Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אתכם בפרוייקט התחזוקה שביצעתי ברכבי בסופש האחרון, החלפת הברקסים באוטו (צלחות, רפידות ונוזל בלמים).

אומנם עברו רק מספר חודשים לאחר ההחלפה האחרונה של החלקים אך משום שאני מטייל הרבה, הגיעו לקיצם הברקסים והגיע הזמן להתחדש.

החלקים שנקנו:

צלחות קידמיות מידה 312*25.

צלחות אחוריות חדשות מידה 286*12 של חברת לאמפורדר שהיא חברת יצרן מקורית (oem), סתם לידע כללי המחיר שרצו על הצלחות בצמפיון עמד על 840 אחרי מעמ אני קניתי ב480 אחרי מעמ מאוטוסטור.

רפידות red stuff של ebc, גם נקנו מאוטוסטור.

נרכש נוזל בלמים של מוטול rbf 600.

את הטיפול ביצעתי בעצמי, הקפדה יתרה ודקדקנית על כל הפרטים, ניקוז האוויר, סגירת הברגים במידה וכדו׳.

הוחלפו גם גומיות, וגריז חדש היכן שצריך.

הרכב המטופל הינו סיאט לאון.

כלים שחשוב שיהיו:

* ערכה לפיסוק בוכנות

* אלן 7 לראצט

* טריפל טרוקז 14 מ״מ

* בוקסה 21

קצת תמונות:

ImageUploadedByTapatalk1352652479.593239.jpgImageUploadedByTapatalk1352652508.445887.jpgImageUploadedByTapatalk1352652531.046064.jpgImageUploadedByTapatalk1352652573.745126.jpgImageUploadedByTapatalk1352652615.783711.jpgImageUploadedByTapatalk1352652640.030547.jpg

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

איפה אתה מטייל שגמרת את הצלחות והרפידות בכמה חודשים?

חוץ מזה, אני מבין שהתעסקת פעם או פעמיים ברכב, עבודה יפה, תתחדש ואחלה רכב :)

זה נכון

פורסם

לא חייבים את הערכה לפיסוק בוכנות בקליפרים הקדמיים,

משכיב את הקליפר על משטח קשה,

משחרר את הניפל ניקוז שיהיה לנוזל מקום לצאת,

דוחף לחלל בתוך הבוכנה מוט ברזל ולוחץ עד שהבוכנה נסוגה מספיק.

הקליפר האחורי לעומת זאת דורש שילוב של 2 פעולות בו-זמנית, סיבוב ודחיפה ושם נחוץ כבר מכשיר.

פורסם
איפה אתה מטייל שגמרת את הצלחות והרפידות בכמה חודשים?

חוץ מזה, אני מבין שהתעסקת פעם או פעמיים ברכב, עבודה יפה, תתחדש ואחלה רכב :)

לדעתי הצלחות עוד היו המקוריות של הרכב וגם כנראה שהן עברו חריטה בעבר לדעתי. הרפידות הוחלפו לפני שנה קצת פחות בערך למקוריות והן נגמרו והגיעו לכמה ממ מהמתכת.

משום שכל העסק הגיע לקיצו ההחלפה הייתה מתבקשת, דרך אגב הנוזל בלמים ששמתי אומנם טמפרטורת הרתיכה שלו גבוהה יותר מאשר נוזל רגיל אך רצוי להחליפו אחרי ימים מסלול מואצים, מכיוון שאין פה מסלול או משהו דומה, פעם בשנה אני אחליף.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...