Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לפני כמה ימים מוצרים מאוטוסטור והם כמעט מיד שלחו את זה אלי. ביצעתי הזמנה של שליח עד הדלת. עד עכשיו המשלוח לא הגיע. אני יודע שזה יכול לקחת קצת יותר זמן, אבל בכל מקרה רציתי לדעת למי אני פונה במקרה שזה לא מגיע אלי לאחר הרבה זמן. האם לפנות לדואר ישראל? אם כן, לאן בדיוק?

פורסם

אני לא כ"כ מבין מה זה קשור לפורום, משירות מצויין שחוויתי מאוטוסטור לא צריכה להיות לך בעיה להרים טלפון ולבדוק מה עושים.

עקרוני תבקש מהם מספר מעקב ובעזרתו תוכל לעקוב אחר ההזמנה באתר הדואר

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

זה פורום כללי ששואלים פה שאלות כלליות ואני לא רואה בעיה בשאלה שלי. לא האשמתי בינתיים אף אחד ורק שאלתי מה עושים במקרה שהמשלוח יתעכב יותר מדי זמן.

פורסם

אם המשלוח כבר יצא מאוטוסטור ויש מספר משלוח - מבררים אצל חברת השליחויות.

אם המשלוח עוד לא יצא מאוטוסנטר ואין מספר משלוח - מבררים אצל אוטוסטור למה לא יצא המשלוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מניסיוני השרות באוטוסטור מצוין ומשלוחים יוצאים מיד.

אולי פשוט תתקשר?

כמו שכבר אמרתי - הם שלחו את זה כמעט מיד, אז אין לי תלונות אליהם. גם התקשרתי אליהם ונאמר לי שזה אמור להגיע בזמן הקרוב, אבל זה כבר לא בשליטה שלהם, כי זה כבר בדואר. לכן אני חוזר על שאלתי בפעם השלישית - מה עושים במקרה שזה יתעכב עוד הרבה זמן. זה קשור לדואר, לא לאוטוסטור.

פורסם

רשמו לך את זה כבר פעמיים ואני ארשום בפעם השלישית:

בלי מספר משלוח של הדואר אין לך עם מי לדבר או מה לעשות.

אם יש לך מספר משלוח תוכל לבדוק סטטוס באתר של הדואר או במודיעין דואר בטלפון 171.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם מניסיון אישי שלי - השירות שלהם לא פחות ממעולה! המשלוח הגיע במהירות מפתיעה ממש! וגם התקשרו אחרי יום או יומיים לבדוק שהכול הגיע והכול בסדר לשביעות רצוני, באמת שקנו אותי בתור לקוח!

הבנתי שאתה לא מאשים אותם, אבל תבין איך הכותרת ששמת נתפסת, לבנאדם שיחפש פעם בגוגל או בפורום מידע עליהם יכול לראות כותרת כזאת ועוד לפני שהוא ייכנס לבדוק הוא כבר יכול איכשהו לקבל עליהם חוות דעת שלילית. וחבל, הם באמת בסדר גמור.

(אני הייתי עורך את הכותרת - מנהלים לטיפולכם :-D )

ואו שתפנה אל אוטוסטור כדי לקבל את המספר משלוח ואז תפנה לדואר או שתמתין עוד יום-יומיים, אני מאמין שזה יגיע.

פורסם

אם הכותרת פוגעת במשהו, באמת עדיף שהמנהלים ישנו אותה. ביררתי אצל אוטוסטור את מה שאני צריך והם באמת מצוינים בשירותיהם מהרגע הראשון של הזמנה. הבעיה היא בדואר.

פורסם

שלום Meteor

ראשית, אני רוצה להודות לך על המילים הטובות. תודה.

מעבר לכך, בעניין המשלוח שלך - איני יודע מה שמך ולכן איני יכול לבדוק לך מה מצב המשלוח. אך ההייה בטוח שנטפל בזה מיד כשתעדכן אותי מי אתה (הודעה פרטית, בטלפון או בכל דרך שתבחר). זו גם הזדמנות לציין בפני כל הלקוחות (במיוחד עבור אלו שרוכשים דרך אתר האינטרנט) כי אנחנו אחראים באופן אישי לכל משלוח ומשלוח - בדיוק כמו שאני הייתי מצפה מכל חנות לדאוג שאקבל את המוצרים שרכשתי, כך אני ושאר הצוות בחנות, דואגים שכל לקוח ייקבל את המוצרים שהוא הזמין. מי אשם? לאן החבילה הגיע? למה זה מתעכב? וכל שאר השאלות תשאיר לנו אל מול חברת המשלוחים (במקרה הזה - דואר ישראל). אתה כלקוח צריך לקבל את החבילה בה המוצרים שרכשת ובהקדם האפשרי.

בכל מקרה - כמו שציינתי, טלפון קטן לחנות ומיד נטפל לך במשלוח. אין שום סיבה לכך שאתה צריך להגיע למצב שיש לך שאלות ואין לך תשובות - אתה מוזמן (וחייב) לפנות אלינו. זו האחריות שלנו.

בהזדמנות זו אני רוצה להודות גם לשאר החברים שהגיבו וכתבו מילים חמות. תודה רבה.

• תוכן חדש...