Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני להזמין מebay סעפת פליטה מקורית שעולה 200$ + 90$ משלוח.

האם אני אהיה חייב במכס?

ומה לגבי משרד תחבורה האם זה דורש אישור שלהם?

כמה לבקש מהמוכר להצהיר בכדי לא לשלם מכס?

תודה

פורסם

צריך אישור, אלא אם לא כתוב על זה חלקי רכב ובמכס לא פותחים בשביל לראות מה זה באמת.

 

כל פריט מעל 75 דולר חייב במכס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

 

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל פעם אני מתפלא ואפילו מרים גבה לנוכח האומץ או אולי הטימטום (בלי לפגוע בכבודו של פותח השירשור) של אנשים לשאול שאלות מפלילות על גבי פורום שלכל אחד במדינת ישראל יש גישה אליו.

המכס זה לא הבעיה שלך כלל וכלל. מי שזה הבעיה שלך זהו משרד התחבורה שמפעיל את הבירוקרטיה שלו על רשות הדואר. לרשות המכס יש רק תפקיד אחד והוא לגבות מס לפי ערך הפריט. כמו כן, לוודא שערך הפריט הוא באמת מה שמוצהר. אותם לא מעניין שום דבר. מי שזה מפריע לו זה רשות הדואר. ברגע שהם מבינים שמדובר בחלק ששייך למכונית או אופנוע הם דורשים אישור משרד תחבורה.

לא תקבל אישור במידה ולא מוטבע תקן על האגזוז. התקן יכול להופיע בצורת DOT,CE,E ואולי סימנים אחרים. הסעפת צריכה להיות חדשה ולא משומשת. זכור לי מקרה של מישהו שקנה אגזוזים משומשים של BMW ולמרות שמוטבע עליהם תקן וגם את האותיות BMW לא הירשו לו להכניס את האגזוזים לארץ.

בקיצור, מכס זה לא הבעיה הגדולה שלך בגדול.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

×
×
  • תוכן חדש...