Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי ערב טוב ורגוע לכולם , יש בבעלותי רדיו דיסק pioneer deh-3350ub

אני מעוניין בנתים להוסיף מגבר וקומפננט לקדימה ולאחר חודש כשהיה כסף אני ירצה להוסיף סאב

מה שאני מחפש מגבר 4 ערוצים עד 1000 שקל

אבא שלי באמצע עבודתו קפץ לחנות אודיו לברר לי מחירים והמלצות וזה מה שנתן המוכר, תעזרו לי לבחור

ביקשתי שאבא שלי קודם שישאל לגבי המגבר jbl gto 1004 , המוכר אמר לי שזה מגבר ישן וממש קשה למצוא אותו בשוק.

ואיתו באו מספר המלצות:

jbl gto 504 - 700 שקל , לדברי המוכר אמר שהמגבר חלש וושווה להשקיע קצת יותר ולקחת משהו יותר איכותי

Cerwin Vega 600 -950 שקל , אמר שזה מגבר באותו רמה של הJBL 1004 ועדיף להשקיע בו

עוד מגבר שהוא הציע לחכות שבוע זה מגבר חדש שלא מצאתי עליו מידע באינטרנט ואמר שזה מגבר ממש חזק

לפי הכתב של אבא שלי זה משהו כזה : hifonics gladtiator 100.4 -1100 ש"ח

מישהו יכול להביא חוות דעת על המגבר?

בנוסף ביקש אבא שלי המלצה לקומפננט , כשאני הייתי בחנויות אודיו אמרו לי שבעית להתקין על אופל אסטרה 2003 מידה 6.5

כאשר המידה המקורית 5 ורבע. טבעות עץ יעזרו ?

מה שהמוכר הציע זה לקחת morel tempo או

קומפוננט ‏6.5 6530CS Infinity -

550 שקל

על האינפינטי הוא המליץ ממש ואמר שזה באחריות של ניופן וברגע שזה נשרף לא בעיה להחליף .

לגבי ההתקנת המגבר הוא הציע 200 שקל אם חיווט (לא ידוע איזה חיווט)

לגבי התקנת רמקולים 120 שקל אם טבעות וכול מה שצריך

אני ישמח לשמוע דעה של כול אחד והמלצה , תודה לעוזרים !

פורסם

ערב טוב

אני חושב שבמחיר הזה זה המגבר שיתן לך את התמורה הכי טוב לדעתי

מאוד ממליץ עליו אבל זאת רק דעתי

ודווקא לא קשה למצוא אותו הוא זמין בהרבה מקומות

וגבי הקומפוננט אין לי ניסיון איתו

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

למה כבר לא לירכוש מגבר יד שנייה ?

במחיר של החדשים שהוא הציע לך אתה יכול ליקנות מגבר בכמה רמות מעל.

לגבי הקומפונט, זה תלוי מה אתה שומע. אני אישית לא אוהב את אינפיניטי, רמקולים מזעזעים וצווחים אשר לא מיועדים לאוזנים אנושיים..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

את האמת ישלי סיפור אם יד שנייה , הכול מתקלקל לי .

ואין לי מספיק ידע בשביל לעבור לראות מגבר מגבר ולראות מה טוב ומה לא .

לגבי הקומפננט מה כדי ? לאיזה מוזיקה האינפטי מותאם.

פורסם

לא וויתרתי עליו , אני עדין מתכנן עליו ומחפש . היום אני נוסע לבדוק מקום אחד נראה :)

אפשר בנתיים המלצות על ההמגברים שכתבתי את השם שלהם ?

אני שומע בעיקר קצת מהכול אבל בעיקר אלקטרונית

• תוכן חדש...