Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רציתי BMW. לא יקרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא מצליח לקלוט מה החרפה הגדולה

אגב, אני נמצא בשלבים של הקמת אתר לעסק בו אני עובד, אז תחכימו אותי

מה לא בסדר?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני נכנסתי לאתר ומצאתי בו את החומר המינימלי הדרוש - מפרט אבזור, קטלוג, מחירון ורשימת דגמים.

לפני מספר חודשים לא היה אתר אינפורמטיבי ללאנצ'יה וזו כבר הייתה בעיה בקנה מידה גדול יותר.

דבר נוסף - קשה לי להאמין שמוניטין של מותג איכותי ימנע ממני רכישה. לא אכפת לי אם מי שנוהג ברכב לרוב הם עבריינים, ערסים, בדואים או כל סוג אחר של אוכלוסיה. אם אני חושק ברכב הזה אלך עליו.

בדיוק בשרשור שבו נידונה השפעת רכבים על בחורות מישהו ציין שבחור צעיר בסדרה 7 או S-CLASS יראה מגוחך. יש לי חיבה מיוחדת לספינות דגל. גם לסדרות 7 ו-8 של אודי, ל-XJ ולפנמרה.

אם ידי הייתה משגת בהחלט ייתכן שהייתי בוחר באחד הרכבים האלה, ולא אכפת לי כמה מגוחך זה יראה וכמה יחשבו שהזה שלי קטן. בצורה שפויה יותר אפשר להגיד שסדרות 5 ואפילו 3 היו מספקות את הצרכים שלי מעל ומעבר, שלא לדבר על רכבים קטנים ועממיים שחלקם עולים פחות מ-100K ש"ח ונוהגים בהם "ילדים טובים".

אבל נוצר אצלי הרושם שיש בינינו רבים שאם יביאו להם עכשיו מפתחות של X5 או X6 בצבע שחור משחור יגידו בנימוס "לא תודה" וינוסו לנפשם על יונדאי אקסנט. אז זהו שאני הייתי בכיף מסתובב גם על אחת כזאת גם אם זה הכי שופוני בעולם ואין לי צורך בקרוסאובר, ותסלחו לי, *** על כל מי שיש לו משהו להגיד על זה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אבל נוצר אצלי הרושם שיש בינינו רבים שאם יביאו להם עכשיו מפתחות של X5 או X6 בצבע שחור משחור יגידו בנימוס "לא תודה" וינוסו לנפשם על יונדאי אקסנט.

אני לא יגיד "לא תודה".

אלא אני ייקח את המפתחות, יודה בנימוס. ייכנס לאניטרנט, יד שתיים.

וייקנה משהו יותר סולידי. סופרב למשל. :-D

פורסם

אתר אינטרנט חייב להיות אינפורמטיבי וגם שיוויקי.

אבל בחייאת, אתה קונה רכב או חבילת גלישה?

הרי שכך או כך, אתה לא תקנה רכב לפי הקטלוג שלו באתר או התמונות היפות והגרפיקה המרשימה.

גש לסוכנות, תתרשם מהשרות פנים אל פנים לא מול המקלדת.

בנימה אחרת,

זה עתה התחלף היבואן - הקמה / שדרוג של אתר אינו עניין של מה בכך. ייתכן וזה על סדר העדיפיות של דלק.

סבלנות.

בנתיים, שזה לא יהיה מה שימנע ממך לקנות רכב מצויין (תלוי באיזה דגם אתה מעוניין, כן?)

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני לא מבין את ההגיון.

אתה רוצה ב.מ.וו, אתה אוהב ב.מ.וו, אתה לא מתכוון לקנות ב.מ.וו כי יש להם אתר אינטרנט מעפן? :roll:

אתה קונה את הרכב עצמו, לא את אתר האינטרנט שלהם.

V5

פורסם

אני מבין את הביקורת על אתר האינטרנט אבל איך זה שובר עסקה בדיוק?

היבואן יורה לעצמו ברגל, אבל אתה במילא מכיר את הרכב ועדיין יכול להטריח את עצמך לאולם התצוגה במידת הצורך.

אגב, האתר לא עד כדי כך גרוע.

פורסם
אני לא מבין את ההגיון.

אתה רוצה ב.מ.וו, אתה אוהב ב.מ.וו, אתה לא מתכוון לקנות ב.מ.וו כי יש להם אתר אינטרנט מעפן? :roll:

אתה קונה את הרכב עצמו, לא את אתר האינטרנט שלהם.

לגמרי, מה קורה אתכם אנשים.

בלי קשר - אם תעבור את מחסום האתר, תכנס לאולם תצוגה ותתקל באנשי מכירות היהירים שלהם אז באמת יהיה מצב שלא תוכל להתקרב ל- BMW בארץ.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מצחיק אתה, בארץ רכבי BMW קונים במזומן ולא שואלים בסוכנות מאיפה הכסף הגיעה.

גם קיים בעיקר מלאי של רכבים לבנים ושחורים (כי זה מה שמלווה בריבית יעדיף).

פורסם

מה הבעיה?

האתר לא עובד טוב (כפתורים לא מתפקדים, למשל), חסר ה-מ-ו-ן מידע (כנס נגיד לX5, ותסתכל במפרט. אם תמצא משהו מעניין תודיע...). אני לא חושב שבנאדם צריך להטריח את עצמו לסוכנות בשלב של הבירורים. ככה אתה יכול להתרשם בדיוק מי מציע לך מה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

welcome to israel

אומנם אתה כותב בעברית רהוטה ביותר, אבל המנטליטת שלך לא מקומי לחלוטין.

לכן כל כך קשה לך לקבל את העובדה שאתר אינטרנת אינו ארוץ שווקי של המותג בארץ.

כמו כן, בהכירי את במוו, אני לא אתפלא אם התוכן המקומי מנוהל מאי-שם במינכן, יא יא, ולכן אינו מעודכן ולא מתוחזק כראוי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אי אפשר לקבוע כלום מצורת האתר על יחס היבואן. אפשר רק לנחש.

האמת שגם האתר העולמי וגם האתר הישראלי דומים מאד ובעלי אותו עיצוב. לא מבין על מה כל המהומה.

לא מצאתי כפתורים שלא עובדים, ויש שם את כל המידע על הרכב (בדקתי X5) ומצאתי טבלה מפורטת עם מידות, משקלים, יחסי העברה ועוד.

זה קצת כמו למנוע מעצמך עוגיות עבאדי עם הקפה כי העיצוב של השקית לא יפה.

* אין לי קשר ליבואן ובחיים לא היתה לי BMW

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה זה האתר הזה?! אפילו ב-IE לא מרונדר כמו שצריך...

הכי משעשע כשמחפשים אותו בגוגל העיברית יוצאת הפוכה. יש עוד אתרים שלא משתמשים ב-unicode?!

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אתר אינטרנט אמור להיות החזית היפה של העסק.

מי אמר שחייבים אתר ? מי אמר שהוא החזית היפה של העסק ?

קבוצה של אנשים שעבורם "שיווק" חשוב מתוכן ויכולת ?

נמאס כבר מלראות עולם מלאכותי שמעריך רק "שיווק" - אפילו בגיליון Fortune האחרון יש התיחסות לכך שהגיע הזמן לשים סוף לתפיסה ששיווק הוא הכל בחיים ולהתחיל להתמקד בביצועים ובהשקעה לטווח רחוק.

(ההערה שלי רוחבית ולא ממוקדת ברכבי במוו)

• תוכן חדש...