Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :lol:

אני מחפש רכב ראשון (בן 16.10 חודש) אחרי שאני יוציא רשיון אני יקנה כמובן (כבר לוקח שיעורים בקורב ניגש לטסט)

אני רוצה רכב צעיר כזה לא חייב מיני אך שיהיה חסכן בדלק נגיד ככה:

עירוני ומעלה 1:15

בין עירוני 1:18 ומעלה

אני רוצה שהרכב יראה צעיר ויהיה רכב יפה עם ביצועים מעולים ושלא רואה מוסך הרבה,אני חשבתי על הונדה סיויוק שנת 2006 בערך מה אתם חושבים ?

פורסם

צריכה כזאת לא תקבל בחיים מהונדה סיביק.

אם אתה רוצה צריכת דלק כזאת, בתקציב שלך נמצאים רק רכבי מיני ידניים שיציעו צריכה כזאת, או רכבי דיזל למיניהם כמו פאביה, מגאן, אוקטביה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
צריכה כזאת לא תקבל בחיים מהונדה סיביק.

אם אתה רוצה צריכת דלק כזאת, בתקציב שלך נמצאים רק רכבי מיני ידניים שיציעו צריכה כזאת, או רכבי דיזל למיניהם כמו פאביה, מגאן, אוקטביה וכו'.

אני רוצה גיר רגיל שחכתי לציין את זה,צריכה כזאת נחשבת לטובה בכלל? יש לאחותי פוקוס שצורכת 1:10 ולוקחת יותר מידי דלק ...

פאביה ידנית תביא ביצועים טובים ?

פורסם

פאביה ידנית היא כמו מטוס.

ברצינות עכשיו,

מוקדם לך מאוד לחשוב על רכב ראשון. אני מבין שאבא משלם וזה מאוד כיף לחשוב על רכב אבל יש לך עוד הרבה זמן.

אבל בינתיים:

שילוב של

צעיר-חסכוני(מאוד)-ספורטיבי-ביצועים טובים-אמינות לא קיים. בטח שלא בתקציב הזה.

אין לך סיכוי כבר בשלב הביצועים טובים-חסכוני מאוד.

• תוכן חדש...