Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם היו בדרך לצו ראשון.

אני רק שמח שלא נגמר כאן אסון, אני מקווה שהנהגת תישלל עד סוף חייה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

challenge accepted,אני הולך לנסות להכניס 18 ילדים באימפרזה.

ובנימה רצינית יותר,זה התירוץ הכי טוב שהיא יכלה לחשוב עליו?רכב ההסעות התקלקל.

לפי ההיגיון הזה,אם הבנק סגור,והיא צריכה כסף,מותר לפרוץ אותו.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

מדהים איך לפעמים נראה שלחתול רחוב יש מנת משכל גדולה יותר מלאנשים, לפחות הם דואגים לחיי הצאצאים :cry:

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

בטח גם תגידו שהיו לה בלמי ברמבו משודרגים בשביל להתמודד עם המשקל העודף.

too soon?:roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

להתלוצץ אולי נראה רע, אבל אני חושב שיש מקרים שיותר מדי עצוב להיות עצוב בגללם.

מה שנותר בשביל לשמור על שפיות זה לצחוק.

במחשבה שניה, לא יודע אם לקרוא לזה שפיות :)

פורסם
המקרה מועמד לשיא גינס...

במקרה זה - לבנון לוקחת. ואני מוותר על הכבוד שהשיא יהיה ישראלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני תוהה מדוע רשיונה לא נשלל זמנית, מדוע אין חקירה שתוביל הליכים נגד חברת ההסעות.

ויש שם הורים שמשלמים עבור "הסעה כזו".

אם הצילום הוא משטח לא להמחשה בלבד, גם הילד מקדימה לא חגור ואולי אף אחד.

למה נראה לי שמחר ימשיכו ללדחוס עוד ילדים לתוך רכבי הסעות כאלו, שחלקם, גם אוטובוסים, בלי אחזקה בטיחוותית ?

יש הרבה נהגים טובים וחברות שמקפידות, אבל יש גם הרבה חברות שלא.

פעם בני סיפר לי על נהג מיניבוס שעבר איתם באור אדום. בסיוע הורים שאיכפת להם מילדיהם, כבר למחרת אותו נהג לא התקרב לחוג ובסמוך הוחלפה חברת הסעות.

במקרה אחר, הוזמן אוטובוס לטיול ממקום עבודה גדול. חברת "ראלי" שלחה אוטובוס מלוכלך,מושבים קרועים, מיזוג רק בחלק הקדמי. כששאלתי את הנהג מתי טיפלו באוטובוס - לא היה רחוק מתגרה. לא הסכמנו לעלות, ורק אחרי כשעתיים נמצא אוטובוס אחר שהיה חדיש ומתוחזק היטב.

כדאי שתבדקו קצת את האוטובוס לטיול (ועירנות הנהג) או רכב ההסעות, שלכם או שמסיע את הילדים. הבטיחות שלהם היא לפני הכל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

Bitch Please!

בסוף תקופת התיכון שלי עבדתי בביתר עלית בתור טכנאי מחשבים.

יום אחד נכנס לקוח לחנות לאסוף את המחשב שלו וביקש עזרה בלהרים את המארז והמסך שלו לאוטו.

כיאה לאדם נחמד כמוני, עזרתי לו, הוא לקח אותי לרכב שלו (פורד קונקט אם חלונות אחוריים כהים), ובנונשלנט אמר לי לשים את המסך מאחור.

אני פותח את הדלת מאחור ורואה בערך שישה ילדים לא יותר גדולים מגיל שש עומדים איפה שהיה אמור להיות הספסל האחורי.

מרוב שוק כנראה אמרתי לאחד מהם לזוז שיהיה מקום לשים את הדברים ושלא ישב על זה שלא ישבר .

אני באמת מקווה שכולם הגיעו בשלום הבייתה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מעצבן :evil:

כמה פעמים יצא לי לראות שבאמצע צהרי היום, במרכז העיר, מלא רכבים ותנועה, ויש לידי רכב עם 4 ילדים בני 2 עד 8 שחלקם בכלל נוסעים בעמידה כי ככה יותר כיף ואפשר לראות יותר מהחלון, והנהגת עם רגל על הדשבורד ויד מחוץ לחלון עם סיגריה דלוקה, וברקע נשמע שיר מזרחית ברעש בלתי נסבל :evil:

עד מתי!?

איפה המשטרה כשבאמת צריכים אותה?

לפעמים ממש בא לי להיות שוטר תנועה סמוי על אזרחי ובהתנדבות.

פורסם

לפני שנתיים צילמתי משהו שממש זעזע אותי.

פורד פיאסטה שנת 85 בערך בצבא חלודה, בלי חלון אחורי (פשוט לא קיים!), בלי מושב אחורי ו7-9 ילדים יושבים מאחורה, איפה שאמור להיות המושב ואיפה שאמור להיות תא המטען.

• תוכן חדש...