Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וקס מומלץ לרכב ואופן עשייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום יש לי רכב בצבע שחור מטאלי חדש כמה חודשים על הכביש אני רוצה לעשות לו וקס.

איזה וקס טוב מומלץ יש בארץ שאפשר לקנות או להזמין באינטרנט?

ואם איזה בד עושים אותו ואיך? הבנתי שעושים חלק חלק בתנועות סיבוביות אשמח להסבר תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוקס האמיתי היחיד שנמכר בארץ באופן סדיר, הוא הטרטל וקס ICE. חוץ ממנו, אין. רק בהזמנה מחו"ל, שם יש היצע אדיר של וקסים אמיתיים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מומלץ למרוח ווקס באמצעות פד יעודי ולהסיר באמצעות מיקרופייבר.

לא חובה למרוח בתנועות סיבוביות. אני מורח בקווים ישרים ומסיר באותו האופן.

בארץ תוכל להשיג אוטם צבע(ווקס סינטטי) של מנזרנה בשם Power lock, מוצר מצויין. ברשת(אייבי וכו') קיימות עוד המון אפשרויות שונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוקס האמיתי היחיד שנמכר בארץ באופן סדיר, הוא הטרטל וקס ICE. חוץ ממנו, אין. רק בהזמנה מחו"ל, שם יש היצע אדיר של וקסים אמיתיים.

אחלה ווקס!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שה WAX של "SONAX" גם הוא מצויין. אני משתמש בו לעיתים בגרסה המקורית שלו תחת המותג BMW והוא עושה עבודה נפלאה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתרון היחיד שלו הוא קלות השימוש בו. קל מאוד להוריד אותו וקל מאוד למרוח אותו. מעבר לזה, התוצאות לא טובות יותר מטרטל וקס הרגילים וקארפלאן.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטרטל הרגילים אכן משאירים אבקה מעצבנת וקשים לשימוש.

אך הטרטלים מכילים חומרים משחיזים והSONAX האו 100% WAX כך שהוא יותר בטוח לשימוש.

בנוסף הSONAX משאיר שכבה שקופה, מה שקשה מאוד להגיד על הטרטל.

מה גם שהSONAX מכיל אחוזים נמוכים של קארנובה, שמשאירה אחריה ברק נעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסט המושלם כולל ספוגית מורכבת מתוך המכסה רכוש את זה ותעשה את זה ביום של שמש יש לך כבר הוראות על המוצר תהנה.

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=3008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטרטל הרגילים אכן משאירים אבקה מעצבנת וקשים לשימוש.

אך הטרטלים מכילים חומרים משחיזים והSONAX האו 100% WAX כך שהוא יותר בטוח לשימוש.

בנוסף הSONAX משאיר שכבה שקופה, מה שקשה מאוד להגיד על הטרטל.

מה גם שהSONAX מכיל אחוזים נמוכים של קארנובה, שמשאירה אחריה ברק נעים.

הטרטלים הבסיסיים ובכללם הICE לא מכילים כלל חומרים משחיזים. רק הבקבוקונים הצבעוניים והסדרות הנידחות.

לגבי קלות השימוש כבר אמרתי.

הSONAX אכן מכיל אחוזים נמוכים של קארנאובה, אך זה לא בהכרח תורם לתוצאה, שכן היא לא מרהיבה. היא טובה יותר מסדרות בסיס של טרטל, אבל לא מדהימה. במחיר קצת יותר גבוה ממנה אפשר להשיג וקס קרנאובה של מודרס שנותן תוצאות טובות בהרבה ובמחזיק כחודשיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטרטלים הבסיסיים ובכללם הICE לא מכילים כלל חומרים משחיזים. .

אני חושב שהICE הוא הסדרה הבכירה של טרטל. הסדרות הנמוכות בוודאות מכילים חומרים משחיזים, בכללם הווקס טפלון שלהם וכו'.

אני לא מכיר את הוקס קרנאובה של מודרס, אבל הSONAX מחזיק למשהו כמו חודש, שזה מצויין לוקס מבוסס קארנובה.

אני משתמש גם בZYMOL שנותן תוצאות מעלפות, אך מחזיק במקסימום שלושה שבועות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחום הדיטייל כבר התקדם בארץ ויש אפשרות להשיג את ה butter wax של כימיקל גייז ללא הזמנה מחול .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחום הדיטייל כבר התקדם בארץ ויש אפשרות להשיג את ה butter wax של כימיקל גייז ללא הזמנה מחול .

יצא לי לדבר עם היבואן וכרגע ניתן לקנות רק במחסן בחולון, עדיין אין הפצה מסודרת ולא ניתן להזמין משלוח אבל מניח שממש בקרוב זה ישתנה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...