Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

כמו שראיתם בכותרת אני מעוניין במחשב מדגם Dell Vostro 3460 i5 3210 עם הכרטיס מסך GT360

ועיניי קצת נוטות לכייון inspirion 5520

הדגם של המחשב נמצא בקישור הזה:http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20312

יש לציין שעיניי קצת נוטות לכייון inspirion 5520

כמו כן זה השימושים שלי

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:

אין חנות מומלצת

מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ

תקציב:עד 4000

יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:כן ב200-300

יד ראשונה\שניה:ראשונה

זמן אחריות רצוי:3 שנים לפחות

חברת המחשב הניד המועדפת:דל(אם יש לכם משהו אחר להמליץ אשמח לשמוע)

מערכת הפעלה מועדפת:windows 7

גודל כונן קשיח מועדף:300 ג'יגה

משקל הנייד המועדף:1.5-2.5

גודל הצג: 14-15.6

זמן סוללה רצוי:שיחזיק לפחות 3-4 שעות

צבע המחשב הרצוי:לא משנה

אפשרויות נוספות במחשב:

שיהיה לו צורב DVD,יציאת HDMI+USB 3.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45

ושיהיה בעל מצלמת אינטרנט ומיקרופון מעוניין מחשב מהסוג של

Thin And Light

שמציע רמת ניידות גבוהה ואיזון טוב בין עוצמה, נוחות שימוש ומשך עבודת סוללה,ולא מוכן להתפשר על ביצועים.

מה מטרת שימוש המחשב?

גיימינג(משחקים קלים) /עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים- אני יעבוד עם המחשב בריבוי משימות(סרטי HD כלולים) ותוך כדי למשל אני אגלוש באנטרנט..שהמחשב לא יקפא לי עקב מאמץ של המעבד..

תודה רבה על עזרתכם

רם.

פורסם

האמת היא שגם אני שוקל לקנות את המחשב הזה, לפני כשנה אחותי קנתה (בהמלצתי) את הדגם הקודם, 3450, והיא מאוד מרוצה. אח של חבר קנה את ה 3550, אותו מחשב בגירסת מסך 15", וגם הוא מרוצה. יש לו כמה פיצ'רים מגניבים, לדוגמא מקלדת מוארת וחסינת טפטופים (לא נבדק, אבל קצת מרגיע לדעת שזה קיים),מסך מט וקורא טביעות אצבעות לפרנואידים שבינינו.

לדגם הישן היה עוד משהו מעניין, שני כרטיסי מסך, מובנה בשביל חסכון בסוללה וכרטיס יעודי לביצועים, כשניתן לבחור איזה מהם מריץ כל תוכנה- בחדשים כבר אין את זה.

אני כבר החלטתי שמסך 14" מספיק בשבילי, מנסיון של הסתובות עם מחשב 15" בלימודים- כבד מדי ולא נוח, מה שגורם להשאיר אותו בבית רוב הזמן.

האמת היא שאני מתלבט בין ה 3460 ל inspiron 14z, גם כן 14" אבל יותר דק ויותר קל. הבעיה איתו שיש לו רק שני חיבורי USB.

כנראה שבסוף אקנה את הווסטרו 3460, הוא נראה לי כחבילה כוללת טובה יותר והוא לא יותר יקר.

עריכה: אתה באמת צריך חיבור VGA? חיבור HDMI לא מתאים לצרכים שלך? אני שואל ברצינות כי זה מגביל משמעותית את האופציות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני דווקא ממליץ לקחת את הLATITUDE העיסקי. מחשבים האלו עמידים ואמינים יותר מסדרות הביתיות. השאלה האם יספיק לך כרטיס מסך של אינטל שהוא בא איתו. דגם עם I5 עולה מאט פחות מ5K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האמת שיותר חשוב לי החיבור hd מאשר ה VGA כי אם אני ארצה בעתיד לחבר את המחשב לטלויזיה לראות סרטים,וכרטיס מסך חיצוני גם מומלץ לא רק של אינטל

תודה חברים :)

אז מה אתם אומרים ניקח את הווסטרו..?

אני רוצה שהמחשב יחזיק לפחות 4-5 שנים..כי אני מוציא פה דיי הרבה כסף

פורסם

עם הווסטרו יש לי נסיון של שנה אחת בלבד ולכן אני לא יודע להעיד לגבי עמידות. יש לי מחשב אחר של דל, inspiron 6400 שרכשתי בתחילת 2007 ועד עכשיו היו לו שתי בעיות:

1) הסוללה הלכה והוחלפה בחדשה מקורית מאיביי בעלות 30$.

2) יש בעיה בתכנון של הצירים במסך שגרם להם להתפרק, מה שאומר שהמסך מאוד מידלדל (קצת קשה להסביר).

