעולם.

דעתי... אהבתי מאוד פרט לדבר אחד שלא הבנתי שהוא בעצם מה החלק השקוף מקדימה בסוף של המכסה מנוע.

פורסם
נראה כמו צילום של דגם :-o

אגב, זה רק אני או שיש על הקידון סמל של פג'ו? :shock:

זה לא רק אתה.

מחיפוש ברשת העליתי שזה "טרקטורון כביש" חדש לבית פג'ו ושהוא מונע על מימן ב"תאי דלק" או איך שלא קוראים לזה.

ויש לו משהו כמו 32 כ''ס אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...