Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטי hd מומלצים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נרשמתי ל usenet וגיליתי את נפלאות ה hd תודות לאפשרות להוריד עשרות ג'יגה בין לילה... בדיוק עכשיו ראסל קרואו בא לבקר אצלי בהקרנה של גלדיאטור :-D:wink: עדיין לא הגעתי לסצנות המרשימות בקולוסיאום, אך הייתי חייב לצאת לכתוב הודעה כדי להכין את הסרט הבא ברשימת ההורדות... אז, מה אתם אומרים? אילו סרטים מומלצים לצפייה ב hd? מובן שמעבר לחדות צפייה והנאה מהמובן הנ"ל הסרטים צריכים להיות סרטי איכות... הן מבחינת עלילה והן מבחינת ליהוק... אל תפתיעו אותי עם סרטי פסטיבלים זרים בבקשה :-D:wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נצל"ש. אשמח לקישור לסרט השלישי והאחרון בטרילוגיית באטמן.

מה שאני הורדתי שהיה אמור להיות באיכות טובה, הסתבר כדראק.

פורסם

הנה כמה סרטים שנהנתי לראות לאחרונה:

abraham lincoln vampire hunter - סרט ערפדים נחמד עם אפקטים יפים

battleship - אפקטים יפים מאוד

mission impossible ghost protocol - אין מה להרחיב, חובה לראות

Dragon 2011 - סרט אומנויות לחימה מדהים, גם אפקטים וגם עלילה

Sunshine - סרט מדע בדיוני יפה מאוד

פורסם

לא הבנתי למה להשתמש ביוזנט כשיש דברים בחינם (טורנטים) אם שניהם לא חוקיים ? (ההורדות הכוונה).

אילו יתרונות נותן לי היוזנט ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...