Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן קשקאי חדשה ב 124,000 ש"ח - מה אתם אומרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם ידנית ואמנם 1.6 אבל עדיין נשמע מאוד מעניין לדעתי.

נשמע לי כמו עוד להיט מבית ניסן.

ראו את הידיעה בוואלה רכב...

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוף סוף עלו על הפטנט למכור ידני, מוכרים אותו בזול.

מעניין איזה ייבואן ישכיל להביא עוד דגמים ידניים בסגמנטים יקרים יותר (כבר יש בארץ יונדאי i40 ידנית אחת)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הלוואי ונראה עוד הרבה יבואנים הולכים בדרך דומה.

מקווה שהקשקאי הזה יצליח...כי אם כן זה יעזור לאחרים להבין...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

1.6 נראה לי קצת קטן על הקשקאי בכל זאת כמעט 1.4טון, מעבר לזה מסקרנת אותי רמת האבזור. (מה שלא מצאתי בקארטיוב\אוטו)

הרי ה2ליטר הבסיסי מגיע מאובזר להחריד, עם מה יגיע ה1.6 הזה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

וואו, במחיר הזה ללא ספק אנחנו הולכים לראות המון קשקאי על הכבישים/מדרכות.

מחיר מצויין, מאחל ''בקרוב'' אצל כל היבואנים, הגיע הזמן באמת שנוכל לקנות SUVים במחירים הגיוניים יותר.

פורסם

דניס, יטי 1.2TSI (ידנית) שוקלת קרוב ל-1.4 טון (תרצה לדייק, 1360 ק"ג) - ואני מוכן להבטיח לך שתופתע מהדרך בה השילוב גיר / מנוע המדובר מצליח להזיז אותה קדימה. השמנמונת הזאת תראה ישבנה לכל משפחתית לא גודשת, גם כאלה עם שילוב מנוע גדול מהממוצע, וגם זה כבר הוכח ונבדק אין ספור פעמים :wink:

היא לא זריזה או קלילת רגליים כמו גרסת ה-2.0TDI, אבל מבדיקות שערכנו בינינו - ברוויזיה העדכנית יותר של המנוע (אך לא העדכנית ביותר - עם טורבו של KKK, במקום IHI) - הייתי קדימה על הפאביה האקסית שלי ובפער קיים ומורגש.

מאמין שהקשקאי יזוז בצורה מספקת. יהיה מעניין לעשות סיבוב על כזאת - אנסה להמתין לרכב הדגמה ונראה :wink:

כך או כך מסתמן כי מדובר בחבילה שללא ספק צריך לבדוק. רק קחו בחשבון שמי שמתעניין בחלופה למשפחתית הקונבציונלית - ויכולת שביל עדיפה / עליית מדרכות / תנוחת נהיגה גבוה - היטי הידנית מספקת את התמורה הטובה ביותר שבנמצא כרגע, גם בלי הטבת "חבר".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, על היטי אין מה לדבר. זה באמת רכב משכמו ומעלה בכל היבט אפשרי. (ככה אמר קלארקסון, לפחות על ה1.8 TSI 4X4, כנראה תקף גם לגרסא הישראלית)

הקשקאי הזאת תפנה לשוק קצת אחר, בוגר יותר, אנשים שלא יודעים ולא רוצים לדעת מה זה טורבו.

אנשים שלא מבינים איך יכול להיות שמנוע 1.2 קטנטן מזיז ג'יפ(ון) בקצב סביר, אנשים בגישת "לא יפני לא קונה".

פה הקשקאי המדוברת פשוט זורחת עם 1.6 קלאסי, מנגנונים פשוטים יותר מהייטי המתוחכמת ואחריות ל3 שנים מלאות, ולא השנתיים של צ'מפיון.

באם המפרט שלה מבחינת אבזור זהה ל2ליטר הבסיסית אין מה לחשוב יותר מדי; קשקאי בשביל אבא וייטי בשבילי :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הקשקאי לא מתחרה ביטי, אולי רק בתמחור, מי שמתחרה ביטי זה הג'וק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק, אתה טועה ומטעה - ואתקן אותך ברשותך. בעוד הג'וק מתבסס על מיקרה, הרי שהיטי מבוסס על קומבינציה שבין גולף פלוס לבין פאסאט (שזה הבסיס גם לאחים ה"גרמניים" - טיגואן ו-Q3), יש לו בסיס גלגלים המשייך אותו לתחרות מול הקשקאי - למרות שהוא קצר ממנו. רק בארצנו נהוג לחשוב שהג'וק הוא המתחרה שלו בגלל תמחור די דומה.

דניס, אני יכול להבין אותך מסיבות מסויימת, אבל לאו דווקא מסכים איתך. מי שעוד בדעה ש"אין על יפניות!" עדיף שיסע על אופניים חשמליות ויעזוב אותנו לנפשנו - לטובתו.

את גישת ה"לאנשים הבוגרים" אפשר לומר גם על הוריי, והם מאוד אוהבים את היטי - ואין להם שום אנטי כלפי "טכנלוגיה" או "טורבו". ולעניות דעתי, בימים אלו - בודדים האנשים שצוחקים על המנוע הזעיר - 1.2TSI. כבר הופנם והובן שהוא "קטן קטן, אבל מאומן היטב".

שקלנו פעם את הקשקאי, דאז נפסלה בעיקר על המחסור בתיבה ידנית כמובן. נלך להציץ ולנהוג - אין בזה ספק, אבל אך ורק מסקרנות. את ה-יטי תחליף יטי חדשה כמובן, כנראה מאובזרת יותר - זה כבר תלוי בגורמים אחרים :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סוף סוף רכב משפחתי גדול (יחסית) במחיר שפוי.

אל אף תיבה הידנית, שבעיניי לפחות זה יתרון, ומנוע קטן יותר מהמקובל בקטגוריה, כנראה שקשקאי יהיה להיט מכירות.

אני אישית לא מכיר דגמים נוספים (חוץ מיטי של שקודה) אשר יכול להתחרות בגודל, מחיר ופרקטיות, בסגמנט הזה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תוכן חדש...