Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה תקראו את כל הנושא

תקציר:

אחרי חיפושים של באזור ה4 חודשים מצאתי את עצמי חסר פתרון , התקציב שלי היה באזור 10 אלף [חייל משוחרר] , אני צריך רכב לנסיעות קצרות , מהבית לרכבת וחזרה בערך 25 קילומטר ביום אולי פחות, כל רכב ורכב שבדקתי התגלו בו תקלות קריטיות או תאונות שפוגעות בבטיחות, העלתי את התקציב ל13 אבל על הקצה, זאת אומרת אין לי אפשרות לעלות וגם זה סיכון,

ראיתי שקשה מאוד למצוא רכבים תקינים ללא מחלות במחירים האלו, ועוד יותר קשה למצוא מוכרים שמוכנים להתחייב בבדיקה,

אכלתי אותה כמה פעמים בבדיקות , ככה שהחשבון שלי נדפק קצת[ אני חייב רכב בשביל לעבוד , מאיפה שאני גר זה בילתי אפשרי]

עברתי בדיקות של פיאט פונטו משנתונים 2000-2003, אופל קורסה , רנו מגאן, סיאט.

תבינו אני מתוסכל, כל חברה ודגם יש להם את המינוסים שלה.

בסוף החלטתי לקחת פיג'ו 206 שנת 2001 1.4 ידנית אחרי שכמעט קניתי מסוחר שנת 2000 אוטומט [ גיליתי שיש לה מחלות בגיר]

מצאתי פיגו 206 1.4 XT ידני שנת 2001 יד שנייה בעלת 165 אלף קילומטר, שעשתה טיפולים במוסך מורשה.

חשבתי לעצמי מציאה מציאה, כשהגעתי לבדוק את הרכב בעצמי ראיתי שיש בעיות בקלאץ והמוכר סיפר לי שהרכב עבר תאונות אבל

הבטיח שהכל שופץ.

מחיר מחירון לרכב משוכלל בלי התיחסות לתאונות 15,000 ש"ח. המוכר הניע אותי שהוא מוכן להוריד ל13 אלף בגלל התאונות,

תוך התחייבות שהתאונות לא פגעו בבטיחות של הרכב.

לקחתי את הרכב לבדיקה והתוצאות שלה בתחתית הנושא.

סגרתי איתו 13 אלף אם הוא מתקן את הקלאץ[יתרון בשבילי קלאץ חדש] אך עכשיו אני די מתחרט,

כרגע הוא מבחינתו סגרתי איתו מחיר 13, אבל הוא עוד לא תיקן את הקלאץ, החתמתי אותו על מסמך שאומר שאם נמצאות תקלות מנוע גיר או שילדה הוא משלם את הבדיקה[ הבעיה בקלאץ] זאת כבר עילה,

חוץ מזה לאחר הבדיקה [ לא צויין בבדיקה] שהפנס בלימה ימני אחורי לא תקין.(פאק שלי)

מבחינתו המחיר סופי ואין מקום למיקוח , אני מודה די שיגעתי את המוכר הרבה זמן, אבל האם המצב של הרכב מצדיק את המחיר לדעתכם? 13 אלף ש"ח לאחר טיפול של הקלאץ.

אגב די התעייפתי מחיפוש אחר רכבים ואני חייב לעבוד כבר.. [ההורים לוחצים]

בבקשה אני זקוק לעזרה! תודה רבה רבה לעוזרים ולסבלנים שהיה להם כוח לקרוא את ההודעה.

*עריכה* אגב המצב הפנימי והחיצוני של הרכב במצב מצויין, אין מכות אין שריטות צבע לא דהוי כלום, בפנים שום סדקים כלום הכל שלם, רכב שמור בהחלט מבחינה אסטטית

טופס מכון בדיקה שי002.jpg

פורסם

שמע, הרכב הזה עבר תאונה מאחור + מקדימה עם נזק לשלדה.

אמנם ניתן לתקן נזקי תאונה, אך כשמגיעים לשלדה ומתקנים אותה, הרכב לא יחזור למצבו ההתחלתי מבחינת הבטיחות שלו.

עצתי אליך - קח ממנו את הכסף של הבדיקה ולך לחפש לך רכב אחר (קלאץ' זה לא סיפור לעומת שלדה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מסכים. יכול להיות מיאש למצוא רכב באמת שמור, אבל הרכב שמצאת לדעתי לא שווה קניה כשיש אופציות טובות יותר בשוק. הדוגמא שקישרתי מעלה יכולה להיות מעולה. גם שנתון יותר גבוה, גם ק"מ יותר נמוך, וגם ללא תאונות שלדה. צריך רק לבדוק את המצב המכני של הרכב כי המוכר לא כתב לגבי זה שום דבר.

עריכה, בנוסף החלפת מצבר במידה ויעלה הצורך זה גם סיפור לא ממש זול. אאל"ט זה יכול בקלות לעבור את ה-500 שקלים.

פורסם

אני גר באזור השרון, בעייתי לי מאוד להגיע לירושלים...

במיוחד מהישוב שאני גר בו, ובואו נאמר שצריך לפחות פעמיים כדי לקנות רכב..

אגב אפשר מכם הערכה שלדעתך המחיר של הרכב שבדקתי שווה?

אם זאת הייתה האפשרות היחידה שלכם הייתם קונים ב13 אלף?

פורסם

קשה לי לתת הערכה כי אף פעם לא יצא לי לחפש 206, אבל אם להתחשב בזה שלא מזמן נמכרה 206XS במצב מעולה ב14 אלף אני חושב שאפשר להוריד מהמחיר כאן אלף-שניים בקלות.

לגבי האוטו מירושלים, כדאי לדבר עם המוכר. תראה מה הוא אומר על המצב המכאני שלו. ואם הוא מוכן להתחייב למצב תקין.

אם תראה רצינות אולי הוא יהיה מוכן להפגש איתך איפהשהו באמצע וכך לא תצטרך לנסוע לירושלים.

• תוכן חדש...