Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ בקניית רכב) 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב בסביבות 60000 ש"ח

דרישות: מקום ל-2 כיסאות בטיחות ובוסטר לילדים, אוטומט (לאישה :) , עדיפות למרווח גחון גבוה (לשטח)

וכמובן חסכוני, אמין וכל השאר

אני נוטה לכיוון הרנו לוגאן. אשמח לשמוע אפשרויות נוספות.

פורסם

אני גם הייתי בסרט הזה לפני כמה שנים ואחרי אינספור גישושים בפורומים,במגרשי מכוניות ואיפה לא האופציות הכי טובות והכי שפויות לאחזקה הם הקיה קארנס ופזו cw307 שהם הבחירה האולטימטיבית בטווח המחירים שלך,הבעיה היא שהם לא בדיוק שבע מקומות אמיתיים אלא שש מרווחים,אם תדחוף שבע נפשות באחד המררבים הללו אתם תצטרכו להצטופף נורא,אבל סך הכל הם הבחירה הכי נורמאלית בתקציב שלך,צריכת הדלק של שניהם בגרסת הבנזין אוטומטי היא סביבות האחד לעשר,אחת עשרה במקרה הטוב,אלא אם תצליח לשים את היד על היה קארנס דיזל,אבל קשה למצוא אחת שלא הייתה מונית,יותר מרווח מהאופציות האלה זה קיה קארניבל,מאזדה 5. ויש עוד כמה הבעיה. שהם שותות דלק וגם המושב האחרון במזדה חמש על הפנים,אם אתה לא חייב שבע מקומות אז הונדה אף אר ווי תפורה עליך שש מקומות אמיתים,מלא תאים שימושיים,הרכב בעל ביצועים וצריכת דלק טובים אחת ל10 11 בקיצור רכב פנומנאלי,האופציה היקרה והטובה ביותר בסגמנט לדעתי זו לא אחרת מאשר פולקסוואגן טוראן דיזל,שאותה קל יותר למצוא מאשר הקיה קארנס דיזל הרכב מאוד נוח יותר מרווח קארנס וחבריה,חסכוני מאוד משהו כמו אחד ל14 וביצועים מעבר לממוצע,הבעיה היחידה היא מחיר קניה גבוהה באופן מזעזע.

המידע שיש פה הוא על סמך נסיון אישי ומסע מפרך שערך שנה+- למציאת הרכב בעל שבע המקומות האולטימטיבי למשפחה,שורה תחתונה אם חייב שבע מקומות בתקציב שלך אז לך על הקיה או הפזו,אם אפשר שש אז רוץ על ההונדה,מקווה שעזרתי

נ.ב נכון להיום אני עם הפיאט מולטיפלה

פורסם

וואוו. תודה רבה. תגובה מחכימה!

בקשר להונדה FRV : גם אני חשבתי עליה, הבעיה שקשה מאד להשיג אחת כזאת. היחידה שמצאתי באזור שלי היא יד שניה מהשכרה..

כמו כן המחיר שלה קצת גבוה יותר.

בקשר לפג'ו: מה בדבר האמינות שלה? האם יש לך מידע? מה המחיר של אחת כזאת משנת 2008 נגיד?

תודה רבה

פורסם

שלום עמוס,

שיווק הלוגאן החל בישראל בשנת 2009 וזאת במטרה להעניק פיתרון זול למשפחות הזקוקות ל-7 מקומות, אך עם זאת רכב שיהיה זול לקניה ויגלה אמינות. ברנו הוחלט לייבא את הלוגאן בגרסה ידנית ואוטומטית עם תג מחיר מפתה. הלוגאן זכתה להצלחה ניכרת בסגמנט זה, כאשר חלק מהדגמים שווקו לחברות הליסינג.

הלוגאן מיוצרת בידי דאצ'יה, יצרנית רכב רומנית הפועלת כבר עשרות שנים. רנו היא מבעלות השליטה בחברה, ועל כן הרכב עושה שימוש בחלקים מוכחים באמינותם ועמידותם מדגמי החברה. הלוגאן אינה זריזה או מהירה, אך מנוע ה-1.6 הנמרץ שלה מאפשר לשמור על קצב תנועה טוב גם בכביש מהיר. מבחינת מרווח הלוגאן מפתיעה - שבעת המושבים יכולים להכיל גם מבוגרים ולניידם בנוחיות לאורך זמן. חשוב להקפיד לחפש אחת שטופלה כראוי על פי הספר ובחלפים מקוריים.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

פורסם

אף אחד לא טרח לציין את הC4 פיקסו ולעומת זאת את המאזדה 5 כן?

ה5 קטנה משמעותית מהפיקאסו ולפי דעתי אין מה להשוות מבחינת נוחות/מרווח ושאר פינוקים - הפיקאסו לוקח בגדול...

• תוכן חדש...