Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התייעצות)AUDI VS GOLF VS ALFA ROMEO.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב ספורטיבי במחיר של כ-80K פלוס מינוס,חשבתי על כמה אפשרויות מעניינות.

אז ככה,קודם אני נהג חדש עדיין,לאחר חיפושים רבים של שעות על גבי שעות,גיבשתי החלטה לגבי שלוש מכוניות שהם פחות או יותר ספורטיביות ואני מאמין שהם יספקו לי תחושת נהיגה מהנה.

אפשרות ראשונה:

AUDI A3,מנוע 1800 TFSI,שנת 2009-2008,מוערכת כ-160 כ''ס

אפשרות שניה:

MITO ALFA ROMEO,מנוע 1400,שנת 2009-2008,מוערכת כ- 155 כ''ס,תיבה ידנית.

אפשרות שלישית:

VOLKSWAGEN GOLF,מנוע 1400 TSI,שנת 2008 EMITON הדגם המפואר,140 כ''ס,תיבת DSG

לכל העונים הנכבדים,הייתי מעוניין לדעת למה עדיף את מכונית-X ולא את -Y,ובמה היא שונה/מיוחדת מהאחרות.

תודה רבה ושבת שלום אנשים יקרים!

פורסם

אם אתה מתלבט רק בין שלושתן הייתי לוקח את ה-AUDI בלי התלבטות בכלל.

מנוע עדיף מכולן, תדמית, איכות חומרים, מרווחת יותר מהמיטו.

הרכבים שציינת הם לא ספורטיביים, הם סה"כ חזקים מהממוצע. אחרי 2 פניות עם המיטו הבנתי שספורטיבית היא לא. אבל מאוד זריזה!

AUDI 2.0T או GOLF GTI באות בחשבון? למרות שתצטרך לרדת קצת בשנתון.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

את זה שהם לא הכי ספורטיבים כבר הבנתי,אבל אני רוצה רכב חזק שאני יהנה ממנו באמת..

אני מעדיף שלא לרדת בשנתון יותר מ-2008 2007,וגם בדרך כלל GOLF GTI עם שנתון נמוך בדרך כלל יד 3-4 ומעלה עם קילומטראז מטורף.

פורסם

אז לך על ה-AUDI, גם סולידית גם חזקה.

בטוח שאתה תהנה ממנה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מאוד נהניתי מנהיגה במיטו, היא מאוד זריזה (כשבורר ה-DNA על D) עם עיצוב חמוד.

מיטו זה יותר רכב של צעירים, מה אתה מחפש? מספיק לך הגודל שלה?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

ההגדרה שלי לספורטיבי היא פחות או יותר כך, שיהיה חזק מרגש בכל לחיצה על הדוושה,מהיר,שיהיה יציב מפני מכשולים,יציב בפניות ובסיבובים,נגיד כניסה מהירה לסיבוב וכו'. זה פחות או יותר הדגשים על רכב ספורטיבי בישבילי.

פורסם

אף אחת מהמועמדות אינה "חיית מסלול" או אפילו בעלת מוניטין יוצא דופן בתחום ההתנהגות.

יחד עם זאת - הן כולן נוחות, זריזות וכייפיות במידה דומה.

בתור נהג חדש (ואני מניח גם - צעיר), הייתי הולך על האלפא.

לאודי ול-VW יהיה לך זמן כשתתחיל לאבד שיער ולחשוב על להביא את הילדים בבוקר לגן :wink:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מבחינת ביצועים ויכולת דינאמית איזה רכב עדיף ה-A3 או ה-מיטו?

מאוד אהבתי את העיצוב והיופי של המיטו,אבל יופי זה לא הכל בחיים.

פורסם

אם אתה צעיר לך על המיטו בלי לחשוב פעמיים.

ובנוסף תקבל רכב גם יותר אמין וגם מגנט בחורות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ההגדרה של "ספורטיבי" היא מאוד סובייקטיבית, בסופו של דבר. כמו גם החיבור לרכב של כל אחד.

אני לא הייתי לוקח את הגולף, בעיקר בגלל התיבה. האודי ידנית? ומה עם "מחלות" כאלו ואחרות? זה גם משהו שצריך לבדוק, כי אתה לא קונה כאן רכב חדש.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ה-AUDI A3 אוטומטית או משהו בסגנון אבל לא ידנית מלאה.

אבל בכל זאת מבחינת ביצועים ויכולת דינאמית מה העדיפה מבין השתיים? ואם AUDI A3 אז איזה דגם ספורטבק או רגיל ומה ההבדל ביניהם?

תודה רבה על העזרה אני מאוד מעריך את זה!

פורסם

קח בחשבון שהאודי תהיה קצת יותר יקרה לאחזקה גם מבחינת הדלק וגם מבחינת הטיפולים.

אני גם הייתי ממליץ ללכת על המיטו.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...