Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מומחה גדול בתחום, אבל הקארפלן עשה לי את העבודה.

במקום שלא צריך פלסטלינה או פוליש, מצאתי שיש לו כושר ניקוי מסויים, הוא משאיר את הרכב חלק למדי, הוא קל לעבודה ומחזיק מעמד בצורה סבירה בהחלט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ודרך אגב אני ממש לא ממליץ על טרטל הם אולי נותנים תוצאה טובה אבל לתקופה קצרה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

m.l שלום לך

כשאמרתי שמש לא התכוונתי ל62 מעלות C אבל גם אינך יכול לעשות זאת ברוח או במזג אוויר אפלולי כי התוצאות לכך לא יהיו אפקטיביות יש לבחור הוראות שימוש מפורשות על גבי האריזה ע"פי התקן.

ולגבי המחיר זה לא ווקס רגיל זה ווקס ג'ל אני לא מכיר אותו במיוחד כי לעולם לא השתמשתי איתו אבל בן דוד שלי רכש אותו והוא נראה מצוין על המאזדה 6 שלו שלפני זה היתה נראית ללא ברק כמעט החומר עובד מצוין למשך כמה שבועות ניראה לי שזה גם מתאים לחישוקים אבל אני לא כל כך בטוח.

פורסם
יצא לי לדבר עם היבואן וכרגע ניתן לקנות רק במחסן בחולון, עדיין אין הפצה מסודרת ולא ניתן להזמין משלוח אבל מניח שממש בקרוב זה ישתנה.

איך אפשר להגיע ליבואן? אתר? מחירים? תן פרטים, אל תתקמצן ;)

פורסם
איך אפשר להגיע ליבואן? אתר? מחירים? תן פרטים, אל תתקמצן ;)

יניב 0544427150 הוא היבואן של החברות : Chemical Guys, Menzerna, Optimum

הוא נמצא בחולון ולרוב ניתן לבוא ולראות סחורה ביום שישי.

אני לא יודע מחירים ואין איפה לראות אותם, יש לבחור מחסן ולא חנות ראווה ואת רוב הסחורה אני מניח שהוא מוכר לעסקים.

יש לו את ה Butter Wet Wax 16 oz שזה מוצר מעולה ב89 ש"ח. לדעתי שווה כל שקל ( בחול מחירו עומד על 21$).

אני ממתין עד שיהיה ניתן להזמין במשלוח.

אם מישהו גר בחולון יהיה נחמד אם הוא יקפוץ ויעדכן אותנו מה ניתן לקנות שם ומה המחירים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני קניתי לא מזמן את ה optimum no rinse מבחור בשם גל (כנראה שותף של יניב) שמסתובב עם GMC ומוכר את המוצרים לעסקים. אם אתם על הדרך בטח אפשר לתאם ולקנות במהלך הבוקר למי שמסתדר.

פורסם

יניב הוא אחד מ2 שותפים ב rcp שלפני שנה הביאו משלוח אחד מצומצם של כימיקל גייז, מאז נפרדו דרכיהם, כנראה שיניב נשאר עם כל עודפי הסחורה, ולכן הוא מוכר ישירות מהמחסן, זה לגבי כימיקל גייז.

לגבי אופטימום, יש יבואן אחד בארץ כרגע, ושמו אלמוג.

בעוד כשלושה שבועות משלוחים של אופטימום, כימיקל גייז ועוד כמה הפתעות יגיעו, הם ימכרו בצורה סדירה גם ללקוחות פרטיים ולא רק לעסקים, והכי חשוב- הם יכילו מגוון רחב של מוצרים מכל חברה, ולא מדגם קטן של 4-5 כמו שקורה עכשיו.

פורסם
יניב 0544427150 הוא היבואן של החברות : Chemical Guys, Menzerna, Optimum

הוא נמצא בחולון ולרוב ניתן לבוא ולראות סחורה ביום שישי.

אני לא יודע מחירים ואין איפה לראות אותם, יש לבחור מחסן ולא חנות ראווה ואת רוב הסחורה אני מניח שהוא מוכר לעסקים.

יש לו את ה Butter Wet Wax 16 oz שזה מוצר מעולה ב89 ש"ח. לדעתי שווה כל שקל ( בחול מחירו עומד על 21$).

אני ממתין עד שיהיה ניתן להזמין במשלוח.

אם מישהו גר בחולון יהיה נחמד אם הוא יקפוץ ויעדכן אותנו מה ניתן לקנות שם ומה המחירים.

אוקי, מעולה, תודה.

עכשיו רק נשאר לי להזמין מכונת פולש טובה, מה אתם אומרים על זאת: http://shinearama.co.uk/product.php?id=KES-DAS6-EU

או על זאת: http://www.cleanyourcar.co.uk/polishing-machines/das-6-dual-action-polisher/das-6-dual-action-polisher-menzerna-intro-kit/prod_721.html

היא כבר באה עם קיט כזה..

• תוכן חדש...