Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר על אלפא רומיאו

המצב הוא כזה : בלוח הפיוזים מתחת להגה ככל הנראה היה קצר ממזמן ( לפני הקניה ) והוא התיך פיוז מסויים ואת הפלסטיק של הלוח.

במקום לשים לוח חדש חיברו לאותה הנקודה דרך הלוח פיוז חיצוני 30A ,

היום לאחר שהחשמלאי סידר לי את 90% מתקלות החשמל ברכב כולל קצר שהיה בפנסי הערפל והחלונות , בדרכי הביתה המזגן היה על מהירות מקסימלית (4) והפיוז עצמו קפץ , לא לפני שהפלסטיק מסביב הותך קצת.

האור בדש נעלם בנורות המזגן ( אוורור פנימי , וAC ) .

כמו כן המאוורר ( מפוח ) של המזגן הפסיק לעבוד.

חיברתי פיוז חדש ( סיני או לא יודע מה) בעל 30A והתחלתי לבדוק, המפוח חזר לעבוד .

אך התחיל להתחמם במהירות (3) ובמהירות (4) עוד יותר.

ב2 וב1 לא התחמם כלל.

הרכבתי פיוז איכותי 30A שהיה לי והתקלה נעלמה,

הפחד שלי שהפיוז לאחר עבודה ממושכת ( נסיעות ארוכות עם מזגן וכו' ) ישרף\יותך.

למה זה קורה בכלל?, האם צריך לבדוק משהו אחר או הבעיה בפיוז?, אולי הכבלים של הפיוז החיצוני לא טובים ואין מעבר טוב של החשמל?, יש לציין שהכבלים לא התחממו.

תודה לעוזרים.

פורסם

אחת מן האפשרויות היא שהמפוח שלך עייף וסופו קרב. צריכת החשמל שלו גבוהה מדי ולכן קורה מה שקורה לפיוז. אולי זו גם הסיבה ששמו פיוז חיצוני. תוכל לבדוק אצל חשמלאי אם אני צודק אוט שמא זו אפשרות מקילה יותר.

אינני איש מקצוע ולכן אבחנתי אינה בהכרח מדויקת, בדוק וספר לנו.

פורסם

תראה, מנסיון שיש לי (אמנם לא באותו דגם כמו שלך) - המפוח הוא דיי אמין (למרות שאיני יכול לשלול לגמריי את דברי ידידנו פנדוב).

רכיב נוסף שיש במערכת מלבד המפוח, הוא נגד (אאל"ט נגד מהירויות, שזה נגד חיצוני שנמצא פיזית בסביבות המפוח) שסיכוייו להתקלקל יותר גבוהים (זה לדברי בעלי מקצוע).

ממליץ לך בכל אופן לגשת לבעל מקצוע שמכיר אלפות. זה יכול לחסוך זמן יקר וגם עלויות.

תתחדש !

alfa 156 2.5.

פורסם

תבדוק את הפלג שמתחבר למפוח , ותוודא שהמגעים מחוברים למפוח חזק , ולא רופפים וגורמים לניצוצות ולהתחממות של הנתיך.

פורסם

נסיון דומה - לא, אבל היתה תקלה בבקרה של המפוח (לא הפאנל של האוורור עצמו, אלא התקלקלו מודולים אלקטרוניים).

במהלך התיקון, ראיתי כיצד "הלכו" בבדיקה מרכיב לרכיב (לפי הנסיון של בעלי המקצוע עם הסבירות מנסיון, שיתקלקל רכיב זה או אחר). לפיכך ציינתי את החלקים ש"יכולים" להתקלקל (איני יודע גם עד כמה הם משותפים לשני הרכבים).

שוב אני חוזר - אצלי לא היתה "בעייה חשמלית" שזה לפחות ה"סימפטום" שנשרף פיוז כל הזמן, כמו אצל סטאס ועדיף אולי שכך...בינתיים.

סטאס - תנסה לפנות (אפילו להתייעצות) ל"אוטו איטליה" לגיא/ברוך.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב הוא 145 , ( אהבתי את השינוי בכותרת..)

מוזר, אחרי שהרכבתי פיוז אחר הפיוז הפסיק להתחמם , גם במהירות 3 - 4 .

בכל מקרה אבדוק את סביבת המפוח, איך מגיעים אליו? .

• תוכן חדש...