Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים,

אז ככה כנראה שלחברה שלי אין מזל לפני בערך חודש היא קיבלה דוח על שימוש בטלפון בזמן מהיגה,

היא עצרה במעבר חצייה כדי לאפשר להולכי רגל לעבור ובינתיים כיבתה את ה GPS במכשיר הנייד,

עבר שוטר על טוסטוס ראה אותה ועצר אותה באמצע הכביש היא לא הבינה על מי ועל מה והוא טען שהיא דיברה בטלפון

היא אמרה לו שהיא עצרה במעבר חצייה אך הוא לא הקשיב לה ורשם שהיא השתמשה בטלפון בזמן נהיגה

ובדברי הנהג הוא שינה את דבריה ולכן היא סירבה לחתום.

הגשנו בקשה להישפט והסברתי לה כמה חשוב לצלם כאשר שוטר עושה משהו לא נכון כמו במקרה שלה

העמיד אותה חסם נתיב שלם במקום לתת לה לנסוע 100 מטר למפרץ חנייה.

בכל אופן היום היא נסעה בקריית אונו ועצרה בעצור אני מדגיש עצרה ואפילו חלמה לכמה שניות עד שנהג מאחורה

ציפצץ לה שתנסע ברגע שהיא נסעה ופנתה ימינה עצרה אותה שוטרת טענה שהיא לא עצרה בעצור,

השוטרת קפצה לה לאמצע הכביש החברה שלי נבהלה ואמרה לשוטרת שהיא כמעט דרסה אותה ושהיא כן עצרה

ואפילו רכב מאחורה ציפצף לה אך השוטרת התנהכה בגסות נכנסה לניידת ולא הקשיבה לה פשוט נעלה את הניידת

ורשמה דו"ח.

שוב ההסברים שלי לצלם את מיקום עמידת הניידת/ צילום של המקום לא נכנסו לה לתודעה אני מחר כנראה אגש לצלם את

המקום למרות שכרגע אני לא יודע אם יהייה רלונטי עקב זאת שהניידת כבר לא שם.

יש למישהו רעיונות איך להתנהל, מה לעשות לבקש להישפט גם על הדוח הזה/ לשלם ולשתוק??

בינתיים אני מתכוון להזמין לה מצלמה כמו שהתקנתי אצלי ברכב שנקווה שלא תהייה פעם הבאה אך אם תהייה

תהייה מקור טוב לעדות.

תודעל עזרתכם.

שחר.

פורסם

מצלמה לאוטו פוטרת את הביעה של עצור במקרה של טלפון לא .

בכל מקרה לשון החוק איסור על שימוש בטלפון בזמן נהיגה (ולא בהכרך דיבור).

בהצלחה

• תוכן חדש...