Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החידה היומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש גנסיס ותיק משנות ה90 , q200x והוא עובד נהדר גם הוא משש אנדררייטד, נקי מאד, תבדוק שהכל עובד לפני שאתה רץ להחליף קבלים, נכון שהם ישנים אבל אני לא בטוח שתמצא בדיוק את אותם קבלים אלא דומים.

if it a'int borken, dont fix it!!!!

תתחדש!:-P

SCANSPEAK

פורסם

קודם תפעיל ותבדוק אותו - יתכן והוא עדיין במצב פרפקטי, יכול להיות שמה שהיה צריך להחליף בו כבר הוחלף ללא ידיעתך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עצה חמה לחיים - אם זה לא שבור, אל תתקן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אנא הסבר.

חום=אנרגיה,אם אתה לא מקרר אותו ע"י צלעות קירור נוספת או מאוורר כל שהוא איך אתה מתכוון להוריד את החום שלו מבלי לפגוע בהספק?

אם זה הגיע ככה מהחברה תשאיר,תאמין לי חום לא מפריע למגבר,ככה הוא תוכנן והוא יכול לעמוד בחום הזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש שני נגדים שיושבים על מערכת הגבלת זרם והם מאוד מתחממים,שיפור פשוט מאוד שעושים זה מחליפים לנגד בעל הספק יותר גבוה ומלחימים אותו גבוה מהבורד במקום צמוד לבורד בתכנון המקורי.

בשיפוצים...

פורסם

עוד עצה חמה לחיים

לעולם אל תקשיב לפולני! :-P

Pioneer TS-X150

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון חם מהבגאז'!

יצא לי לשחק עכשיו קצת עם המגברים(שני M44).

ואני רוצה להגיד,להצהרות ההספק שלהם אין קשר בכלל להספק בפועל,עשיתי בדיקה של ראש בראש מול TRU S44.

מה היה בבדיקה:

סאב בגישור

סט בסטריאו

סט בגישור

הממצאים:

סט בסטיראו סאב בגישור,כיוון הגיין בעזרת סקופ(תדרי בדיקה:40 הרץ ו-1 קילו הרץ):

S44:

סאב-בקושי מנגן

סט-אין מספיק עוצמה כללית,וופרים בקושי נפתחים.

M44:

סאב-עובד מעולה,מדיוק ולא נמרח.

סט-כבר בחצי מהווליום ב-CarPC יש כבר מספיק עוצמה,וופרים נפתחים לחלוטין ודופקים כמו משוגעים.

סט בגישור,כיוון הגיין בעזרת סקופ(תדר בדיקה:1 קילו הרץ):

S44:

במצב הזה יש כבר מספיק עוצמה(ווליום כמעט עד הסוף),בווליום גבוה נפילת הדמפינג פקטור מורגשת,הגבוהים נשמעים מלוכלכים והצליל כבר לא צלול.

M44:

שליש מהווליום ב-CarPC ויש עוצמה מאוד גבוהה. צליל נקי וצלול,גם כאן בווליום גבוה מרגישים בירידה בדמפינג פקטור אבל רמה ממש נמוכה לעומת ה-S44.

בשיפוצים...

פורסם

יפה יפה - עכשיו שאני חושב על זה יכלת להשתמש בנגדים עם ליבת אוויר - עוד יותר מפזרים את החום.

בכל מקרה נשמע שעשית רכישה מצויינת.

בדקת גם מה הבדלי צריכת הזרם על המגברים בין הS44 לבין הפניקס? אין יש מאין.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה אדי,לא יצא לי לבדוק הבדלי צריכת זרם.

אם היה לי זמן,הייתי עושה גם בדיקה מפורטת יותר כולל השוואת RTA בין המגברים.

בשיפוצים...

פורסם

אז פחות או יותר למרות הבדיקה המקיפה - אתה השוואת בין תפוחים לעגבניות.

אמנם ההשוואה שלך היתה בין ביצוע בתנאים זהים של תפוח לבין עגבניה. כנראה שהפניקס הזה למרות מה שהצהירו עליו, בפועל, הרבה יותר חזק.

זה המקום שבו נולדו כל אגדות האולד סקול והצ'יטר אמפס.

תריץ חיפוש על יצרן בשם "זוקי אודיו" - הם מצהירים על המגברים שלהם איפשהו בין 3 ל5 וואט לערוץ :-D

כשאתה רואה את המגבר אתה מבין שזה ""קצת"" לא בכוון :twisted:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...