פרט לאלה המחשב עדיין מתפקד ולא עשה בעיות מאז שקניתי אותו. אגב, לחבר שקנה מחשב זהה לשלי ובאותו הזמן לא היו בעיות עם הצירים של המסך.

בנוסף, שלושה מחשבי דל אחרים בני שלוש שנים (אחד מהם נטבוק) שקיימים אצלי במשפחה עובדים כמו חדשים.

כרגע, לפחות, אני נשאר אצל דל.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מצטרף ליוחנן המהלך - ההודעה הנוכחית נכתבת ממחשב אינספירון 6400 (E1505) שיחגוג 5 שנות שירות בשבוע הבא. הטיפול היחיד שקיבל על כה הוא פירמוט לצורך שדרוג מויסטה ל-7. עכישו הוא מתחיל לסבול מאיטית אבל זה נובע מגילו המופלג, המעבד החלש יחסית (T2450) ומגבלת הזכרון (2GB, לוח האם לא תומך ביותר וממילא המעבד הוא 32 ביט).

ד"א - יש לי נסיון טוב גם עם שני מחשבי אסוס (אחד מהם נטבוק בן 3.5 שנים שנוסע איתי לטיולים אבל חוץ מזה לא זוכה להרבה עינויים, האחר הוא מחשב הלימודים של בני הבכור שנמצא הרבה על גבו מזה כשנה וחצי)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיוני עם מחשבי דל:

הVOSTRO מוצלח בהרבה מהאינספירון. איכותי יותר, עמיד יותר וגם בעל מסך מט. עושה רושם שיחזיק מעמד יותר לאורך שנים. האינספירון של היום איכזבו אותי מכל הבחינות.

הLATITUDE עדיף מהווסטרו. אך הוא כבר לא בתקציב שלך, בייחוד בגרסה שעם כרטיס המסך (שאגב מותאם יותר לתוכנות גרפיות וCAD ולא למשחקים).

שידרוג שאני מציע לך לבצע במחשב ושישפר את ביצועיו מעבר לכל מה שתוכל לדמיין- כונן SSD במקום הארד דיסק רגיל. אבל תבצע את השידרוג בעצמך, יותר זול מאשר לקנות אותו כחלק ממחשב חדש.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
מניסיוני עם מחשבי דל:

הVOSTRO מוצלח בהרבה מהאינספירון. איכותי יותר, עמיד יותר וגם בעל מסך מט. עושה רושם שיחזיק מעמד יותר לאורך שנים. האינספירון של היום איכזבו אותי מכל הבחינות.

הLATITUDE עדיף מהווסטרו. אך הוא כבר לא בתקציב שלך, בייחוד בגרסה שעם כרטיס המסך (שאגב מותאם יותר לתוכנות גרפיות וCAD ולא למשחקים).

שידרוג שאני מציע לך לבצע במחשב ושישפר את ביצועיו מעבר לכל מה שתוכל לדמיין- כונן SSD במקום הארד דיסק רגיל. אבל תבצע את השידרוג בעצמך, יותר זול מאשר לקנות אותו כחלק ממחשב חדש.

נראלי שאני אקח את הווסטרו, מה שאהבתי באינספירון 5520 זה שהמחשב נראה יותר חזק..אשמח לעוד תגובות

פורסם

יש לי את האינספריון 5520 I7.

המחשב עולה קצת יותר ממה שהקצבת בכמה מאות ש"ח.

המחשב חזק יחסית ונוח מאוד לעבודה ממושכת, ומריץ כל דבר בלי שום בעיה.

הדבר היחידי שמאוד מפריע הוא המסך המבריק (הוחלף אתמול למט).

כמו כן, הוא קצת כבד. יחד עם המטען זה בערך 3 ק"ג אך למרות זאת, זה לא נורא.

אני כל הזמן מתנייד איתו.

פורסם
יש לי את האינספריון 5520 I7.

המחשב עולה קצת יותר ממה שהקצבת בכמה מאות ש"ח.

המחשב חזק יחסית ונוח מאוד לעבודה ממושכת, ומריץ כל דבר בלי שום בעיה.

הדבר היחידי שמאוד מפריע הוא המסך המבריק (הוחלף אתמול למט).

כמו כן, הוא קצת כבד. יחד עם המטען זה בערך 3 ק"ג אך למרות זאת, זה לא נורא.

אני כל הזמן מתנייד איתו.

כן גם המסך המבריק קצת מעצבן,בגל זה נראלי שאקח את הווסטרו,ואני יוסיף לו זיכרון ram 8 ג'יגה מה אתם אומרים .?

פורסם

גם אני עם ה 3550 עם סוללה 9 תאים ומאוד מרוצה.

אני מנייד אותו הרבה, עובד איתו בשטח ונוסע איתו הרבה לחו"ל (ובגלל השימושים הנ"ל העדפתי את הסוללה היותר גדולה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...